24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFUL POLITIEI ROMANE SI-A FRANT GATUL IN CLANUL DUDUIANU – Chestorul Liviu Vasilescu a demisionat dupa imaginile care l-au dat de gol ca s-a intalnit noaptea cu membri ai clanului Duduianu. Cu demisia lui Vasilescu nu se face primavara. Asteptam demisia ministrului de Interne Marcel Vela si a secretarului de stat Bogdan Despescu

Scris de: B.G. | pdf | print

1 September 2020 19:04
Vizualizari: 5052

Seful Politiei Romane, chestorul Liviu Vasilescu (foto), s-a dat demisia din functie. S-a intamplat marti, 1 septembrie 2020, la cateva zile dupa publicarea in presa a imaginilor cu Vasilescu la intalnirea din toiul noptii cu membri ai clanului Duduianu.Anuntul demisiei a fost facut chiar de chestorul Liviu Vasilescu, intr-o declaratie de presa: ”Va rog sa-mi permiteti ca de astazi sa ma retrag din functia de inspector – general al Politiei Romane, sa raman ofiter de politie si sa-mi indeplinesc sarcinile care imi vcor fi incredintate”.

 

Amintim ca intalnirea dintre deja fostul sef al Politiei Romane Liviu Vasilescu si membrii clanului Duduianu a fost tinuta sub tacere aproape o luna, timp in care ministerul de Interne a refuzat sa faca vreo precizare oficiala pe acest subiect, fara sa mai vorbim de vreo recunoastere, desi informatii circulau inca de la scurt timp dupa inmormantarea lui Emi Pian.

Abia in 27 august 2020, dupa ce adevarul.ro a publicat imaginile in care seful Politiei Romane era surprins de camerele de supraveghere la o intalnire cu membrii clanului Duduianu, Liviu Vasilescu a tinut o conferinta de presa, insa a oferit niste explicatii jenante.
Acesta a sustinut ca ceea ce s-a intamplat a fost o operatiune oficiala a Politiei Romane pentru a asigura prin toate mijloacele legale siguranta cetateanului (click aici pentru a citi).

Pe de alta parte, faptul ca Liviu Vasilescu a demisionat este un gest normal. Totusi, cu demisia lui Vasilescu nu se face primavara. Asta intrucat tot asa ar trebui sa faca inclusiv ministrul de Interne Marcel Vela si secretarul de stat Bogdan Despescu, la fel de responsabili in opinia noastra pentru modul defectuos in care Politia Romana a tratat cazul Duduianu si evenimentele care au urmat dupa uciderea liderului acestui clan.

Comentarii

# DODI date 1 September 2020 19:17 +18

În stilul arhicunoscut al nesimțiților liberali sunt sacrificați cățeii, iar dulăii și buldogii sunt trimiși să lingă clanțele la PPE. În țară locurile de lins fese și clanțe sunt ocupate de pupincuriștii de serviciu: sică mandolină, guWERNER2 și liota din PNL, USR și pâmpiți.

# YES. date 1 September 2020 22:40 +2

Chestorul sef (fost) Politia Romana, Liviu Vasilescu a fost "victima" unui sef comisar Cipca Marius Adrian incompetent de politie Sectia 20 Crangasi, care a gestionat gresit situatia clanurilor tiganesti din zona lui de competenta. Situatia din zona sectiei de politie trebuie adusa sub control pentru binele cetatenilor . Vezi si Piata Crangasi !.

# Hello. date 2 September 2020 00:33 +8

Ce nu a inteles Politia Romana este ca : CU teroristi si clanuri interlope de cartier NU se NEGOCIAZA nimic !!..

# mitica date 3 September 2020 13:31 0

Chestorul Liviu Vasilescu este anchetat? Asta merita inchisoare pe viata si confiscarea totala a averii!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva