16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 8.07.2024 – Jumatate dintre procurorii candidati la IJ au dat bir cu fugitii

Scris de: L.J. | pdf | print

8 July 2024 17:48
Vizualizari: 3849

* A mai facut un pas in Parlament proiectul de lege care reduce TVA la anumite produse. La care anume, aflati dand click aici.


* Ministerul Transporturilor a avizat studiile de fezabilitate pentru trei drumuri din Romania. Pe unde vor trece acestea, vedeti facand click aici.


* In luna aprilie, va spuneam ca procurorii #rezist Alexandra-Carmen Lancranjan de la DNA, poreclita Veverita” (foto centru-stanga) si Bogdan-Ciprian Pirlog (foto centru-dreapta), seful Parchetului Militar Bucuresti, s-au inscris la concursul pentru admiterea la Inspectia Judiciara.Si nu doar ei, ci si procurorii PICCJ Adriana-Denisa Cristodor (foto stanga) si Romulus-Dan Varga (foto dreapta), fosti sefi ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul General (click aici pentru a citi).

Intre timp, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat luni, 8 iulie 2024, rezultatul de la proba scrisa. Din pacate, CSM a anonimizat toti candidatii. Singurul lucru pe care il putem vedea in facsimilul 1 este ca nu mai putin de 17 dintre cei 35 de candidati au absentat la aceasta proba. Asta dupa ce la interviu aproape o treime dintre competitori au luat sub 10 puncte (click aici pentru a citi).
* Tot luni, CSM a publicat rezultatele finale la proba interviului din concursul de admitere in magistratura (destinati juristilor cu minimum cinci ani vechime in profesii de specialitate), sesiunea 9 februarie – 9 iulie 2024. Dupa cum observati in facsimilul 2, candidatii s-au descurcat foarte bine: doar cinci dintre cele 109 de persoane au fost respinse. Anterior, la testul psihologic a fost teroare: 104 dintre cei 130 de competitori au primit reject (click aici pentru a citi).
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva