2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O ZI NEAGRA PENTRU JUSTITIE – Mesajul judecatoarei Viorica Costiniu dupa circul din CSM: „Membri ai unui csm cu litere mici, dezavuati o institutie pe care ati dezonorat-o prin iresponsabilitate si ne-ati dezonorat si pe noi... CSM-istii de azi merita un vot de blam si sa plece acasa!... Poate va votati demisia colectiva si va duceti sa va reculegeti, sa uitam ca v-ati dat in stamba!”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

16 December 2021 17:16
Vizualizari: 13996

Trebuie sa-si dea urgent demisia, in bloc, toti membrii CSM dupa circul din Consiliul Superior al Magistraturii, soldat cu refuzul de a vota una dintre candidatele Gabriela Baltag si Andrea Chis pentru functia de presedinte al CSM in anul 2022. Asta le-a solicitat judecatoarea Viorica Costiniu (foto) – presedinta de onoare a Asociatiei Magistratilor din Romania – joi, 16 decembrie 2021, imediat dupa manevra (click aici, aici si aici pentru a citi).Mai exact, judecatoarea le reproseaza membrilor CSM care au blocat alegerea noului presedinte faptul ca au dezonorat nu doar Consiliul, ci si intreaga magistratura, pe care o reprezinta doar teoretic, caci prin isprava de joi si-au distrus orice urma de reprezentativitate. Amintim ca CSM a respins candidaturile judecatoarelor Baltag si Chis, votand in schimb mentinerea judecatorului Bogdan Mateescu in functia de presedinte interimar, peste mandatul legal.


Iata mesajul presedintei de onoare a AMR, trimis in exclusivitate catre Luju.ro:


Lipsa de maturitate, de responsabilitate, iar in locul lor s-au plantat vanitati, orgolii, decadenta si multa prostie gestionata la comun cat sa duca justitia in derizoriu si sa te intrebi cum este posibil ca destinele profesionale ale colegilor din sistem sa salasluiasca in mainile CSM-istilor care nu vad mai departe de sinele lor atotcuprinzator.

Proiectele celor doua candidate au vizat, fiecare in felul lor, proiectele CSM care trebuie finalizate si completate si cu propunerile lor conexe pentru trebuintele justitiei.

Si atunci?!

Nu va agreati personal?! Va priveste, dar nu trebuie sa transpire in eter resentimentele dintre voi, CSM-istii, pentru ca sunteti inauntrul unei autoritati constitutionale, si nu pe prispa la sfada, ca babadiile plictisite de viata si care nu cu voturi, ci cu vorbe grele se napustesc unele contra altele, cu pizma si resentimente (ca sa nu zicem: ura).

CSM-istii de azi merita un vot de blam si sa plece acasa!

Prin atitudinea dumneavoastra, membri ai unui csm cu litere mici, dezavuati o institutie pe care ati dezonorat-o prin iresponsabilitatea dumneavoastra si ne-ati dezonorat si pe noi, pentru ca nu mai aveti girul reprezentativitatii noastre, cata vreme va preocupa mai mult promovarea slabiciunilor voastre decat interesele justitiei in slujba careia va aflati.

Acasa inainte de termen, ca cincinalele ceausiste! Si repede, pentru ca prin votul vostru ne-ati desconsiderat reprezentantii unor instante care s-au bucurat de voturi mai multe decat cele care v-au pus in jilturi prea inalte fata de cat puteti fiecare in parte!

O zi neagra pentru justitie, pentru noi, pentru tara, mai neagra decat Black Friday!

Si maine este o zi, poate va votati demisia colectiva si va duceti sa va reculegeti, sa uitam ca v-ati dat in stamba!

Comentarii

# RUSINE csm date 16 December 2021 17:26 +321

Ce moment rusinos, unic prin dezonoarea pe care o arunca asupra intregii magistraturi. De fapt, ce s-a intamplat astazi in CSM se intampla doar in tarile din lumea a treia, din America Latina sau din Africa, in care dictatorul imbatraneste urat si se agata disperat de putere, calcand in picioare legi, principii morale, fosti prieteni...orice. Doar ca sa ramana intr-o functie in care se bucura de putere si privilegii. Este momentul sa se inceapa, la nivelul intregii tari, procedurile de revocare din functie pentru incalcarea grosolana a legii. Romania nu mai pare sa fie stat de drept, ci republica bananiera. :-x

# Edelweiss - Ivory Tower Soteriologist date 16 December 2021 17:48 +87

Ce să mai comentez când NIMIC NU MAI ESTE DE COMENTAT? :-? CSM = MAGNA CLOACA AEQUITATIS (Marea Hazna Judiciară) :sigh: CSM = CUPOLA DI TUTTI CAPPI DELLA MAFIA JUDIZIARIA (frăția șefilor de clanuri ai mafiei judiciare). :sigh:

# Stefan date 16 December 2021 21:20 +102

Justitia a ingropat Romania. Daca CSM-ul se comporta astfel, cum sa se comporte judecatorii ? Justitia a permis abuzurile, furturile, a condamnat la ordin politic, etc.

# santinela date 17 December 2021 07:34 +104

Cum este criticat "unul din nenorocitii astia " cum sar toti ca arsi si vor sa li se "repereze onoarea". Care onoare mai slugi ordinare daca la cel mai inalt nivel,recte la CSM, colcaie impostura,iar pupatul in dos este la rang de principiu ? Duhoarea asta vine si se perpetueaza de la Cotroceni de unde un von Snitel il sustine impotriva oricarei logici pe acest nimeni Bobita !!

# CARCOTAS date 17 December 2021 10:01 +103

Concentrarea de capital își creează foamea de capital perpetuă. Din cauza acestui fenomen, și pentru întreținerea lui, totul trebuie controlat: guvernele, politicile sociale, ideologia promovată în mass media, iar acest control se materializează prin indivizii școliți prin programe educaționale specifice. Prin Soroș și bursele sale avem în țară o rețea de infuență care a facut si va mai face încă mult rău intereselor naționale. Creșterea tensiunii între grosul populatiei și pătura acestor oameni-unealtă o sa ne ducă iar spre una din extreme: fascism sau comunism. Probabil că ambalajul viitorului regim va fi o dictatură mascată, ca de exemplu restaurarea regalității, prin personaje palide ca duda si consoarta lui, înconjurati de o nouă șleahtă de profitori.

# imun/teanu date 17 December 2021 10:47 +6

Inainte de'90 Gaga spunea: "trotuarul trecea chiar prin camera ei de luru". Acum, dupa, justitia s-a constituit si ea intr-un "SRL", cum la "Crucea de piatra" pe vremuri, cu matroni si matroane adapati viscerelor cu "zeama bordeleza", si de la Bruxelles ca si scursa din cadavrele vi cum e stafia lui Soros, daca inc-o trai sau doar impaiat ca Vladimir Ilici. Ca din atatia altii de azi si din "acest bogdanel" curge zeama alimentand "cloaca maxima" Romaniei acum. Sa va dea Dumnezeu, voi "atei", putrefactie cat mai eterna!

# Constantin date 17 December 2021 12:42 +104

Nu credeam ca la nivel de csm poate fi o asemenea golanie.Dulapul de la Cotroceni si-a facut numarul.In loc sa-l preocupe dezastrul de la csm el se ocupaa de Sosoaca si italenii.Cat de mic poate fi.Mai cereti acum ca justitiabililor sa mai creada in poveste cu independenta justitiei si extraordinarul csm.Eu cred ca este bine sa nu mai auzim de voi si obiectivitatea voastra.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva