12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CU KOVESI SEFA, DNA A FACUT POLITIE POLITICA – Dupa Marian Vanghelie, un alt lider PSD important a fost pus sub monitorizare pentru fapte inexistente. Presedintele Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan a primit clasare in 2020 intr-un dosar fabricat in 2014. Oprisan a fost interceptat, supravegheat audio, video sau prin fotografiere, localizat si urmarit prin mijloace tehnice: “Au fost autorizate masurile de supraveghere tehnica si amanata aducerea la cunostinta” (Adresa)

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 July 2020 14:26
Vizualizari: 9424

Dupa cazul ex-primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie, pus sub supraveghere si tinut timp de sase ani cu doua dosare la DNA care in final s-au clasat (click aici si aici pentru a citi), cu o situatie similara s-a confruntat un alt lider PSD important. Ne referim la presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan (foto). In paralel cu hartuirea din cunoscutul dosar in care a fost trimis in judecata si in final achitat, Oprisan a fost monitorizat si anchetat intr-un alt dosar de care nu a avut habar.


 

Concret, DNA i-a facut lui Marian Oprisan dosar in 2014, declansand apoi impotriva acestuia operatiunea de interceptare si supraveghere. Reiese acest lucru dintr-o comunicare primita recent de seful CJ Vrancea.

Astfel, printr-o adresa din 18 iunie 2020 a parchetului anticoruptie, semnata de procurorii Calin Nistor si Adrian George Matei, presedintele Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan a fost informat ca in 15 iunie 2020 DNA a dispus fata de el solutia de clasare in dosarul 392/P/2014. Deci un dosar inceput in 2014 si clasat sase ani mai tarziu, in 2020.

 

Interceptare, localizare si supraveghere


Foarte grav este ca o buna parte de timp din acest interval, Marian Oprisan a fost interceptat si supravegheat de catre DNA, pentru o pretinsa fapta care in final nu s-a confirmat. O recunoaste chiar DNA in adresa trimisa catre Oprisan (vezi facsimil).

Mai exact, DNA ii transmite sefului Consiliului Judetean Vrancea ca in dosarul in care a primit clasare au fost autorizate impotriva sa masuri de supraveghere tehnica, stabilindu-se ca acestea sa nu-i fie aduse la cunostinta lui Oprisan pana la terminarea urmaririi penale:

“In baza art. 145 C.p.p., va aducem la cunostinta faptul ca, in privinta dumneavoastra, au fost autorizate in dosarul penal cu numarul de mai sus, masurile de supraveghere tehnica prevazute la art. 138 lit. a, c si d din C.proc.pen. si amanata aducerea la cunostinta, pana la terminarea urmaririi penale.

In dosarul nr. 392/P/2014 a fost dispusa solutie de clasare la data de 15.06.2020”.


In ceea ce priveste masurile concrete de supraveghere la care a fost supus Marian Oprisan, conform art. 138 alin. 1 lit. a), c) si d) din Codul de procedura penala, acestea au constat in:

-interceptarea convorbirilor si comunicarilor (art. 138 alin. 1 lit. a din Cpp);

-supravegherea video, audio sau prin fotografiere (art. 138 alin. 1 lit. c din Cpp);

-localizarea sau urmarirea prin mijloace tehnice (art. 138 alin. 1 lit. d din Cpp);

 


Comentarii

# Paula date 22 July 2020 11:18 0

Poate Kovidul si Kovesi sunt compatibili :D Toata COVIDeala… a fost planuita din 2010 restul e doar EFECTUL de PROSTIRE ÎN MASĂ. Deci ATENTIE MARE că TOT ce a fost până ACUM E DOAR ÎNCEPUTUL crimelor în masa prin teroare, arestare, închisoare, internare forțată, vaccinare forțată, cipare, japcă de orgare… +CREAREA CRIZEI ALIMENTARE adică FOAMETE +LIMITAREA si TĂIEREA SUSELOR de energie, Internet adică HAOS pt. formele de sclavagism şi genocid ! Iar populimea doarme în prostie iar când se va trezi deja va fi târziu… :-* Întrebare pt.TÂMPIȚII disperații pt.testare în masă: DE CE!? Nu sau verificat TESTELE COVID? Dacă nu aveți laboratoare şi experți FACEȚI TESTUL PROSTULUI. luați 1000 de teste la întâmplare si TOT LA ÎNTÂMPLARE testați animale, fructe si cadavre fosilizate de acum 100 de ani să vedeți că TOT CE VETI TESTA VA AVEA COVID IDIOȚILOR. La idioti şi extraterestri au Covid desi nu au pus piciorul pe pămât CRETINILOR. https://youtu.be/9fska-JPbNI  https://youtu.be/Myp8AHGsumE

# mitica date 23 July 2020 14:40 -1

kovesy trebuie sa fie arestata de urgenta!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva