7 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.08.2022 – Stelica si Predoiu, concurs de slugarnicie

Scris de: L.J. | pdf | print

26 August 2022 19:44
Vizualizari: 3787

* Incepe o schimbare radicala pe piata criptovalutelor, iar investitorii si minerii sunt avertizati sa fie atenti la escrocherii. Despre ce vorbim aflati dand click aici.


* Un consiliu judetean marcheaza o premiera in materie de achizitii pentru infrastructura de transport. Gasiti detalii facand click aici.


* In caz ca nu v-ati oripilat suficient de insistenta cu care ministrul Justitiei Catalin Predoiu vrea sa subjuge Romania intereselor straine (impunand „primatul dreptului european” in noile legi ale justitiei – click aici pentru a citi), va dam ocazia sa va scarbiti mai tare.Joi, 25 august 2022, predecesorul lui Predoiu la MJ, Stelian „DJ Stelica” Ion (foto), i-a cerut public actualului ministru sa trimita Comisiei de la Venetia proiectele legilor justitiei, pentru aviz.


Iata ce a scris Stelian Ion pe Facebook:


Romania risca sa aiba o justitie legata si influentata de factorul politic. Adica o justitie mai putin eficienta si mai putin independenta.

Romania risca si sa piarda fonduri din PNRR, pentru ca e posibil ca, totusi, Comisia Europeana sa nu accepte modificari de reforma mimate, doar bifate pe hartie.

Riscam sa nu se ridice MCV, in ciuda optimismului afisat de premierul plagiator Ciuca.

Sunt cateva dintre pericolele legate de legile justitiei daca vor fi adoptate si promulgate in forma aprobata de Guvern, la care m-am referit in interviul din aceasta dimineata de la RFI Romania.

Am mai spus ca este esential ca ministrul Predoiu sa sesizeze Comisia de la Venetia, desi ma indoiesc ca o va face. Noi vom incerca pe toate caile sa facem acest lucru.

Insasi reticenta lui Predoiu de a sesiza Comisia de la Venetia pentru a da un aviz pe legile justitiei arata ca le este teama de o opinie independenta. Le este teama ca opinia Comisiei de la Venetia va releva toate lucrurile nocive din aceste legi, pe care inclusiv asociatii ale magistratilor le-au spus deja.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 26 August 2022 20:01 +233

Să nu fim ipocriți! Nu interesează pe nimeni legile nimănui cât timp are garanția executării ordinelor primite. Toată tevatura cu pachetul lui pește prăjit pare a fi de fapt făcută pentru a asigura un exit onorabil unor aleși ai soartei, fie în notariat fie în avocatură. Adicătălea niște favorizați ai sorții, cum ar fi procurorii PG care au ibținut grad profesional de PG prin decizie iccj, ăi din dna detașați de la pj ori judecătorii de judecătorie aleși în cesezmeu să poată fi notari fără examen. Țara excepțiilor dar mai ales a excepționalilor. PS Să vezi atunci retroactivitate... și cum devine Vasileț notar iar Portocală avocat... fără examen. :lol:

# maxtor date 27 August 2022 04:16 +1

singurul mj care a explicat -acum 2 ani in interviu cu m.i.cristoiu - dl.Titi, tudorel toader: 51 de ambasadori !!!!!( Cristoiu, disperat ca Tudorel Toader a spus prea multe in interviu , un titlu oarecare).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva