1 April 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 13.12.2022 – S-a dublat lista procurorilor pensionati

Scris de: L.J. | pdf | print

13 December 2022 19:44
Vizualizari: 5986

* Ce faci tu, guvern, ca sa scapi de riscul ca un personaj important sa faca dezvaluiri devastatoare? Il arestezi sau chiar il sinucizi, ca pe Jeffrey Epstein. Despre cine vorbim acum si ce pregatea individul aflati dand click aici.


* Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anuntat masuri dure impotriva afacerilor austriece in Romania dupa ce Austria si-a batut joc de tara noastra in legatura cu intrarea in Schengen. Ce a spus mai exact Grindeanu vedeti facand click aici.


* Zilele trecute, Lumea Justitiei anunta o lista de 11 procurori care solicitau sa iasa la pensie (click aici pentru a citi). Intre timp, lista aproape s-a dublat. Marti, 13 decembrie 2022, Sectia pentru procurori din CSM a aprobat nu mai putin de 20 de asemenea solicitari. Dintre proaspetii pensionari, remarcam in primul rand numele procurorului Paunel Galos (foto), adjunctul PCA Oradea, cel care in 2014 a fost filat abuziv de catre Directia Nationala Anticoruptie (click aici pentru a citi).Din aceeasi lista, ne-a atras atentia numele procuroarei Emilia-Daniela Negraia, sefa DIICOT Galati, pe care tot in 2014, cand conducea Parchetul de pe langa Tribunalul Galati, procuroarea Paula Tanase (pe atunci la PT Galati, intre timp promovata la PCA Galati) a acuzat-o ca ar fi facut presiuni asupra ei ca sa renunte la un flagrant (click aici pentru a citi).


Iata lista procurorilor care mai au de primit doar decretul prezidential de pensionare:


1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IONASCU LIVIU NICOLAE, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau. (unanimitate)

2.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BEBESELEA ADINA RALUCA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Alba Iulia. (unanimitate)

3.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului PACURARIU BOGDAN – OREST, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Galati. (unanimitate)

4.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DOBRESCU MONICA, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in prezent delegata in functia de procuror-sef al Biroului de recursuri penale in interesul legii din cadrul Sectiei judiciare. (unanimitate)

5.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei NEGRAIA EMILIA-DANIELA, procuror sef al Serviciului teritorial Galati din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. (unanimitate)

6.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului colonel magistrat DINU IULIAN, procuror militar la Sectia Parchetelor Militare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

7.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului MATEI LIVIU, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si terorism, in prezent delegat in functia de procuror sef al Serviciului teritorial Ploiesti din cadrul aceleiasi directii. (unanimitate)

8.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renuntarea la cererea de eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului RADU GEORGIAN COSMIN, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, delegat la Directia Nationala Anticoruptie. (unanimitate)

9.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului colonel magistrat dr. BOBIN FLORIN STELIAN, procuror militar sef al Sectiei de urmarire penala la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti. (unanimitate)

10.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COMAN CRISTINA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Ialomita, delegata in functia de procuror sef Sectie judiciara la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

11.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului GALOS PAUNEL, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, delegat in functia de procuror general adjunct la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

12.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ARDELEANU PAUL, procuror sef al Serviciului teritorial Constanta din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. (unanimitate)

13.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MELCONIAN MIHAELA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – structura centrala. (unanimitate)

14.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 31.12.2022, a doamnei BORDA LUCIA ELENA, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Reghin. (unanimitate)

15.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului BOZU GHEORGHE, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – structura centrala. (unanimitate)

16.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IONITA NICU PAUL, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava. (unanimitate)

17.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului FULOP EUGEN, procuror general la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. (unanimitate)

18.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CIOANCA STEFAN DAN, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. (unanimitate)

19.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului OANA ILIE OLIVIAN, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. (unanimitate)

20.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GHERMAN VALERIA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. (unanimitate)”.


sursa foto: Bihorjust.ro


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.03.2023 – Continua nebunia pensiilor magistratilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva