13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE REIAU ALEGERILE PENTRU CSM – Emotii pentru judecatorii Roxana Dan, Alex Bogdan Arghir, Claudiu Marian Dragusin si Cristian Romica Guluta, candidati pentru noul CSM. Alegerile vor fi reluate in instantele unde saptamana trecuta nu a fost inregistrat cvorum. Se vor cunoaste numele ultimilor judecatori care vor trece in etapa nationala a alegerilor pentru CSM

Scris de: G.T. | pdf | print

4 May 2022 14:22
Vizualizari: 4304

Alegerile pentru viitorul Consiliu Superior al Magistraturii vor fi reluate joi, 5 mai 2022. Nu toate, ci doar cele de la instantele unde saptamana trecuta, in 28 aprilie 2022, nu s-a inregistrat cvorum.


 

Astfel, un tur II al alegerilor va avea loc la Judecatoria Targu Lapus si Judecatoria Zalau, instante in care judecatorii trebuie sa stabileasca daca o trimit sau nu pe judecatoarea Roxana Dan (foto) de la Judecatoria Cluj-Napoca in etapa nationala a alegerilor pentru noul CSM. Roxana Dan este singurul judecator de la judecatoriile de pe raza Curtii de Apel Cluj care candideaza pentru CSM, insa rezultatul a fost amanat pentru joi, 5 mai 2022, dupa ce la primul tur nu s-a intrunit cvorumul necesar la judecatoriile Targu Lapus si Zalau (aflate pe raza Curtii de Apel Cluj).


Trei candidati la Bucuresti


De asemenea, tot joi, 5 mai 2022 vom afla care este candidatul de la judecatoriile din Bucuresti ce va intra in faza nationala a alegerilor pentru CSM. Aici, lupta se duce intre: 

- judecatorul judecatorul Alex Bogdan Arghir de la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti;

- judecatorul Claudiu Marian Dragusin de la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti;

- judecatorul Cristian Romica Guluta Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.

Singura instanta de pe raza Curtii de Apel Bucuresti de unde se asteapta rezultatele votului este Judecatoria Calarasi, unde la primul tur, cel din 28 aprilie 2022, nu a fost inregistrat cvorumul necesar.


* Cititi aici lista cu ceilalti judecatori intrati in etapa nationala a alegerilor pentru noul CSM

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva