29 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 11.12.2022 – A plecat detasata cu talent

Scris de: L.J. | pdf | print

11 December 2022 18:41
Vizualizari: 6148

* Chiar daca s-a incheiat definitiv procesul Raiffeisen Leaks, litigiul continua sa produca noutati. De data aceasta, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat cat au debitorii de primit din partea bancii. Deci click aici daca va numarati printre clientii afectati de scandal!


* Mai rar sa vezi un judecator sau procuror care sa accepte sanctiunea disciplinara care i-a fost aplicata. Celebrul magistrat Mihai Radu Roman, cunoscut si drept „judecatorul 69”, nu a contestat sanctiunea disciplinara pe care a primit-o in urma cu un an pentru postarile cu tenta sexuala pe care le facea pe Facebook. Retrogradat in grad profesional si trimis sa activeze de la Tribunalul Ilfov la Judecatoria Buftea de catre Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara, Roman nu a formulat recurs la ICCJ impotriva hotararii de sanctionare, supunandu-se si continuandu-si activitatea la Judecatoria Buftea in luna iunie, cand i-a ramas definitiva sanctiunea, prin neatacare. Bravo lui! Sa vedem acum cat o sa ramana la aceasta instanta, caci intre timp Roman a fost trimis in judecata disciplinara in alte doua dosare (click aici pentru a citi)


* Avem noutati despre judecatoarea Camelia Panaitescu-Alegria (foto) de la Judecatoria Sectorului 1. Sau „Mara”, cum o cunoaste mai multa lume, in calitate de cantareata (click aici pentru a citi).In octombrie 2022, Lumea Justitiei a dezvaluit ca din 2007 Alegria o tine dintr-o detasare in alta, cu o pauza de numai doi ani si jumatate. Cea mai recenta detasare o primise la 1 ianuarie 2020, la Ministerul Justitiei, pe o durata de trei ani.

Totul s-a terminat insa pentru „Mara”. Judecatoarea s-a pensionat, cererea fiindu-i aprobata in 24 noiembrie 2022 de CSM, iar presedintele Klaus Iohannis semnandu-i decretul luni, 5 decembrie 2022.

Altfel, va recomandam sa ascultati creatiile cantaretei Mara, deja fosta judecatoare Camelia Panaitescu-Alegria.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 12 December 2022 04:29 +71

-luju a uitat sa precizeze ca Tint a coborat sub recordu de 49 de ani......Nicoleta Margareta Ţînţ s-a născut la 30 ianuarie 1974.

# standardele de etica si integritate care ne dau masura date 12 December 2022 14:37 +67

Ref stire: "Avem noutati despre judecatoarea Camelia Panaitescu-Alegria de la Judecatoria Sectorului 1. Sau „Mara”" ~ ~` ~ Dar care este oare pretul ca sa poti sta mai bine de 17 ani detasat pe la MJ (unde se ridica problema si de o apropiere dubioasa / nepermisa de zona politica) sau pe la alte institutii, la plimbat hartii pe o functie pentru care e suficient un balalaureat luat pe bune, si sa te pensionezi la 25 de ani vechime? Felicitari pentru performanta, dar felicitari si pentru restul, pentru celelalte rotite, active si pasive, mai mici sau mai mari, pentru complicii acestor anomalii.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.03.2023 – Adriana Stoicescu pleaca de la tribunal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva