10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.12.2022 – Inca 18 pensionari de judecatori

Scris de: L.J. | pdf | print

12 December 2022 19:49
Vizualizari: 6701

* Toti romanii care stau cu bancile in coasta ar face bine sa citeaca stirea de mai jos. Fenomenul dureaza de peste o saptamana si ii afecteaza direct. La ce ne referim aflati dand click aici.


* Daca aveti afaceri prin Ucraina, aflati ca se pregateste o investitie in Portul Constanta menita sa inlesneasca transportul de marfuri dintre cele doua tari. Dar mai multe puteti citi cu un click aici.


* Se pregateste o noua rafala de pensionari in magistratura. Este vorba despre 18 judecatori, printre care inspectorul judiciar Petre Rosu (foto), fostul sot al celebrei foste procuroare DNA Claudia Rosu, pensionara inca din luna octombrie.In caz ca va suna cunoscut numele lui Petre Rosu, amintim ca el este autorul aberantei actiuni disciplinare impotriva magistratilor Neluta Tudorache, Ileana Alexandru si sotul acesteia, Iulian Alecxandru, toti trei de la Tribunalul Calarasi (Tudorache demisionand intre timp). Dupa cum Lumea Justitiei a relatat in exclusivitate, Rosu – judecator la Curtea de Apel Bucuresti inainte sa devina inspector judiciar – nu a facut altceva decat sa insiruie faptele celor trei judecatori, dar nu a explicat clar in ce fel aceste fapte constituie abateri disciplinare (click aici pentru a citi).


Iata intreaga lista de cereri de pensionare, pe care Sectia pentru judecatori a CSM este asteptata sa le solutioneze joi, 15 decembrie 2022:
* Apropo de aberatii: va spuneam in aceasta toamna ca faimosul deputat USR Iulian Bulai – poreclit „Micul Trotki” – nu scapa de procesul in care contesta amenda de 5.000 de lei primita de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii din cauza unei blasfemii proferate de Bulai pe Facebook.

Mai exact, Inalta Curte de Casatie si Justitie dispusese rejudecarea procesului, din cauza ca judecatoarea fondului – Claudia Popescu de la Curtea de Apel Bacau – nu se obosise sa-si motiveze sentinta prin care il salvase pe Bulai de la amenda, motivarea nefiind altceva decat o insuire de pasaje luate cu copy-paste din diverse acte normative (click aici pentru a citi).

Ei bine, acum, dupa ce ICCJ a dispus rejudecarea, dosarul nr. 123/32/2021* s-a intors la CA Bacau, unde i-a fost fixat primul termen pentru data de 19 ianuarie 2023. Stati pe faza!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Șofer instanta date 12 December 2022 20:10 -2

Duca se invartindu.se. cum explică președinții de curți și prim procurorii că un șofer are salariul mai mare că un grefier cu peste 25 ani vechime, grad 1? Nu credeți? Parchetul Tulcea. Sa se aleagă praful și pulberea de toți cei care au făcut legea salarizării și de ordonatorii de credite pentru aceasta nedreptate. Praful și pulberea de ei și familiile lor până la al șaptelea neam!

# Antoniode date 12 December 2022 21:51 +7

Dl. ANDREI poate la pensie o sa judece mai bine ....ai lasat trei copii fara nici un venit nenorocitule fara sa bagi in seama o expertiza a Ministerului justitiei numai de dragul sa faci jocul DNA-ului pentru ca stii prea bine cu ce erai santajat

# Anton date 12 December 2022 22:01 0

Bine ca pleaca dl. ANDREI IORDAN poate la pensie ar sa judece mai bine ca pana acum judeca cum ii dicta DNA-ul fara sa tina seama de altele ...jalnic de cea mai joasa speta ...Dl Iordan a fost tras de nasuc cu ceva vreme in urma si de atunci dadea solutii numai pentru DNA

# maxtor date 15 December 2022 00:27 0

"rata normala" ar fi de 100 pe an.......

# maxtor date 15 December 2022 00:28 0

probabil cine nu poate fi eliberat va fi legat-poate Tribunalu Poporului va decide.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva