16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 6.12.2022 – Se pensioneaza salvatorul paraditorilor de la Oradea

Scris de: L.J. | pdf | print

6 December 2022 18:58
Vizualizari: 6734

* O hackerita din Hong Kong i-a pus capac lui Elon Musk. Nu, nu e nimic de corazon la mijloc. Femeia pur si simplu l-a facut la portofel pe bogatas. Click aici sa va minunati si dumneavoastra!

 

* In caz ca obisnuiti sa va dati cu bicicleta, aflati ca Guvernul pregateste un circuit de sute de kilometri in acest sens. Unde anume si cat va costa aflati facand click aici.


* Dupa acalmia ultimelor zile, Sectia pentru procurori din CSM reincepe sa lucreze in forta. Marti, 6 decembrie 2022, sectia a scos la pensie nu mai putin de 18 procurori. Iar capete de afis sunt trei vedete ale Parchetului General:


 

 

- Dragos-Cornel Cojocariu, cel care i-a clasat pe „fapta nu exista” pe procurorii DNA Oradea Ciprian Man (foto stanga) si Adrian Valentin Muntean (foto dreapta), acuzati ca au constrans un om de afaceri sa-i denunte mincinos pe avocatii Razvan Doseanu si Istvan Gerenyi (click aici pentru a citi);

- Mihai-Eduard Ilie, autorul rechizitoriilor din dosarele privind incendiile din cluburile Beirut (Constanta) si Colectiv (Bucuresti);

- Adina Petrescu, cea care in 2015 a instrumentat dosarul deschis dupa plangerea facuta de catre senatoarea PSD Gabriela Firea impotriva fostului presedinte Traian Basescu pentru amenintare si santaj (click aici pentru a citi).


Iata intreaga lista de pensionari:


1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului COJOCARIU DRAGOS CORNEL, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ILIE MIHAI - EDUARD, procuror sef al Biroului de criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei PETRESCU ADINA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DARIE MUGUREL LAURENTIU GEORGE, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Piatra Neamt, delegat in functia de prim procuror la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DOBRE GABRIELA, procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COCIRLA ELISABETA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava. (unanimitate)

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RUJA ALICE - DIANA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, delegata in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

8. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei NEAGU NICOLETA, procuror sef al Biroului teritorial Calarasi din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. (unanimitate)

9. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BURCEA MIHAELA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul teritorial Calarasi. (unanimitate)

10. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SISMAN BEATRICE - SILVIA, procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta. (unanimitate)

11. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IANUS DRAGOMIR, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

12. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MOANGA - SESTACOVSCHI SIMONA CRISTINA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica. (unanimitate)

13. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei JABA CRISTINA - LACRAMIOARA, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa tribunal. (unanimitate)

14. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului VARLAN COSTIN, procuror sef al Serviciului cooperare internationala si programe din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)

15. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului STANCIU CLAUDIU DANIEL, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, in prezent delegat in functia de procuror sef Sectie judiciara al aceleiasi unitati de parchet. (unanimitate)

16. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CAZAC MARIUS VASILE, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

17. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IANUS EMIL MARIUS, procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Neamt. (unanimitate)

18. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei PETRESCU ELENA, procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, in prezent detasata la Consiliul Superior al Magistraturii. (unanimitate)”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 6 December 2022 21:56 +2

Câmpul tactic funcționează în continuare, iar acoperiții trebuie salvați chiar dacă, pentru moment, oripilează opinia publică măsurile antiromânești ale SRI.

# Ostap Bender date 7 December 2022 09:30 +52

Ref stire: "Dupa acalmia ultimelor zile, Sectia pentru procurori din CSM reincepe sa lucreze in forta." ~ ~` ~ Oare care este pretul ca sa poti sta 18 ani detasat in CSM la plimbat hartii pe o functie pentru care e suficient un balalaureat luat pe bune si sa te pensionezi la 25 de ani vechime? Felicitari pentru performanta, dar felicitari si pentru restul, pentru celelalte rotite, active si pasive, care fac posibil ca astfel de aberatii sa consacre combinatia ca regula de gestionare a sistemului.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva