17 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PUNCTELE RUSINII – Baroul Bucuresti a decazut la un nivel inacceptabil cand a decis sa acorde puncte profesionale avocatilor care participa la prelegerile sinistrului general SRI Dumitru Dumbrava. In conditiile in care Justitia a fost transformata in "camp tactic" prin protocoale in afara legii, recunoscute ca atare de CCR, sa ii pui pe avocati sa ia lectii de la un general compromis sfideaza ideea de dreptate. Avocatul Corneliu-Liviu Popescu cere Baroului nerecunoasterea punctelor (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 January 2019 15:03
Vizualizari: 19198

Reputatul avocat Corneliu-Liviu Popescu a scos armele pe masa! Revoltat de faptul ca Baroul Bucuresti, in cadrul caruia functioneaza de-o viata, a acceptat sa acorde puncte de pregatire profesionala avocatilor care participa la prelegerea sinistrului general (r) Dumitru Dumbrava din 19 martie 2019, organizata de Societatea de Stiinte Juridice, avocatul Corneliu-Liviu Popescu (foto 2) a intreprins un demers inedit pentru apararea onoarei si demnitatii profesiei de avocat! Intr-o solicitare transmisa decanului Baroului Bucuresti, avocatul Ion Dragne, in data de 28 ianuarie 2019, avocatul Corneliu-Liviu Popescu solicita Consiliului Baroului Bucuresti sa refuze recunoasterea participarii avocatilor din cadrul Baroului la evenimentul privat "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", descris ca fiind "activitate de pregatire profesionala", si in care Dumitru Dumbrava (foto 1 stanga si foto 3) are calitatea de "speaker".


Cand vorbeste Dumbrava, "nu se filmeaza, nu se inregistreaza"

Posibilitatea participarii avocatilor in vederea obtinerii de puncte de pregatire profesionala la evenimentul privat moderat de Dumbrava, unde conform prezentarii de pe site-ul Juridice.ro, "nu se filmeaza, nu se inregistreaza" (facsimil 1), a fost posibila gratie Acordui de colaborare incheiat, in 2017, de Baroul Bucuresti cu Societatea de Stiinte Juridice, care prevede, printre altele, si recunoasterea automata a orelor de pregatire profesionala pentru avocati, prin participare la evenimentele organizate de aceasta Societate (facsimil 2).

In motivarea actiunii sale, avocatul Corneliu-Liviu Popescu evidentiaza conducerii Baroului Bucuresti ca recunoasterea drept activitate de pregatire profesionala, pentru avocatii Baroului Bucuresti, prin participarea la o manifestare moderata de generalul (r) Dumitru Dumbrava, fost sef al Directiei Juridice din SRI, si mai ales "propagandistul teoriei 'campului tactic' din justitei" reprezinta o "batjocura la adresa institutiei apararii drepturilor omului, democratiei si statului de drept, a insesi ideii de justitie".

Mai mult decat atat, avocatul Popescu arata ca in perioada in care Dumbrava era sef al Directiei Juridice in SRI a avut loc si semnarea ilegala a protocolalelor dintre Serviciul Roman de Informatii si Ministerul Public, caracterul acestor acte fiind retinut si constatat de Curtea Constitutionala a Romaniei prin Deciziile nr. 51/2016, nr. 91/2018 si a Deciziei din 16 ianuarie 2019.


Solicitarile lui Corneliu-Liviu Popescu au pus pe jar Baroul Bucuresti

Extrem de important, dupa remiterea solicitarii catre Baroul Bucuresti, si catre Societatea de Stiinte Juridice, reprezentatii acestei din urma institutii i-au comunicat avocatului Corneliu-Liviu, printr-un e-mail, faptul ca acordul cu Baroul este valabil numai pentru "evenimente cu caracter stiintific". Precizarile Societatii de Stiinte Juridice se regasesc si intr-un comunicat postat pe site-ul Juridice.ro (facsimil 3), care insa, precizeaza avocatul Corneliu-Liviu Popescu intr-o noua scrisoare transmisa in 29 ianuarie 2019 decanului Baroului Bucuresti, Ion Dragne, sunt incomplete, dat fiind ca s-a omis redarea continutului cererii acestuia formulata in 28 ianuarie 2019.


In completare insa, in cea de-a doua solicitare pe care o publicam in exclusivitate, avocatul Corneliu-Liviu Popescu precizeaza ca isi mentine nemodificata adresa din 28 ianuarie 2019, privind neacordarea punctelor de pregatire profesionala avocatilor care iau parte la evenimentul privat unde generalul (r) Dumitru Dumbrava este speaker, subliniind ca solicitarea initiala a fost transmisa si catre Societatatea de Stiinte Juridice "doar din curtoazie si doar pentru informare", aceasta vizand exclusiv Baroul Bucuresti.

De mentionat, pana la aceasta ora, Baroul Bucuresti nu a avut nicio reactie oficiala. Avem insa informatii ca actiunile avocatului Corneliu-Liviu Popescu au agitat extrem de tare apele in Baroul Bucuresti, unde s-ar lucra in prezent la o luare de pozitie "inteligenta".

Din punctul nostru de vedere, demersul avocatului Corneliu-Liviu Popescu este laudabil, avand ca unic scop apararea onoarei si demnitatii profesiei de avocat in fata unor personaje care de-a lungul timpului s-au manifestat ori au fost identificati ca fiind "violatori" – cum avocatul Popescu foarte corect ii descrie – ai Constitutiei si ai legilor, prin implementarea unor practici care au transformat Justitia nu doar in "campul tactic" al SRI, ci chiar in sluga serviciilor de informatii si a intereselor ascunse.

Deloc de neglijat este si faptul ca demersul de "instruire" a avocatilor printr-un "eveniment stiintific" seama izbitor de tare cu activitatile pe care Dumitru Dumbrava, care conducea SRI alaturi de Florian Coldea si nu numai, le desfasura prin sediile instantelor, chiar si in sediul Inaltei Curti, unde le dadea lectii de protectie a datelor judecatorilor, dar si "cultura secretului" (Click aici pentru a citi). Imagini de la acele intalniri exista si prezentam mai jos o fotografie reprezentativa.


Iata ce contine prima solicitare trimisa de avocatul Corneliu-Liviu Popescu in data de 28 ianuarie 2019 conducerii Baroului Bucuresti:

"Domnului Avocat Doctor Ion DRAGNE

Decan Baroul Bucuresti

Distinse Domnule Decan, Distinse Confrate,

Subsemnatul, Corneliu-Liviu POPESCU, avocat in Barourile Bucuresti si Paris, cu drept de a pune concluzii la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Curtea Constitutionala,

In temeiul principiilor fundamentale privind onoarea si demnitatea profesiei de avocat,

Am onoarea a va ruga sa supuneti spre aprobare Consiliului Baroului Bucuresti solicitarea mea ca avocatilor din Baroul Bucuresti eventuali participanti la evenimentul juridic intitulat "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", organizat pe data de 19.03.2019 de Societatea de stiinte Juridice, sa nu li se recunoasca puncte de pregatire profesionala pentru aceasta participare.

Astfel, in temeiul Acordului de colaborare din 02.11.2017 dintre Baroul Bucuresti si Societatea de Stiinte Juridice (al carei exponent media este juridice.ro), Baroul Bucuresti devine automat co-organizator al tuturor evenimentelor juridice.ro, iar avocatilor Baroului Bucuresti li se recunoaste automat participarea la aceste evenimente juridice ca activitate de pregatire profesionala.

Conform informatiilor publicate pe site-ul juridice.ro, la evenimentul intitulat "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", organizat de Societatea de stiinte Juridice pe data de 19.03.2019, intervenient / formator / cuvantator va fi domnul pensionar Dumitru DUMBRAVA, fost general cu o stea, fost director al Directiei juridice si fost secretar general, toate la Serviciul Roman de Informatii.

Or, in perioada cat respectivul domn a ocupat functii extrem de inalte, in special de specialitate juridica, in cadrul principalului serviciu succesor al Securitatii totalitare comuniste, au fost comise de acest serviciu secret abuzuri crunte contra democratiei constitutionale, statului de drept si drepturilor omului, prin extinderea infinita a sferei securitatii nationale, prin substituirea organelor judiciare si prin semnarea de protocoale cu Ministerul Public, aspecte care rezulta clar si definitiv din Deciziile Curtii Constitutionale nr. 51/16.02.2016, 91/28.02.2018 si din 16.01.2019.

Acelasi domn este propagandistul teoriei "campului tactic" din justitie, intr-un gretos interviu acordat chiar site-ului juridice.ro pe data de 30.04.2015.

Anticonstitutionalitatea manifesta a activitatilor serviciului de "intelligence" in perioada cand respectivul domn a fost directorul Directiei Juridice semnifica faptul ca niciun consilier juridic ofiter SRI, in frunte cu seful lor, nu a fost capabil sa constate ca aplica legi anticonstitutionale sau nu a fost interesat de acest lucru. Prin urmare, respectivul domn fost general SRI este fie incapabil profesional, fie violator al Constitutiei (judecati de valoare cu o baza factuala evidenta, protejate de art. 10 din Conventia europeana a drepturilor omului).

Ca o paranteza, cu stricta respectare a prezumtiei de buna-credinta si a prezumtiei de nevinovatie, va informez ca doamna Emilia SERCAN (care, la stiinta mea, nu s-a inselat pana in prezent in niciunul dintre cazurile prezentate public) a sustinut pe larg, cu argumente si probe, pe site-ul pressone.ro, pe data de 22.07.2018, ca respectivul domn si-a plagiat teza de doctorat sustinuta la penibila Academie Nationala de Informatii, fara sa am cunostinta de vreo reactie a sa.

Este adevarat ca respectivul domn, cand era activ, a asigurat formarea profesionala a numerosi magistrati, dar independenta, integritatea si demnitatea profesionala ale acestora sunt sub paza "scrofuloasa" a Consiliului Superior al Magistraturii. Sunt prea batran (am implinit 25 de ani de activitate profesionala juridica, ceea ce, ca magistrat, ar fi insemnat pensia) sa imi mai fac iluzii ori sa imi mai pun intrebari despre virginitatea zeitei cu un san dezgolit.

In schimb, ca avocat, am dreptul si datoria deontologice sa contribui la apararea onoarei si demnitatii profesiei noastre. in opinia mea, recunoasterea drept activitate de pregatire profesionala, pentru avocatii Baroului Bucuresti, a participarii la o manifestare unde cuvantator este domnul Dumitru DUMBRAVa este o batjocura la adresa institutiei apararii, a drepturilor omului, democratiei si statului de drept, a insesi ideii de justitie.

In concluzie, solicit Consiliului Baroului Bucuresti sa refuze aplicarea in acest caz a Acordului indicat supra si, prin urmare, sa refuze recunoasterea participarii avocatilor Baroului Bucuresti la respectivul eveniment drept activitate de pregatire profesionala.

Am onoarea a va ruga, Distinse Domnule Decan, Distinse Confrate, sa binevoiti a primi asigurarea consideratiunii mele confraternale.

av. Corneliu-Liviu POPESCU"

 


Iata ce contine cea de-a doua solicitare pe care avocatul Corneliu-Liviu Popescu a trimis-o conducerii Baroului Bucuresti in data de 29 ianuarie 2019:

"Domnului Avocat Doctor Ion DRAGNE

Decan Baroul Bucuresti

Distinse Domnule Decan, Distinse Confrate,

Subsemnatul, Corneliu-Liviu POPESCU, avocat in Barourile Bucuresti si Paris, cu drept de a pune concluzii la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Curtea Constitutionala,

Avand in vedere mesajele primite de mine in cursul diminetii de astazi de la Distinsul meu Confrate, Domnul Avocat Andrei SAVESCU, reprezentant al Societatii de Stiinte Juridice si al juridice.ro (adresate in copie si Baroului Bucuresti, deci avand un caracter oficial), precum si comunicatul postat tot astazi pe site-ul juridice.ro (care omite sa redea continutul cererii mele, ceea ce este, cred eu, regretabil pentru informarea completa a cititorilor sai),

Am onoarea a va ruga sa binevoiti a lua act de faptul ca imi mentin nemodificata solicitarea din data de 28.01.2019 adresata Consiliului Baroului Bucuresti.

Suplimentar, doresc sa precizez si urmatoarele aspecte:

Societatea de Stiinte Juridice sustine faptul ca, potrivit Acordului de colaborare din 02.11.2017 dintre Baroul Bucuresti si Societatea de Stiinte Juridice (al carei exponent media este juridice.ro), cele doua entitati sunt co-organizatori numai pentru manifestarile "stiintifice", iar avocatii Baroului Bucuresti beneficiaza de puncte de pregatire profesionala numai pentru participarea la astfel de manifestari "stiintifice". Intr-un email, distinsul meu Confrate indica dispozitiile art. 3 lit. b) din respectivul Acord. Se mai sustine in comunicat ca evenimentul "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", unde "speaker invitat" va fi Domnul pensionar Dumitru DUMBRAVA, nu este un eveniment "stiintific" (un alt exemplu prezentat fiind evenimentul "Ce inseamna sa fii civilizat?"), deci ca pentru participarea la acest eveniment avocatilor Baroului Bucuresti nu li se acorda puncte de pregatire profesionala.

Asa cum i-am explicat Distinsului meu Confrate in email-ul meu de raspuns din aceasta dimineata (desi problema nu apare in comunicatul postat ulterior pe juridice.ro), Acordul nu este publicat, deci imi este necunoscut si inopozabil.

Eu m-am informat de pe site-ul oficial al Baroului Bucuresti (ceea ce semnifica buna mea credinta si diligenta de informare, eu avand incredere in mesajele oficiale ale structurilor profesiei de avocat, asa incat resping orice posibila insinuare referitoare la lipsa mea de diligenta in vederea informarii), unde este postat un comunicat din 03.11.2017 (https://www.baroul-bucuresti.ro/stire/acord-baroul-bucuresti-societatea-de-stiinte-juridice), a carui formulare este:

"Potrivit acordului, Baroul Bucuresti devine co-organizator al evenimentelor JURIDICE.ro, astfel incat toti avocatii din Bucuresti vor putea beneficia de avantaje semnificative in ce priveste documentarea juridica:

- o reducere de 35% pentru orice evenimente juridice cu taxa de participare, cu acordarea unui punct de pregatire profesionala pentru fiecare ora fizica;".

Pe fond, sper ca sunteti de acord cu mine ca textul (oficial) de pe site-ul (oficial) al Baroului Bucuresti indica in terminis "evenimente" si "evenimente juridice", iar nu "evenimente stiintifice", asa incat, cum el nu distinge, nici eu, ca interpret, nu am dreptul sa o fac, deci sa ii limitez aplicarea la "evenimentele stiintifice".

In opinia mea, celalalt exemplu din comunicatul postat pe juridice.ro, privind evenimentul "Ce inseamna sa fii civilizat?", mi pare a fi un fals silogism (aspect pe care, de asemenea, l-am adus la cunostinta prin email Distinsului meu Confrate inainte de publicarea comunicatului). Dupa denumire, acest (alt) eveniment ("Ce inseamna sa fii civilizat?") nu pare a fi nici "stiintific" (teza comunicatului de pe juridice.ro fiind aceea ca respectiva colaborare cu Baroul Bucuresti este limitata la evenimente "stiintifice"), dar nici "juridic" (teza mea, bazata pe comunicatul oficial publicat pe site-ul Baroului Bucuresti, fiind ca respectiva colaborare cu Baroul Bucuresti poarta asupra evenimentelor "juridice"). In schimb, evenimentul vizat in cererea mea are ca tema "Protectia informatiilor sensibile in activitatea avocatilor", ceea ce, tot in opinia mea (diferita de cea exprimata in comunicatul de azi de pe juridice.ro), il incadreaza fara probleme in categoria evenimente "juridice" (de altfel, in descrierea "speaker-ului invitat", se insista pe faptul ca este licentiat in Drept, ca a fost magistrat si ca a fost directorul Directiei Juridice a SRI) si, prin aceasta (fiind fara importanta faptul ca evenimentul nu este considerat "stiintific" de organizator), el este vizat de textul comunicatului oficial al Baroului Bucuresti, adica exista beneficiul punctelor de pregatire profesionala pentru avocatii participanti.

Desi atat cererea mea initiala, cat si prezenta completare sunt (sper eu) foarte clare, insist asupra faptului ca nu am sustinut vreodata ca respectivul eveniment ar fi organizat direct de Baroul Bucuresti (am precizat ca organizator este Societatea de stiinte Juridice), ca Baroul Bucuresti ar fi stiut macar de el, ca el ar fi rezervat avocatilor (am cerut doar ca, daca vor exista avocati participanti, sa nu li se recunoasca puncte de pregatire profesionala), ca Baroul Bucuresti ar incasa vreo taxa de la participanti sau ca ar beneficia de vreo finantare din partea Societatii de stiinte Juridice.

Se remarca si faptul ca solicitarea mea initiala (si completarea la aceasta) vizeaza exclusiv Baroul Bucuresti, al carui membru sunt. Ea a fost trimisa in copie catre juridice.ro doar din curtoazie si doar pentru informare. Nu am niciun drept sau interes privind Societatea de Stiinte Juridice ori juridice.ro, care beneficiaza de libertatea de a organiza evenimente ("stiintifice", "astiintifice" sau "nestiintifice") cu cine crede de cuviinta.

Textul cererii mele initiale, dupa expedierea sa prin email catre Baroul Bucuresti, a fost trimis de mine publicatiei "Lumea Justitiei" (LuJu.ro), specializate in chestiuni juridice si judiciare, asa cum voi proceda si cu prezenta cerere completatoare. Consider ca este vorba de informatii de interes public si de libertatea mea de exprimare, precum si de apararea publica a prestigiului si a onoarei profesiei de avocat si ale Corpului avocatilor.

Am onoarea a va ruga, Distinse Domnule Decan, Distinse Confrate, sa binevoiti a primi innoirea asigurarii deplinei mele consideratiuni confraternale.

av. Corneliu-Liviu POPESCU"


Comentarii

# Raul date 29 January 2019 15:43 +5

BAIAS OVIDIU HORATIU, din ce se vede-n poza, partener de nadejde a lu' DUMBRAVA si nu numai... Monica stie de ce? Oare l-o fi '"lucrat"' si pe TULUSi? Pe la spate, ca atata stie, fire..., ca dosare ioc. L-au si promovat sef. Chiar merita?

# DODI date 29 January 2019 17:58 +7

Cine s-a trezit mai repede după revoluție? Vechii activiști și securiști. Prin mai mulți pași: 1=HG prin care școlile de securitate au fost asimilate cu studii de drept sau economice; 2= au invadat noile instituții apărute (Camerele de comerț, asociațiile juridice, economice, etc.); 3= au infiltrat oamenii lor în toate sferele societății, inclusiv în partide; 4=au albit dosarele oamenilor lor care aveau efectiv șanse de a promova în domeniile invadate (ex. băsescu, isărescu, ciolanis, etc.); 5=au păstrat dosarele pentru a șantaja ”deviațoniștii” (ex. Mona Muscă, etc.); 6=au acaparat instituțiile care puteau decide viitorul politico-economic al țării în favoarea lor (ex. SRI, STS, BNR, etc.); 7=au deformat sistemul juridic pentru ale servi interesle și a penaliza oponenții. 8= și-au plantat 2 președinți obedienți (hăhăilă, ciolanis) nu pentru a prezenta în exterior poziția dosrită de SRI. Ordinea pașilor nu a fost cronologică. Inclusiv ”cartea” analfabetului ciolanis a fost PAS CU PAS.

# b ubbu date 29 January 2019 15:48 +12

baroul bucuresti ? ce-i aia ? baroul serviciului romani de in(des)formatii - mai merge. totusi mai potivit ar fi asociatia aparatorilor cu parul. ce drepturi, ce alea ?

# Baran Gheorghe date 29 January 2019 15:50 +4

A decazut de mult , inclusiv UNBR, dar unii abia acum observa.

# Ilarian Gatanescu date 29 January 2019 16:18 +2

Prresimt, miros, ca un nou titan al dreptului va patrunde in profesia de avocat, fara examene, meritele sale, fiind laudabile si depasind de mult hotarele tarii. Ba, s-ar putea sa aveti coledzi noi, dle. Popescu ... Multi si neexaminati

# Sa stam drept si sa judecam corect!? date 29 January 2019 16:26 +4

Faina poza :) . Cum era cu separatia puterilor in stat!?

# Ultimul Charlot date 29 January 2019 16:43 +11

E gresit sa primeasca doar puncte. Sa primeasca bani. Pentru cati sifonari ( a se citii acoperiti si dovediti ) sunt printre avocatii traditionali si la cate intelegeri ( a se citii protocoale ) au cu serviciile, isi merita pe deplin banii. Mafia avocaturii si serviciilor si-a dat demult mana. Acum o fac pe fata, se invata reciproc cum sa procedeze ca si grup ( infractional ) organizat. Mai bine scoateti actele de infiintare, la la ANAF sunteti infiintati in 1993 in baza legii 51?1995. Sau asta sa fie unu din vulnerabilitatile majore?

# Florin date 29 January 2019 18:11 0

Eu stiam ca Parlamentul Romaniei reprezinta poporul roman.Sa sfidezi tu,guvernator al BNR,poporul suveran,inseamna ca tu reprezinti total alte interese,anti-romanesti.O demisie de onoare ar fi bine-venita,mai ales ca omul e depasit deja.

# ioan date 29 January 2019 18:17 +7

Haios e ca foarte multi avocati tin cu “ursul”,in defavoarea propriilor clienti.Sa te mai si ti liberal,unii sunt chiar sefi prin partide,si sa fi securisto-paraditor in conceptii,ne arata ca noi nu suntem seriosi la absolut nimic.E de apreciat ca sunt si avocati care nu-si vand sufletul si isi respecta profesia.

# Liviu date 29 January 2019 20:59 +5

Fara complicitatea avocatilor si judecatorilor ororile din ultimii 10 ani nu ar fii fost posibile.Asa incat nici o surpriza. Avocatii- al alta sleahta care raspunde la OZU.(ordin de zi pe unitate)

# unu din prostime date 30 January 2019 08:41 0

gresit spus "ultimii 10 ani".oamenii s-au format, au avut functii, acces la informatii, au legaturi, inca dinainte de '89 - multi sant activi si acum. La "complici morali sau materiali" mai puneti si notari, executori judecatoresti, grefieri, secretare, politisti mai mari sau mai mici. Pai ce cititi aici nu este nimic nou, lucrurile sunt stiute de ani de zile in lumea justitiei, pardon in mediul celor care asi bat joc de cei care nu fac parte din PCR (pile cunostinte relatii). Ia sa scrie cineva despre procorori, polititstii, judecatorii deveniti avocati, de ce s-au facut avocati - pentru ca lucrand cu fostii lor colegi e usor sa castigi procese, e usor sa faci bani. Sau ce, nu se stia ca avocat, daca vrei sa castigi procese, sa primesti ponturi, contracte, sa fi lasat sa mai faci o prostioara, daca ai vreun dosarul acesta sa prinda mucegai, nu stiau ca trebuie sate doara undeva de clienti, le iei banii si o arzi cu cei care "stiu" si au putere ?

# unu din prostime date 30 January 2019 11:32 0

scuze, vroiam sa mai adaug, da pe aia cu "toti avocatii au dosare" n-o stia chiar nimeni ? cu timpul oamenii si-au rafinat metodele de control, articolul descrie "incadrarea" "captarea elitelor" din avocatura, si-au dat seama ca de fapt n-au nevoie chiar de toti, aia mai mici fiind controlati de politie.

# Alex date 29 January 2019 22:03 +4

Oare se va spune vreodată clar și tare ce ipocrizie securistă e avocatura din România, cum se intră neconstituțional în profesia aceasta, ca-ntr-un club privat, ca-ntr-o castă?

# Alta intrebare date 30 January 2019 11:57 0

Chiar credeti ca, doar autointitulatul ,,B. Bucuresti'' a fost acaparat de secu? cercetati si prin alte orase mai mari si mai mici (in toata tara)

# Andreea date 30 January 2019 03:48 0

In anul 2007 intre Serviciul Roman de Informatii si societatea civila de avocatura "Valeriu Stoica &Asociatii", s-a incheiat un contract de asistenta juridica si reprezentare prin aplicarea stricta a dispozitiilor O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, fapt constatat de controalele efectuate ulterior de reprezentantii Curtii de Conturi a Romaniei. Cab. de avocatură mai sus menționat este al dl V. Stoica (fost Min. al Justiției).

# Pestele de la cap se inpute date 30 January 2019 12:10 -1

A venit vremea sa iesim la pescuit. Sa vedem ce mai prindem in perioada urmatoare.

# Naiv. naivi. date 30 January 2019 08:09 0

Omul natang ajuns prin voia sortii sa fie expus la medii complexe in care arta furtului a ajus la cote inalte (furt intelectual de exemplu...puncte/diplome/etc) fiind lipsit a priori de o judecata matura nu vede adevarul crunt: cei care il inconjoara ii vor totul, ii vor viitorul, ii vor viata, ii vor averea, ii vor trecutul. Domnul Dumbrava are tot dreptul sa organizeze ce doreste. La fel si stimatii invitati au tot dreptul sa refuze invitatia. Personal nu cred sa fie invitatie deoarece invitatie cu registru de prezenta obligatorie eu nu am mai vazut decat in penal. Sau naiv inseamna de fapt PROST si dex se inseala la definitie???

# curios date 31 January 2019 13:16 0

Lancranjan veverita priveste fix in ochi pierduta in existenta dumbravei minunate.Asa se face"cultura secretului"? ;-)

# Ororile sistemului date 30 January 2019 10:46 -2

Asa am ajuns, DUMBRAVA de la SRI scoleste avocatii ca el e destept iar ARMANU LIVIU lucrator SRI scoleste inspectorii antifrauda ca doar pt asta a fost detasat de SRI la Directia Regionala Antifrauda Fiscala 1 Suceava (ce include judetele NT, BC, SV, BT, IS si VS). TOT SRI decidea pt Antifrauda Suceava care societati trebuie si care nu trebuie verificate/ omorâte, ca sa citez din limbajul SRI - DNA. Acesta este sistemul, aici ne aflăm din pacate si este îngrijorător.

# Gioni date 19 February 2019 14:01 +1

Inseamna ca sunt oameni destepti..... Nu e usor sa ii inveti pe altii.

# angel date 14 March 2019 16:07 0

Foarte bine pregatit profesional ARMANU LIVIU! Un profesionist adevarat.

# Baran Gheorghe date 30 January 2019 12:59 0

Lancranjan Carmen Alexandra "il soarbe din ochi" . Turcu si pistolu

# Dorina date 30 January 2019 13:22 +1

Un general post-revolutionar... asta reprezinta.... e rezultatul societar romanesc… Ii mai racoleaza cu aceasta actiune pe cei pe care inca nu i-a fidelizat SRI-ului… sau macar face cunostinta cu ei! … schimb de carti de vizita!

# Puncte puncte.. date 30 January 2019 14:31 +2

Eheiii cind va spuneam ca avocatura e condusa si confiscata de securiști era un betivan pe aici zis parizer traditional care urla ca ei sunt buricul avocaturii. Su uitat ca sunt desființați prin lege. Ai gasit niste smecherasi platiti bine care au decis ca sunt infiintati de Burebista. Asa-i avi pigus?

# ia videti acilea... tineri avocati, in ce va bagati date 30 January 2019 19:58 0

,,O afacere hoteliera de mare anvergura a pus in ultima vreme avocatii pe jar. Tot mai multi avocatii din Uniunea Nationala a Avocatilor din Romania, condusa de presedintele Gheorghe Florea (foto 1), lanseaza in spatiul public intrebari cu privire la garantiile pe care le au cu privire la fondul privat de pensii, la care cotizeaza in prezent cu 11% din venituri (procent marit de la 10% de la inceputul acestui an). De curand, avocatul Ion Anghelus, din Baroul Dambovita, cu 15 ani vechime in profesie a acuzat public faptul ca...'' . . . . (cititi continuoarea aici: http://m.luju.ro/avocati-dormiti-linistiti-casa-de-asigurari-a-avocatilor-a-infiintat-un-srl-pe-care-face-afaceri-hoteliere-sc-complex-balnear-si-de-recuperare-c-a-a-srl-in-care-asociat-unic-este-casa-de-asigurari-a-avocatilor-a-construit-un-hotel-in-techirghiol-in-care-s

# pentru puncte puncte date 30 January 2019 21:15 -1

Mai slapar sef,invata sa scrii si apoi posteaza-ti prostiile.Daca nici acum nu ai inteles ca noi functionam legal (a propos,ce-ti mai face baroul de crasma sateasca?) inseamna ca m-am inselat in privinta IQ tau.Nu este nici macar la nivel mediu.Iar chestia cu pigus e de prost gust,asa cum numai tu poti sa gandesti.Mai ai putin si se deschid terasele.Poti sa iti faci acolo sediul.Am auzit ca de pe Academiei te-au dat afara.

# cititi cu atentie date 30 January 2019 20:20 0

https://www.luju.ro/avocati/barouri/avocatii-nu-sunt-masini-de-facut-bani-pentru-unbr-avocatul-ion-anghelus-din-baroul-dambovita-a-realizat-un-rechizitoriu-la-adresa-capilor-avocaturii-unbr-se-comporta-ca-un-perceptor-feudal-de-biruri-cncd-trebuie-sa-controleze-toate-barourile-si-sa-aplice-

# avi date 30 January 2019 22:49 0

eu dorm ca-s beat. nu ma intereasa, important este sa jupoi banul de pe fraierii care platesc zeciuiala.

# avi avi date 31 January 2019 09:28 +1

Se pare ca slaparul sef si-a schimbat pseudonimul.Acum il chema avi.Bea si dorme,bea si doarme.Vrea sa uite ca acum nu mai poate jupui banii fraierilor care ,,intrau in avocatura,,si nici banii fraierilor care il credeau avocat.

# girimea date 2 February 2019 19:14 0

avi avi ti-am dat verde ca sa te culci linistit. :zzz noi smecherii facem vile cu ajutorul țopîrlanilor ca tine.

# pentru frizerul slapar sef date 2 February 2019 22:12 -1

De fapt eu mi-am facut vile cu ajutorul unora ca tine.De fapt,nici tu nu ai inteles ce ai vrut sa scrii.De fapt ,acum dupa ce ti-ai luat pastilele,ar trebui sa te culci.!

# aviuta date 3 February 2019 19:41 +2

ia uite domnule, bichonelul maltez avi avi stie sa scrie!! latra puiule, latra!! :P

# pastila date 3 February 2019 23:22 0

Schimba si tu mai des bateriile la aparat.

# Remus date 4 July 2019 15:58 0

Avocatura este sub controlul direct al sistemului de justitie. Ei di justitie fac si desfac itele avocaturii dupa bunul plac.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva