psdolt
27 November 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

psdolt psdolt psd

CSM da cu Daniletu-n balta!

Scris de: | pdf | print

6 March 2011 07:35
Vizualizari: 7671

Intr-un editorial din 12 ianuarie, spuneam ca va fi o piatra de moara pentru cei trei „muschetari” din CSM sa dovedeasca ca nu sunt oamenii Puterii. Mai repede decat ma asteptam, Cristi Vasilica Danilet si-a dat arama pe fata, cochetand cu ministrul Predoiu si reusind, culmea, sa-l determine sa semneze ineptia de OUG 16/2011, prin care s-a redus cvorumul Plenului CSM, de la 15 membri (cat prevede legea organica 317/2004) la numai 10, institutia fiind pusa in situatia de a functiona pe langa lege.

 

Se aude ca in anumite cercuri ministrul Predoiu s-a exprimat mai deunazi ca regreta ca a dat curs ideii lui Danilet, dupa ce a avut parte de reprosul dur a mai multor judecatori de elita, insa chiar daca remuscarile sale ar fi sincere, nimic nu-l scuza ca si-a pus semnatura pe o ordonanta care a incalcat legea si Constitutia si care submineaza autoritatea CSM.

Pentru cei care se indoiesc ca in spatele lui Predoiu si Danilet stau interese comune portocalii care cred eu ca vor sa transforme CSM-ul intr-o anexa a Puterii, hai sa le demascam prin prezentarea faptelor, urmarind sirul evenimentelor. Pornim de la decizia Curtii Constitutionale din 25 ianuarie care, sfidand propriile competente, a decis cu de la sine putere, la mustata de voturi (5 la 3) ca nu ar fi constitutionale candidaturile a trei fosti membri ai CSM, care au mai candidat si au fost alesi inca o data. Curtea politica Constitutionala a admis cererile partidului de guvernamant PDL, dand satisfactie chiriasului de la Cotroceni. Iar Senatul, repunand in discutie problema revalidarii membrilor CSM a decis in majoritatea portocalie a PDL ca nu trebuie invalidata toata lista alesilor pentru CSM, ci revalidata asa cum a fost si prima data, dar fara cei trei reclamati ca neconstitutionali. Sunt convins ca in seara respectivei hotarari a Senatului, portocalii au deschis pe undeva sticlele de sampanie, de bucurie ca indezirabilii din CSM au fost alungati. In timp ce aburii de alcool se valuceau, undeva pe un blogulet personal, Cristi Vasilica Danilet, coplesit de emotie, a scris la 14 februarie un articol de un penibil memorabil intitulat: „Avem CSM. La treaba!

Numai ca treaba s-a imputit. Diletantismul politico-constitutional a dovedit la momentul calculelor la rece ca CSM a fost lasat in doar 14 membri din cei 19 prevazuti de Constitutie, si ca Plenul Consiliului nu poate functiona decat cu un minim de 15. Ca atare, CSM nu putea opera taman pe segmentele sale cele mai importante. O institutie fundamentala a statului roman a fost practic anihilata prin executia politica de la Curtea Constitutionala. Si Danilet, nimeni altul decat cel care se erijeaza in portavocea grupului care a preluat conducerea CSM s-a trezit la 21 februarie, tot pe bloguletul lui, sa avanseze solutia salvatoare. De fapt a avansat doua solutii, una prin care Parlamentul sa numeasca rapid un membru al societatiii civile, dar pe care, atentie, acelasi Danilet a exclus-o din start pe motiv de prezumtie de absenteism (de parca stia ca avea sa se intample la Senat) si cea de-a doua prin care a cerut sa se diminueze legislativ cvorumul plenului CSM, trambitata vehement drept solutia finala. Si ca un facut, ministrul Predoiu a iesit imediat la un post de radio, pentru a anunta ca imbratiseaza ideea. Practic, Danilet a exclus calea legala si a facut lobby pentru una care avea sa se dovedeasca ilegala!

Intuind aberatia, noi, cei de la Lumeajustitiei.ro am avertizat in aceeasi zi de 21 februarie, in materialul intitulat „Joc in doi...” ca singura solutie viabila este asteptarea ca Senatul sa renumeasca macar unul dintre cei doi membrii ai CSM din partea societatii civile, pentru implinirea cvorumului, si am criticat propunerea avansata de Danilet.

Surpriza de proportii - la 23 februarie, ministrul Predoiu, presat de sarcina de a repara pocinogul, mana de mana cu Emil Boc, au emis, pe sest, la maniera cea mai abuziva cu putinta (fara avizele obligatorii si sfidand Constitutia) OUG 16/2011 prin care cvorumul Plenului CSM a fost redus la majoritatea simpla a membrilor CSM – 10 membri, astfel incat hotararile cheie pe care le poate lua CSM sa fie posibile cu doar 6 voturi, pe care Puterea le are deja asigurate in prezent.

De ce sunt convins ca ministrul Predoiu a pus in practica, la disperare, ideea-comandament a fostului consilier al Monicai Macovei – Cristi Vasilica Danilet? Pentru ca ideea e proasta. Si pentru ca noua conducere a CSM, in loc sa fi tipat zile in sir, cum ar fi fost normal, ca Senatul nu-i numeste pe reprezentantii societatii civile si boicoteaza functionarea Consiliului, a tacut. Iar pe fondul acestei taceri, guralivul Danilet care nu e zi de la Dumnezeu sa nu scrie el cateva randulete ca sa-l remarce lumea cat de nemaipomenit este, a fost confundat de Predoiu cu vointa intregului CSM pe care Puterea il avea pe constiinta ca i-a blocat activitatea...

Efectul actiunii „reparatorie” a ministrului Predoiu? Actualul Plen CSM functioneaza, dupa cum se vede, dar a fost pus intr-o pozitie de impostura, functionand in virtutea unei OUG neconstitutionale. Oricand de acum inainte justitiabilii si chiar magistratii ii vor putea contesta legimitatea. La fel si deciziile! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

Imi vine sa rad, daca n-ar fi de plans, de cate ori SoJust – ONG-ul de suflet al celor trei „muschetari” - a criticat politica de legiferare prin ordonante de urgenta a guvernelor precedente. Azi insa, OUG 16/2011 este iata „solutia finala” pentru domnul Danilet, care nu s-a sfiit sa adauge un post-scriptum la articolul sau din 14 februarie (la fonfleul cu „Avem CSM. La treaba!”) in care a mentionat: „PS Guvernul a rezolvat la 24 febr 2011 si problema cvorumului CSM.” Bravo domnule Danilet! Pentru consecventa! Si pentru „cultura juridica” profunda care vede ceva normal in modificarea unei legi organice prin ordonanta de urgenta. Asta imi aminteste de un titlu gazetaresc de exceptie la un articol referitor la afacerea de la Inalta Curte cu casa parintilor lui Macovei, pentru care fostul CSM l-a sanctionat pe judecatorul Danut Cornoiu, titlu care suna: „Totul pana la casa parintilor!

PS – Adresez aceste randuri domnului Horatius Dumbrava, presedinte al CSM: Opriti-l pe Danilet, pana nu o face si mai lata! Eliminati de pe site-ul CSM rubrica „Agenda membri” care in loc sa ne spuna ce fac zi de zi alesii CSM, ii face cultul personalitatii lui Danilet de parca el este unicul care lucreaza in institutie. Este ridicol! Eliminati aceasta rubrica sau schimbati-i macar denumirea in „Agenda lui Danilet”, daca acestuia nu-i mai ajung blogul personal si domeniul cu poza de nuntas sa se laude cu marile realizari.

PPS - Felicit conducerea CSM care la cateva ore dupa postarea editorialului meu a luat decizia eliminarii de pe site-ul CSM a rubricii "Agenda membri" monopolizata de Cristi Danilet.

Comentarii

# Sandy Bridge date 6 March 2011 08:03 +9

Dedic acest proverb unui iubit conducator din CSM: "Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul!"

# lion el amar date 6 March 2011 09:19 +4

Cine crede ca majoritatea magistratilor romani chiar are cultura juridica se inseala vatamator.Mai ales cei tineri au ajuns ca niste strungari: stiu sa faca doar o piesa, o singura operatiune, intr-un timp anume.

# John date 6 March 2011 10:24 +7

Recunosc ca LUJU il cunoaste foarte bine pe Danilet. S-a nascut un nou Dumnezeu. Daca nu cumva exista si inainte, in calitatea sa de judecator. Cei de la LUJU vor avea ce scrie daca il vor urmari pe Danilet.

# John date 6 March 2011 10:38 +8

Oricum, CSM-ul face legea. Sau faradelegea. Acum e la vedere.

# Zeus reloaded date 6 March 2011 11:56 +5

Si e numai inceputul... :cry:

# Zeus reloaded date 6 March 2011 14:26 +9

A disparut agenda de pe site-ul CSM!!! Incredibil! Ce ne facem? Nu mai stim ce face alesul!!! :cry:
Mai faceti o minune, mai scrieti un editorial de asta, poate dispare si alesul :lol:

# London date 6 March 2011 21:11 +7

Confirm, rubrica lui Danilet a disparut la scut timp dupa aparitia acestui material de opinie. Cred ca se cearta intre ei acu, da e bine ca l-au pus pe Danilet la punct ca incepuse sa se creada buricul pamantului

# John date 6 March 2011 15:12 +2

Uita-te pe blogul lui si o sa te dai pe spate. Nu cred ca a disparut o rubrica de pe site-ul CSM ca urmare a unui articol de pe internet. Si asa repede. Oricum, azi nu lucreaza nimeni la CSM.

# Evrika date 6 March 2011 15:25 +5

Ha-Ha-Ha, au scos rubrica de pe siteul CSM, bravo LUJU si-au dat seama cat de penibil era panoul de fruntas al lui Danilet :D :D :D inseamna ca mai e cineva cu scaun la cap in consiliul asta

# Zeus reloaded date 6 March 2011 15:59 +3

Nu merci.Nu am timp de bloage.
Oricum credeam ca se stie ca la CSM se lucreaza nonstop. Iaca dovada!


Citeza pe John
Uita-te pe blogul lui si o sa te dai pe spate. Nu cred ca a disparut o rubrica de pe site-ul CSM ca urmare a unui articol de pe internet. Si asa repede. Oricum, azi nu lucreaza nimeni la CSM.

# John date 6 March 2011 18:12 +1

Cine este cu scaun la cap in CSM? As vrea sa stiu si eu.
Iti spun eu ca CSM-ul nu lucreaza duminica. In niciun caz CSM-ul nu ia o decizie dupa cum se scrie in presa sau pe internet.

# Zeus reloaded date 6 March 2011 18:23 +1

Atunci coincidenta e fantastica. Ori providentiala :-*


Citeza pe John
Cine este cu scaun la cap in CSM? As vrea sa stiu si eu.
Iti spun eu ca CSM-ul nu lucreaza duminica. In niciun caz CSM-ul nu ia o decizie dupa cum se scrie in presa sau pe internet.

# Bodo date 6 March 2011 18:52 +5

Nu trebuia sa fie nimeni la sediul CSM, era suficient un telefon inginerului IT sa dezactiveze modulul de oriunde avea retea de internet. Asa s-a intamplat, nu e niciun mister! Bine ca si-au dat seama de penibilul situatiei, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata... :D

# John date 6 March 2011 18:52 +1

Probabil este o coincidenta. Si, probabil zilele urmatoare va fi introdusa din nou. Ar fi un lucru bun ca CSM-ul sa citeasca articolele din Lumea justitiei si sa ia decizii in functie de ce se scrie aici. Eu nu cred ca se intampla lucrul acesta.

# Zeus reloaded date 6 March 2011 19:18 +3

John, nu mai fi suparat. Si-o fi inchis seful telefonul ca e duminica sau poate nu iti mai raspunde tie.
Acum serios, blogurile sunt una, site-urile unei institutii publice altceva, ca altfel incep sa cred ca trebuie sa facem un remaker al filmului cu Louis de Funes...Acela cu Mania Grandorii. Intram in patologic.


Citeza pe John
Probabil este o coincidenta. Si, probabil zilele urmatoare va fi introdusa din nou. Ar fi un lucru bun ca CSM-ul sa citeasca articolele din Lumea justitiei si sa ia decizii in functie de ce se scrie aici. Eu nu cred ca se intampla lucrul acesta.

# Emil date 13 March 2011 18:53 0

Tare chestia astacu citit LUJU si luat decizii in functie de... de scrie astia! Daca asa ajung la CSM, pai sa plece acasa! Ca de luju sunt satul. Nu stiu de ce da' e cam rosie de Grivita! Emil

# John date 6 March 2011 20:44 +2

Scuza-ma, Zeus reloaded, dar esti cam naiv daca crezi ca CSM-ul citeste Lumea justitiei si scoate o rubrica la sugestia acestora, si intr-o zi de duminica. Ai avut vreodata de-a face cu CSM-ul? Cred ca nu. Sper sa nu te supar, dar as putea crede ca esti mic copil. Regulamentele lor incalca legea. Si nu au nicio jena. Astia din CSM se cred Dumnezei. Si in niciun caz nu au Dumnezeu. Fara nici o deosebire in ceea ce priveste numele lor. Caci adopta hotararile in Plen. De fapt, ei cred ca ei sunt legea. Fac numai ce doresc ei. Nu conteaza argumentele tale. Iti doresc sa nu ai de-a face cu ei. Caci pana sa-ti faca justitia din Romania dreptate mai trec vreo cativa ani, daca are taria sa faca dreptate impotriva CSM-ului. Cred ca au scos rubrica respectiva (mi se pare ca era pozitionata in dreapta sus) pentru ca au avut nevoie de spatiu si au introdus o alta rubrica temporar. Vorbim peste cateva zile cand va aparea rubrica. Cred ca cei de la Lumea justitiei stiu intr-adevar cine este CSM-ul.

# John date 6 March 2011 23:23 +3

O cearta intre "muschetari"? Atunci cum ramane cu "Cine se ia de Neacsu se ia de mine?" Nu-i frumos ca Danilet sa-l apere pe Neacsu, orice ar face, iar Dumbrava sa nu-l apere pe Danilet, orice ar face acesta. Unde sunt "cei trei muschetari"? S-au dispersat?

# John date 7 March 2011 13:57 0

Tampenii. S-ar putea si dupa 10 ani de sacrificii sa nu intri in magistratura, nu numai dupa 4 ani. In plus, exista posibilitatea sa se schimbe probele de concurs din an in an. Ca sa faca diferenta intre candidati, care sunt prea multi. Eu as fi spus "mai bine traieste-ti viata" ca la INM sunt putine sanse de a intra in conditiile in care sunt 3000 de candidati pe 100 de locuri. Si nu cred ca daca iti traiesti viata nu poti intra la INM. CSM-ul te poate respinge pentru ca "asa vrea muschii lui". Cum fac cu testarea psihologica, buna reputatie. Dupa cativa ani de sacrificii, dupa ce esti admis, te respinge psihologul Babici Gavril Marius pentru ca "esti interiorizat" sau pentru ca "te bazezi pe intuitie". Si psihologul asta habar n-are pe ce lume traieste. Dar, daca are pile la CSM, poate face orice, nu?
Oricum, am vazut ca in raspunsul la primul comentariu Danilet recunoaste ca "fostul CSM" a incalcat rau legea printr-un regulament. Iar noul CSM face recursuri in dosarele cu pricina, pierdute de CSM. Asa indreapta noul CSM lucrurile. Ei, cei din noul CSM n-au nicio vina, nu? Intotdeauna altii sunt vinovati pentru faptele noastre.

# John date 7 March 2011 14:09 +1

Apropo, au explicat cei din INM din ce cauza la examenul din septembrie 2010 au trecut de nota 7 doar 71 de candidati, in timp ce in ianuarie 2011 au trecut de aceasta nota 328 de candidati?
Practic, este vorba de aceeasi candidati, neabsolvind facultatea o alta promotie. S-or fi desteptat candidatii din septembrie pana in ianuarie.

# Emil date 13 March 2011 18:55 0

Ioane, ar trebui sa pricepi mai multe despre mintea omului, da' se pare ca e cam greu!

# NeASHU date 9 March 2011 14:55 +7

BESTIALA FAZA CU SFATUL DAT UNUI STUDENT: INTRĂ ÎN MAGISTRATURĂ ŞI VEI STA FĂRĂ GRIJI PÂNĂ LA PENSIE.

SFAT DE LA UN MEMBRU CSM????
DE LA UN JUDECĂTOR MILITANT.
MORTAL


Domnule judecator, sunt student in anul intai si intentionez, dupa terminarea facultatii, sa ma prezint la examenul pentru intrarea in magistratura. Intrebarile mele sunt:
1. In ce masura exista posibilitatea de a schimba actuala forma de desfasurare a examenului de admitere in INM? Ma refer, in special, la introducerea altor probe sau materii. Am inteles ca se doreste si o proba de limba straina. Daca este asa, va fi obligatoriu engleza? Ce nivel de dificultate ar putea avea? Considerati justa o astfel de proba?
2. In ipoteza in care se vor face modificari de fond in privinta admiterii la INM, cu cat timp inainte le veti comunica celor interesati? Aceasta intrebare are legatura cu prima – introducerea de noi probe (mai ales limba straina)poate insemna pentru multi sute de ore pierdute, visuri spulberate. Daca o alta materie de drept se poate invata, in conditiile in care a fost studiata serios in timpul facutatii, destul de usor, o limba straina necesita ani de studiu.

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Comentariu prin Alin — 27/02/2011 @ 9:20 AM | Răspunde


1. Daca sunteti in anul intai acum, cu siguranta peste 3 ani si jumatate veti prinde un alt sistem de promovare la INM. O directie a reformei viitoare este aici http://emap.csm1909.ro/site/Quiz/Quiz_no7.aspx?quizID=7.
Din experienta va spun ca cel putin o limba straina este necesara. Dar inca nu vad cum ar putea sa fie acest lucru o proba distincta de concurs, cel putin nu cu note.
2. Considerati ca tocmai ati aflat :). Invatati, invatati si iar invatati – e singura sansa: trebuie sa faceti performanta inca din primul an. Lasati-i pe cei cu `traiti-va viata` si ganditi-va la viitorul dvs: 4 ani de sacrificii in favoarea invatatului pot inseamna dupa acesti 4 ani un viitor fara griji pana la pensie. Alegeti! – de aceea aveti liber arbitru.

Comentariu prin Cristi — 27/02/2011 @ 11:57 AM | Răspunde



http://cristidanilet.wordpress.com/

# cumpaNeashu date 9 March 2011 14:53 -1

esti un frustrat. nu ai inteles la ce s-a referit dl judecator
Citeza pe NeASHU
BESTIALA FAZA CU SFATUL DAT UNUI STUDENT: INTRĂ ÎN MAGISTRATURĂ ŞI VEI STA FĂRĂ GRIJI PÂNĂ LA PENSIE.SFAT DE LA UN MEMBRU CSM????DE LA UN JUDECĂTOR MILITANT.MORTALDomnule judecator, sunt student in anul intai si intentionez, dupa terminarea facultatii, sa ma prezint la examenul pentru intrarea in magistratura. Intrebarile mele sunt:1. In ce masura exista posibilitatea de a schimba actuala forma de desfasurare a examenului de admitere in INM? Ma refer, in special, la introducerea altor probe sau materii. Am inteles ca se doreste si o proba de limba straina. Daca este asa, va fi obligatoriu engleza? Ce nivel de dificultate ar putea avea? Considerati justa o astfel de proba?2. In ipoteza in care se vor face modificari de fond in privinta admiterii la INM, cu cat timp inainte le veti comunica celor interesati? Aceasta intrebare are legatura cu prima – introducerea de noi probe (mai ales limba straina)poate insemna pentru multi sute de ore pierdute, visuri spulberate. Daca o alta materie de drept se poate invata, in conditiile in care a fost studiata serios in timpul facutatii, destul de usor, o limba straina necesita ani de studiu.Va multumesc anticipat pentru raspunsComentariu prin Alin — 27/02/2011 @ 9:20 AM | Răspunde 1. Daca sunteti in anul intai acum, cu siguranta peste 3 ani si jumatate veti prinde un alt sistem de promovare la INM. O directie a reformei viitoare este aici http://emap.csm1909.ro/site/Quiz/Quiz_no7.aspx?quizID=7.Din experienta va spun ca cel putin o limba straina este necesara. Dar inca nu vad cum ar putea sa fie acest lucru o proba distincta de concurs, cel putin nu cu note.2. Considerati ca tocmai ati aflat :). Invatati, invatati si iar invatati – e singura sansa: trebuie sa faceti performanta inca din primul an. Lasati-i pe cei cu `traiti-va viata` si ganditi-va la viitorul dvs: 4 ani de sacrificii in favoarea invatatului pot inseamna dupa acesti 4 ani un viitor fara griji pana la pensie. Alegeti! – de aceea aveti liber arbitru.Comentariu prin Cristi — 27/02/2011 @ 11:57 AM | Răspunde http://cristidanilet.wordpress.com/

# cumpaNeashu date 9 March 2011 14:54 +2

esti un frustrat. nu ai inteles la ce s-a referit dl judecator
Citeza pe NeASHU
BESTIALA FAZA CU SFATUL DAT UNUI STUDENT: INTRĂ ÎN MAGISTRATURĂ ŞI VEI STA FĂRĂ GRIJI PÂNĂ LA PENSIE.SFAT DE LA UN MEMBRU CSM????DE LA UN JUDECĂTOR MILITANT.MORTALDomnule judecator, sunt student in anul intai si intentionez, dupa terminarea facultatii, sa ma prezint la examenul pentru intrarea in magistratura. Intrebarile mele sunt:1. In ce masura exista posibilitatea de a schimba actuala forma de desfasurare a examenului de admitere in INM? Ma refer, in special, la introducerea altor probe sau materii. Am inteles ca se doreste si o proba de limba straina. Daca este asa, va fi obligatoriu engleza? Ce nivel de dificultate ar putea avea? Considerati justa o astfel de proba?2. In ipoteza in care se vor face modificari de fond in privinta admiterii la INM, cu cat timp inainte le veti comunica celor interesati? Aceasta intrebare are legatura cu prima – introducerea de noi probe (mai ales limba straina)poate insemna pentru multi sute de ore pierdute, visuri spulberate. Daca o alta materie de drept se poate invata, in conditiile in care a fost studiata serios in timpul facutatii, destul de usor, o limba straina necesita ani de studiu.Va multumesc anticipat pentru raspunsComentariu prin Alin — 27/02/2011 @ 9:20 AM | Răspunde 1. Daca sunteti in anul intai acum, cu siguranta peste 3 ani si jumatate veti prinde un alt sistem de promovare la INM. O directie a reformei viitoare este aici http://emap.csm1909.ro/site/Quiz/Quiz_no7.aspx?quizID=7.Din experienta va spun ca cel putin o limba straina este necesara. Dar inca nu vad cum ar putea sa fie acest lucru o proba distincta de concurs, cel putin nu cu note.2. Considerati ca tocmai ati aflat :). Invatati, invatati si iar invatati – e singura sansa: trebuie sa faceti performanta inca din primul an. Lasati-i pe cei cu `traiti-va viata` si ganditi-va la viitorul dvs: 4 ani de sacrificii in favoarea invatatului pot inseamna dupa acesti 4 ani un viitor fara griji pana la pensie. Alegeti! – de aceea aveti liber arbitru.Comentariu prin Cristi — 27/02/2011 @ 11:57 AM | Răspunde http://cristidanilet.wordpress.com/

# cumpaNeashu date 9 March 2011 14:55 -1

esti un frustrat. nu ai inteles la ce s-a referit dl judecator
Citeza pe NeASHU
BESTIALA FAZA CU SFATUL DAT UNUI STUDENT: INTRĂ ÎN MAGISTRATURĂ ŞI VEI STA FĂRĂ GRIJI PÂNĂ LA PENSIE.SFAT DE LA UN MEMBRU CSM????DE LA UN JUDECĂTOR MILITANT.MORTALDomnule judecator, sunt student in anul intai si intentionez, dupa terminarea facultatii, sa ma prezint la examenul pentru intrarea in magistratura. Intrebarile mele sunt:1. In ce masura exista posibilitatea de a schimba actuala forma de desfasurare a examenului de admitere in INM? Ma refer, in special, la introducerea altor probe sau materii. Am inteles ca se doreste si o proba de limba straina. Daca este asa, va fi obligatoriu engleza? Ce nivel de dificultate ar putea avea? Considerati justa o astfel de proba?2. In ipoteza in care se vor face modificari de fond in privinta admiterii la INM, cu cat timp inainte le veti comunica celor interesati? Aceasta intrebare are legatura cu prima – introducerea de noi probe (mai ales limba straina)poate insemna pentru multi sute de ore pierdute, visuri spulberate. Daca o alta materie de drept se poate invata, in conditiile in care a fost studiata serios in timpul facutatii, destul de usor, o limba straina necesita ani de studiu.Va multumesc anticipat pentru raspunsComentariu prin Alin — 27/02/2011 @ 9:20 AM | Răspunde 1. Daca sunteti in anul intai acum, cu siguranta peste 3 ani si jumatate veti prinde un alt sistem de promovare la INM. O directie a reformei viitoare este aici http://emap.csm1909.ro/site/Quiz/Quiz_no7.aspx?quizID=7.Din experienta va spun ca cel putin o limba straina este necesara. Dar inca nu vad cum ar putea sa fie acest lucru o proba distincta de concurs, cel putin nu cu note.2. Considerati ca tocmai ati aflat :). Invatati, invatati si iar invatati – e singura sansa: trebuie sa faceti performanta inca din primul an. Lasati-i pe cei cu `traiti-va viata` si ganditi-va la viitorul dvs: 4 ani de sacrificii in favoarea invatatului pot inseamna dupa acesti 4 ani un viitor fara griji pana la pensie. Alegeti! – de aceea aveti liber arbitru.Comentariu prin Cristi — 27/02/2011 @ 11:57 AM | Răspunde http://cristidanilet.wordpress.com/

# Emil date 13 March 2011 18:58 +1

Aline, pai dupa tine ar trebui sa intri direct in magitratura. Taticu' ce este? Da' mamica? Emil Mai bine intra in politica Ca Victoras Sau in presa ca cei doi ROSII de pe aici.

# Emil date 13 March 2011 19:18 0

Aline, pai dupa tine ar trebui sa intri direct in magitratura. Taticu' ce este? Da' mamica? Emil Mai bine intra in politica Ca Victoras Sau in presa ca cei doi ROSII de pe aici.

# alex date 13 March 2011 20:01 0

emil draga, nu cred ca e numele tau, ci al vreunuia dintre filfizonii din csm, care sint mai rosii decat cuclul lunar, cred ca la ei te refereai ptr ca din ce am citi eu pe aci nu e nici un rosu pe aici, e vanata total, adica le-o trag spectaculos la toti. ceausistule, du-te pe alt site ca intalnesti acolo portocale injectate cu E-uri de la emil cat vrei!

# John date 13 March 2011 22:41 0

Emile, tu de ce crezi ca scriu pe Luju? Pentru ca nu pricep mai multe despre mintea omului. De-asta ma intreb: daca Presedintele CSM, Horatius Dumbrava a luat decizia eliminarii de pe site-ul CSM a rubricii "Agenda membri" care ar fi fost monopolizata de Cristi Danilet (aici nu inteleg ce i-a determinat pe ceilalti membri CSM sa nu scrie pe aceeasi agenda si ce vina are Danilet in toata povestea asta) dupa postarea editorialului din Lumea justitiei si cei trei muschetari s-au ceartat intre ei ca urmare a editorialului din Luju, de ce Lumea justitiei a fost interzisa la revista presei in CSM? Cred ca din contra CSM-istilor nu le plac articolele care apar in Lumea justitiei la adresa lui Cristi Danilet.

# John date 13 March 2011 22:59 0

Cred ca Lumea justitiei ca si mine a gresit cu privire la Cristi Danilet. Nu-i un om rau in comparatie cu alte persoane din CSM. Desi la prima vedere pare. Si, intr-adevar pare un atac la persoana daca scrii numai de rau despre o anumita persoana, desi sunt si altii in CSM care sunt demni de articolele din Luju. Oricum, la un atac CSM si Cristi Danilet nu pot actiona decat printr-un atac.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.11.2024 – Fosta sefa de instanta, propusa la MJ in guvernul Sosoaca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva