15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORII DIN CSM AU PRIMIT IGNORE – Numirea sefilor din marile parchete a fost pusa pe hold. Ministrul interimar al Justitiei Lucian Bode a suspendat procedura de selectie pentru numirile in functiile de conducere din PICCJ, DNA si DIICOT. Bode le-a dat cu flit procurorilor din CSM care cerusera continuarea procedurii, insusindu-si in schimb pozitia Plenului CSM care a avertizat ca numirile la varful marilor parchete ar putea fi vulnerabilizate

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 September 2021 12:45
Vizualizari: 4720

Procedura de selectie pentru numirea sefilor din marile parchete a fost suspendata. Este vorba despre functiile de conducere vacante din PICCJ, DNA si DIICOT.


 

Decizia a fost luata vineri, 3 septembrie 2021, de ministrul interimar al Justitiei Lucian Bode (foto stanga), care a stopat procedura declansata de ex-ministrul Justitiei Stelian Ion. Conform Ministerului Justitiei, suspendarea procedurii a fost dispusa pentru perioada interimatului functiei de ministru al Justitiei.


Iata anuntul Ministerului Justitiei:


“Procedura de selectie a procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire pentru ocuparea unor functii de conducere vacante, declansata la data de 28 iulie 2021, se suspenda pe perioada interimatului functiei de ministru al justitiei”.

 

Procurorii CSM au ramas cu buza umflata

 

Decizia ministrului interimar al Justitiei Lucian Bode reprezinta un mare flit dat procurorilor din CSM, care, joi, 2 septembrie 2021, au cerut continuarea procedurii de selectie pentru numirea in functii de conducere din marile parchete (click aici pentru a citi). In schimb, Lucian Bode si-a insusit pozitia Plenului CSM, care a avertizat ca o continuare a procedurii ar putea fi vulnerabilizata tocmai din cauza ca Ministerul Justitiei este condus de un interimar (click aici pentru a citi).


Amintim ca fostul ministru al Justitiei Stelian Ion a declansat procedura de selectie pentru numirea in urmatoarele functii:

-sef al Sectiei de resurse umane si documentare din PICCJ;

-adjunct al DNA;

-sef al Sectiei I din DNA;

-sef al Sectiei a II-a din DNA;

-sef al Sectiei judiciara penala din DNA;

-sef al DIICOT;

-adjunct al DIICOT;


* Iata lista cu candidatii inscrisi la procedura de selectie pentru functiile de conducere din marile parchete

Comentarii

# Poza cu penali , date 3 September 2021 16:12 +6

fosti si viitori ! ;-)

# Gilu date 3 September 2021 18:12 +2

Parca s- a auzit un scancet, o miorlaiala de pisici timorate...Nu va e rusine, procurori de doi bani ? Cate schelete aveti in dulap si de unde stie neamțul de ele ? Cred ca va turnat între voi...Ia incoiati- va si nu va mai oferiți la încălecat de catre niste ignoranți!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva