22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 2.04.2024 – CSM se baga intre Lia si Pirlog

Scris de: L.J. | pdf | print

2 April 2024 19:26
Vizualizari: 4061

* Cand auziti de Ludovic Orban, cel mai probabil va asteptati sa dea socoteala pentru nenorocirile pe care le-a facut in pandemie. Din pacate, suntem nevoiti sa va dezamagim: acum subiectul este unul cu totul diferit. Ce a iesit din mintea fostului premier, aflati dand click aici.


* Judetul Dolj se pregateste sa bifeze un record. Cu ce se lauda autoritatile, vedeti facand click aici.

 

* Marti, 2 aprilie 2024, a fost ultima zi in care cei care l-au cunoscut pe judecatorul Aurelian-Marian Murgoci-Luca si-au pot lua adio de la magistrat, la Biserica „Domnita Balasa” din Bucuresti (str. Sfintii Apostoli, nr. 60). Caci miercuri va avea loc inhumarea, in Oltenita, in jurul pranzului (click aici pentru a citi).


* Va spuneam in urma cu fix o saptamana ca procurorului Sorin-Marian Lia (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia i se pregatea un refuz din partea Consiliului Superior al Magistraturii.Mai precis, Comisia nr. 1 („Legislatie si cooperare interinstitutionala”) in format de procurori propusese respingerea ca inadmisibila a plangerii prealabile a lui Lia impotriva Hotararii nr. 1563/2023 a Sectiei pentru procurori. Prin acea hotarare, sectia i-a respins lui Sorin Lia transferul de la PJ Corabia la Parchetul Militar Bucuresti, parchet condus de catre procurorul Bogdan Pirlog, co-presedinte – alaturi de Lia – al Asociatiei Initiativa pentru Justitie (AIJ), unul dintre cele mai celebre ONG-uri hashtagiste din magistratura romana (click aici pentru a citi).

Iar acum s-a facut voia comisiei: marti, 2 aprilie 2024, Sectia pentru procurori a CSM a respins in unanimitate plangerea prealabila a lui Lia:

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea, ca inadmisibila, a plangerii prealabile formulate de domnul LIA SORIN MARIAN, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia, impotriva Hotararii Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii nr.1563/2023. (unanimitate)”.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva