21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

Scris de: L.J. | pdf | print

10 December 2023 19:02
Vizualizari: 7109

* In precedentele vorbe de fumoar va spuneam ca se asteapta ca saptama viitoare sa aiba loc adunari generale ale judecatorilor de la mai multe instante, astfel incat acestia sa stabileasca daca adopta masuri ferme de protest fata de refuzul Guvernului de a achita drepturile salariale integral si restantele cuvenite (click aici pentru a citi).


 

Ei bine, iata ca deja o prima instanta a anuntat ca va face acest lucru. Este vorba despre Tribunalul Cluj, condus de judecatorul Ioan Gaga (foto). Adunarea generala a judecatorilor de la Tribunalul Cluj va avea loc in 15 decembrie 2023, cand se vor stabili pasii de urmat in conflictul cu Executivul, luandu-se in calcul inclusiv declansarea unui protest. Ceea ce se va si intampla, suntem convinsi, daca Guvernul nu va aloca banii pentru plata integrala a salariilor si a restantelor.

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 10 December 2023 19:23 +354

Deci pentru zecile de mii de ucrainieni pripășiți pe cocioc se găsesc câte 2000 lei lunar, fără nicio obligație din partea lor, dar pentru salariile ălora de chiar muncesc aici nu !? PS Or fixat data alegerilor? :lol:

# X date 10 December 2023 22:57 +42

Unde sunt banii din taxa de timbru ? Cine si pentru ce ii foloseste ?

# Pai,normal căpușele simt miros de sange date 11 December 2023 06:38 -20

Proaspăt,al de după 1 ian. Să vă plătească guvernul care v-a dat bani fara acoperire. Adică,din 10 lei cât era bugetul,vi s-ar promis 20 lei. Acum,vrem sa muncim pentru educație, sănătate,infrastructura, digitalizare. Justiția nu ne interesează ,că și așa e oarbă cu cetățeanul.

# Banii voștri,mă trantorilor date 11 December 2023 06:59 -28

Se afla la cei care le-ați prescris răspunderile : Bogdanel Vass Olteanu,... Daca nu va ajunge,atunci în ședințele ce le țineți trageți la răspundere pe cei vinovați că nu se mai judeca lumea și a scăzut numărul de dosare și pe cei vinovați că nu ști încasat taxa de timbru mai mare... ACOLO E BSNII VOSTRI. 60 % din impozitele avocaților,....etc.,uitați,-le trebuie să cumpere beuranii și irineii noi bisturie nucleare,scalpele atomice și ghiridosne ecologice...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva