psdolt
25 November 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

psdolt psdolt psd

L-AU LEGAT CA SA NU VORBEASCA? – DNA cere arestarea lui Ilie Carabulea pentru mita si fals, la un an dupa ce afaceristul a iesit din inchisoare ca urmare a condamnarii primite in dosarul “trafic de influenta la Kovesi”. Carabulea nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre RIL-ul pe care i l-a promovat Laura Kovesi cand era Procuror General in urma discutiilor dintre tatal acesteia si procurorul Florin Apostu. UPDATE - Carabulea a fost arestat (Stenograme)

Scris de: A.P. | pdf | print

29 January 2014 12:58
Vizualizari: 6550

UPDATE - Tribunalul Bucuresti a decis, joi 30 ianuarie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Ilie Carabulea si Marian Mirzac. In ceea ce-l priveste pe Radu Mustatea, Tribunalul Bucuresti a luat fata de acesta doar masura interdicitiei de a parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.

Iata minuta Tribunalului Bucuresti:

"1.Admite in parte propunerea formulata de PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE - Directia Nationala Anticoruptie in dosarul 327/P/2013 in temeiul art.148 lit. f cu referire la art. 143 Cpp rap. la art. 1491 alin. 10 C.pr.pen., dispune luarea masurii arestarii preventive pe o perioada de 29 de zile, incepand cu data de 30.01.2014. pana la data de 27.02.2014 inclusiv fata de inculpatii: CARABULEA ILIE, MIRZAC MARIAN. in baza art. 151 alin. 1 Cpp dispune emiterea mandatelor de arestare preventiva a inculpatilor. Masura dispusa se comunica administratiei locului de detentie si organului de politie in vederea executarii.

2. Respinge ca neintemeiata propunerea de luare a masurii arestarii preventive fata de inculpatul: MUSTATEA RADU in baza art.1491 al.12 Cpp rap.la art.146 al.111 Cpp, dispune luarea masurii obligarii de a nu parasi tara, fata de inculpat pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 30.01.2014 si pana la data de 28.02.2014 inclusiv. in baza art. 1451 Cpp rap. la art. 145 alin. 11 C.pr.pen. obliga pe inculpat ca pe durata masurii obligarii de a nu parasi tara sa respecte urmatoarele obligatii: - sa se prezinte la organele judiciare ori de cate ori este chemat; - sa se prezinte la organele de politie care efectueaza cercetari in cauza conform programului de supraveghere intocmit de acestea; - sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea instantei; - sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nici o arma. in baza art. 1451 Cpp rap. la art. 145 alin. 12 C.pr.pen. obliga pe inculpat sa nu intre in legatura cu martorii din prezenta cauza precum si cu celelalte persoane cercetate in cauza in calitate de inculpat sau de invinuit in baza art. 1451 Cpp rap. la art.145 alin.22 C.pr.pen. atrage atentia inculpatului ca, in cazul in care incalca cu rea-credinta obligatiile stabilite la alineatul precedent, se va lua fata de acesta masura arestarii preventive. Dispune comunicarea a cate unei copii de pe prezenta incheiere catre persoanele si institutiile prevazute la art. 145 alin. 21 C.pr.pen. in baza art. 192 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare avansate raman in sarcina statului. Cu drept de recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare. Cercetata in camera de consiliu astazi 29.01.2014 si pronuntata in sedinta publica, astazi 30.01.2014, ora 01.00."

Dupa mai multe ore de audieri, afaceristul Ilie Carabulea (foto dreapta), patronul Atlassib, a fost retinut, marti seara, 28 ianuarie 2014, de procurorii DNA, in dosarul in care s-a inceput urmarirea penala si impotriva sotiei ministrului Daniel Chitoiu, Laura Chitoiu. Alaturi de Carabulea, au fost retinuti Marian Mirzac, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara, si Radu Mustatea, presedinte al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania. Cei trei urmeaza sa fie dusi la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Carabulea, Mirzac si Mustatea sunt acuzati de asociere in vederea savarsirii de infractiuni, cumparare de influenta, in forma continuata, dare de mita, in forma continuata, folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, in forma continuata, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

Procurorii sustin ca Ilie Carabulea si Marian Mirzac ar fi reusit, in mod fraudulos, in perioada mai – decembrie 2013, sa tergiverseze si sa influenteze rezultatele unor controale dispuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara fata de Carpatica Asig SA, societate de asigurari detinuta si controlata indirect de patronul Atlassib, astfel incat sa nu reiasa deficiente grave.

Ilie Carabulea a fost eliberat in octombrie 2012, dupa ce a executat cateva luni de inchisoare in dosarul cunoscut sub numele de “trafic de influenta la Kovesi”. Este vorba despre cazul privind recursul in interesul legii promovat de Laura Codruta Kovesi, in timp ce aceasta era Procuror General al Romaniei, in favoarea firmei Atlassib. Pana acum, Carabulea nu a dorit sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. In acest caz, ne amintim ca fostul sef al Parchetului Judecatoriei Sibiu a fost interceptat in timp ce discuta cu tatal Codrutei Kovesi despre cum sa faca pentru ca problemle firmei Atlassib sa ajunga pe masa lui Kovesi.

Prezentam acuzatiile DNA:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de CARABULEA ILIE, proprietar al firmelor S.C. ATLASSIB S.R.L. si S.C. TRANSCAR S.R.L. (societati prin intermediul carora detine si controleaza in mod indirect societatea de asigurari S.C. CARPATICA ASIG S.A.), in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de asociere in vederea savarsirii de infractiuni, cumparare de influenta, in forma continuata, dare de mita, in forma continuata, folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, in forma continuata, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

Din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmite de procurori au rezultat urmatoarele:

In intervalul mai – iunie 2013, invinuitul Carabulea Ilie, invinuitii Mirzac Marian si Mustatea Radu, impreuna cu alte persoane au constituit o asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Prin initierea, respectiv, constituirea acestui grup infractional, Carabulea Ilie si Mirzac Marian au reusit, in mod fraudulos, in perioada mai – decembrie 2013, sa tergiverseze si sa influenteze rezultatele unor controale dispuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F) fata de societatea de asigurari detinuta si controlata indirect de Carabulea Ilie, astfel incat sa nu reiasa deficiente grave. In acest scop, cei doi au recurs la cointeresarea financiara a mai multor functionari din cadrul A.S.F. Un alt obiectiv urmarit a fost acela de a mentine societatea, in mod fraudulos, pe o pozitie convenabila in topul reclamatiilor privind activitatea acesteia pe anul 2013 si, implicit, cresterea artificiala a gradului de incredere in raport cu potentialii clienti.

Invinuitul Carabulea Ilie l-a promovat, sustinut si cointeresat financiar, in mod constant pe fostul director Mirzac Marian (care a ocupat aceasta functie in intervalul 16.05.2012 – 23.04.2013), pentru a fi ales in conducerea A.S.F. Din pozitia de membru neexecutiv in cadrul conducerii A.S.F., ocupata cu incepere din data de 24 aprilie 2013, Mirzac Marian a facut demersuri pentru a asigura protectia societatii de asigurari detinute in mod indirect de Carabulea Ilie si pentru a evita suspendarea autorizatiei de functionare de pe piata asigurarilor din Romania, pana la remedierea deficientelor.

Finantatorul gruparii infractionale constituite, Carabulea Ilie, l-a desemnat ca intermediar in relatia cu Mirzac Marian, pe Mustatea Radu, care avea rolul de a comunica rezultatele demersurilor infractionale ale lui Mirzac Marian, precum si informatii confidentiale obtinute de la acesta din urma.

Gruparea infractionala sus-mentionata a fost sprijinita de Ovidiu Ioan Cezar Giurgea si un alt functionar cu atributii de conducere si executie in cadrul A.S.F.
Concret,
in schimbul protectiei oferite societatii de asigurare la care avea interese, Carabulea Ilie a dispus, in luna mai 2013, ca un autoturism marca Audi A8 avand valoarea de catalog de 81.370 euro sa ii fie vandut la un pret subevaluat lui Mirzac Marian, sub disimularea unei tranzactii de vanzare-cumparare intre acesta si societatea de asigurari, iar in luna august 2013, i-a remis lui Mirzac Marian suma de 8.937,5 euro (39.141 lei), remitere justificata de invocarea unor clauze contractuale inexistente, prin hotarari ale Consiliului de Administratie al societatii de asigurare.

In schimbul acestor foloase, Mirzac Marian, avand calitate de membru al Consiliului de conducere al A.S.F. si atributii in sensul supravegherii si controlului legalitatii functionarii societatilor de asigurari, a reusit sa influenteze concluziile a doua controale dispuse de autoritatea sus-mentionata, sa coopteze diversi functionari cu functii de conducere si executie din cadrul A.S.F. in grupul infractional constituit si sa divulge informatii care nu erau destinate publicitatii in scopul favorizarii societatii de asigurari.

Invinuitului Carabulea Ilie i s-au prezentat acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 CPP.

La data de 28 ianuarie 2014, procurorii anticoruptie au dispus retinerea invinuitilor CARABULEA ILIE, MIRZAC MARIAN si MUSTATEA RADU pe o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentati la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile."

In urma cu trei ani, Laura Codruta Kovesi a promovat la Inalta Curte un recurs in interesul legii in favoarea societatii Atlassib controlata de Carabulea

Retinerea lui Ilie Carabulea are loc la patru circa trei ani de la momentul in care Laura Codruta Kovesi, pe cand era Procuror General al Romaniei, promova un recurs in interesul legii in favoarea societatii Atlassib Holding Sibiu controlata de afacerist, recurs care a fost insa respins de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Se stie ca acest caz reprezinta o adevarata piatra de moara pentru actuala sefa DNA. Ne amintim ca milionarul Carabulea a fost condamnat pentru dare de mita si cumparare de influenta, intr-un dosar in care a primit 5 ani de detentie si fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, pentru trafic de influenta pe langa Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi.

DNA l-a interceptat pe tatal lui Kovesi

Asa cum Lumeajustitiei.ro a dezvaluit, in acest dosar exista stenogramele unor convorbiri telefonice intre fostul magistrat Apostu si tatal Codrutei Kovesi, fostul prim-procuror la Parchetul Tribunalului Medias Ioan Lascu. Din discutiile purtate de cei doi se vede cum Lascu il sfatuia pe Apostu cum sa faca pentru a ajunge pe masa fiicei sale problema firmei lui Carabulea, pentru ca aceasta sa primeasca memoriile Atlassib, sa accepte o audienta si sa promoveze un recurs in interesul legii.

Mai mult, Kovesi a fost interceptata ea insasi in timpul unei intalniri pe care a avut-o cu Florin Apostu, in biroul acestuia din urma, dar nimeni nu stie ce au vorbit cei doi, in conditiile in care inregistrarile nu au fost puse niciodata la dispozitia ICCJ, procurorii DNA aducand numai CD-uri care nu se puteau deschide, iar judecatorii omitand sa amendeze Directia Nationala Anticoruptie pentru ignorarea dispozitiilor instantei. Interesant este ca Florin Apostu a recunoscut intr-o declaratie data in fata procurorilor DNA in 21 octombrie 2010 ca s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi: “Arat ca nu am facut niciun fel de demersuri, intrucat eu am luat memoriul de la o angajata a firmelor invinuitului Ilie Carabulea, dar acesta se afla in biroul meu, nu l-am predat, chiar in situatia in care am fost vizitat la birou de Procurorul General al Romaniei din cate imi amintesc saptamana trecuta, dar nu i-am spus nimic”.

Pentru a reaminti acest caz, Lumeajustitiei.ro prezinta in continuare interceptarile procurorilor DNA, inclusiv stenograma discutiilor dintre Florin Apostu si procurorul Ioan Lascu, tatal Laurei Codruta Kovesi.

Prim-procurorul Florin Apostu il suna, in 2 august 2010 pe Ioan Lascu, tatal Laurei Kovesi:

Apostu Florin Nicusor: Sa traiti domnu’ doctor. Ce bine e’

Lascu Ioan: Ce faci, domnule?

A.F.N.: Masaje, chestii. Da.

L.I.: Ce sa fac, uite am avut ceva probleme cu masina, pe la service si no.

A.F.N.: Foarte bine, dragutule.

L.I.: D’apoi dracu s-o ia.

A.F.N.: Vezi de tine, iti ingrijesti corpul care…

L.I.: No bine.

A.F.N.: … a fost supus.

L.I.: Da.

A.F.N.: Draga.

L.I.: Zi!

A.F.N.: Tovarasu’ ILIE si CARABULEA ma tot bate la cap, ca el ar vrea sa se duca in audienta la Bucuresti. Si zic: nu stiu, frate. Nu stiu daca e-n tara.

L.I.: Nu stiu. Nici eu n-am vorbit de-o saptamana cu ea si nu stiu daca primeste in audienta. Stii tu cum e cu CARABULEA si SIBIU si chestii. Stii si… audienta.

A.F.N.: Am luat-o si eu pe departe. Zic: ba’ nu raspunde.

L.I.: Bai, aia e si una, in al doilea rand a incercat si partea adversa sa ajunga la ea si l-a refuzat. Si-apoi iti dai seama daca ajunge asta, iti dai seama ce… (neinteligibil).

A.F.N.: Da’ cu cine se cearta? Nu se stie.

L.I.: Pai, cu Inalt Preasfintitul asta de la Sibiu.

A.F.N.: Aaa, nu ma, nu. El are alta prostie (neinteligibil).

L.I.: Aoleu

A.F.N.: Cu diurnele si cu prostii.

L.I.: No, lasa acuma, no. Ca nu stiu. Sa vedem, s-o intreb, no.

A.F.N.: Pune-l, ma, pe hartie, ca trimitem!

L.I.: Da, sigur. Sa trimita un memoriu acolo si gata. Sigur ca da, e mai bine asa.

A.F.N.: Pe telefon…

L.I.: Da, pe telefoane… sigur ca da.

A.F.N.: Sa-i explic eu. Zic: crezi ca e asa grea de cap?

L.I.: Ce sa-i explici? Sa faca memoriu si’ poi da la (neinteligibil)

A.F.N.: Avand in vedere ca tu ai atatia angajati, ca diurna se plateste conform Ordonantei (foloseste cuvinte triviale), nu e (neinteligibil).

L.I.: Atunci bine. Da, da, da. Sa ceara asa, oficial, sigur, sa ceara (neinteligibil) practica, sa vada, sa verifice. No, bine.

A.F.N.: Un c… (neinteligibil)

L.I.: Sa puna mana pe hartie atunci, pe hartie.

A.F.N.: Pai, asta-i zic. Pai domnule, zic:…

L.I.: Sa faca memoriu. No, bine.

A.F.N.: No, cum a fost? A fost bine?

L.I.: In regula. Da.

A.F.N.: No, bine.

L.I.: Bine, bine.

A.F.N.: Ciao, pa.

L.I.: Ciao.

Apostu il contacteaza pe Carabulea in aceeasi zi si ii raporteaza ca problema este ca si rezolvata:

Carabulea Ilie.: Da, excelenta.

Apostu Florin Nicusor.: Dragu’ meu.

C.I.: Da.

A.F.N.: M-a sunat si tatal fetei, si romanca. Asta este plecata.

C.I.: Da

A.F.N.: Dar a zis ca fara niciun fel de problema, sa facem un memoriu…

C.I.: Da

A.F.N.:… in atentia ei.

C.I.: Da

A.F.N.: Si se uita pe el si ne da raspuns si ii da drumu’ cand vine.

C.I.: Bine, domnu’ director general. Uite, de-aia-mi place mie de dumneata, ca esti om care rezolvi problemele.

A.F.N.: Da, sefu’.

C.I.: Bine

A.F.N.: Catre Inalta Curte de… Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in atentia doamnei procuror general, nu stiu ce.

C.I.: Da

A.F.N.: Cutare, cutare. Avand in vedere: 1, 2, 3, 4 ca…

C.I.: Am inteles.

A.F.N.:…asa si nu stiu ce, adica, no si ne uitam pe el si-i dam drumu’.

C.I.: Am inteles excelenta, am inteles.

A.F.N.: Bine, sefu’.

C.I.: Bine. Multumesc foarte mult.

A.F.N.: Sa traiti

C.I.: Sa ne traiti iubit conducator.

A.F.N.: Sa traiti! Pusi, pa.

C.I.: Sa traiti, servus, ciao, ciao.

O luna mai tarziu, in 7 septembrie 2010, Apostu ii spune lui Carabulea ca o sa plece la Bucuresti sa o intalneasca pe Codruta Kovesi, oferindu-se, totodata, sa ia memoriul omului de afaceri si sa-l transmita personal.

A.F.N: Da

C.I.: Domn’ doctor, buna dimineata.

A.F.N: Sa ne traiti iubit conducator.

CI: Sa ne traiti. Ce faci?

A.F.N: Uite-s la Peugeot…

C.I.: La Peugeot.

A.F.N.: … o figura de Service, chestii

CI: Da.

AFN: Miercuri plec la Bucuresti. E gata Memoriu’?

C.I.: Pai, da.

A.F.N.: Recurs in anulare, cu figura aia.

C.I.: Da, da, da.

A.F.N.: Ca ma-ntalnesc cu fata noastra joi si vineri.

C.I.: No, bine. Pai, perfect, ca eu de-aia am dat telefon, ca eu astazi sunt in Bucuresti. Si atuncia pun sa iti vina documentatia.

A.F.N.: Pai, ba nu ca ma duc eu pe-acolo sau… ca eu-s in concediu.

C.I.: Da?

A.F.N.: Da, m-a invitat la Mariott, extra. Zic: “tu esti nebuna? Sunt in concediu. Hai ca trebuie sa vorbim”. No, bine.

C.I.: He-he-he. No, bravo.

A.F.N.: No. Si atunci n-am avut ce face. Le-am dat confirmarea, mi-a trimis ale pe doua zile. Platesc…

C.I.: Ooooo.

A.F.N.:… la Mariott, casa, masa, transport ca altfel…

C.I.: Ooooo, super atuncea. Sigur ca da.

A.F.N.: Politici, nu stiu cum, combaterea coruptiei, dracu’ sa-i ia.

C.I.: Ha-ha-ha-ha. No, deci sa-ti trimit copie dupa document, dupa documentatie

A.F.N.: Nu stiu cum sa fac. Sa ma duc pe Tractorului sau sa ma duc…

C.I.: Nu, domnu’ doctor. Las’ ca vine un om de-al meu la tine.

A.F.N.: Pai eu-s prin oras. Ce stiu unde ma gaseste, daca n-ajung la birou.

C.I.: Pai cum zici, atuncea. Da.

A.F.N.: Ma duc eu dupa, ca doara eu-l las aicea. Imi da o masina sa ma plimb cu ea pana ii schimba ce trebuie sa-i schimbe p-aicia.

C.I.: Da.

A.F.N.: Filtre si uleiul si dracu’.

C.I.: Ihm, ihm.

A.F.N.: Si atuncia, te mai sun o data. Sau imi zici: bai, du-te pe Tractorului. Sau…

C.I.: Am inteles, am inteles.

A.F.N.: Bine, sefu’.

C.I.: Bine, bine. Ciao, ciao.

A.F.N.: Drum bun.

C.I.: Te resun. Ciao, ciao.

Apostu si Carabulea, interceptati in biroul procurorului in timp ce discutau despre Codruta Kovesi

De asemenea, procurorii DNA au interceptat si o discutie dintre Florin Apostu si Ilie Carabulea, purtata in biroul fostului prim-procuror. Discutia a avut loc dupa o conversatie telefonica intre Apostu si mama Procurorului General, in care aceasta din urma i-a spus fostului prim-procuror ca sotul sau, adica tatal Laurei Codruta Kovesi “este la masaj” si ca fiica sa este plecata cateva zile:

Apostu: Doctoru' e la masaj si a raspuns ma-sa... adica nevasta-sa. E la masaj doctoru'.

Carabulea: S-o maritat Codruta? Revine saptamana viitoare?

Apostu: Nu stiu tat-su ca (neinteligibil) are la masaj. In ce zile... mai si-a luat un telefon, mai are, nu da' las' ca sun eu mai incolo. Zic: ce faci ma? Mai are un telefon. O fost zilele trecute pana aicea, am mancat impreuna. Trebuia sa isi faca revizia la masina.

Carabulea: Da cu ce masina vine?

Apostu: Cu un Audi ca al meu.

UPDATEDNA a anuntat miercuri, 29 ianuarie 2014, inceperea urmaririi penale impotriva fostului presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Tudor:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de TUDOR DANIEL – GEORGE, functionar cu atributii de conducere si executie in cadrul A.S.F, fost presedinte, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un interes patrimonial sau nepatrimonial.

Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora:

In perioada mai – iunie 2013, inculpatii Carabulea Ilie, Mirzac Marian, Mustatea Radu, impreuna cu alte persoane, au constituit o asociere in vederea savârsirii de infractiuni.
Prin initierea, respectiv, constituirea acestui grup infractional, Carabulea Ilie si Mirzac Marian au reusit, in mod fraudulos, in perioada mai – decembrie 2013, sa tergiverseze si sa influenteze rezultatele unor controale dispuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F) asupra activitatii societații de asigurari respective, astfel incat sa nu reiasa deficiente grave.

Gruparea infractionala susmentionata a fost sprijinita de Ovidiu Ioan Cezar Giurgea si Tudor Daniel – George, functionari cu atributii de conducere si executie in cadrul A.S.F.

In perioada martie - aprilie 2013, Tudor Daniel – George, calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a ignorat concluziile unui raport de control intocmit de catre functionarii A.S.F care evidentia deficiente grave la societatea de asigurari detinuta si controlata indirect de Carabulea Ilie, nereguli ce ar fi impus obligatoriu o majorare de capital in cuantum de 15.000.000 euro și suspendarea autorizarii de functionare, pana la remedierea deficientelor.

Invinuitului Tudor Daniel – George i s-au prezentat acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala”.

Comentarii

# JURYST date 29 January 2014 13:52 +11

Altii pe asemenea interceptari chiar neconcludente in unele cauze au fost arestati preventiv. Oare principiul unicitatii legii( legea zice ca este unica ptr. toti si peste tot) une este?

# ady date 29 January 2014 15:32 -4

Cu atat mai mult ar vorbi daca este legat, asa ca rationamentul dvs e foarte subtire.

# Zexe date 29 January 2014 15:58 +4

Poate ca e amenintat continuu, din arest nu mai recunosti ce-ai declarat...

# lu ADY date 29 January 2014 16:09 -6

zi zau...nu invers??? ce rationament de cacao ai...

# ADEVARUL date 29 January 2014 17:18 +1

SA SPERAM CA EXISTA JUDECATORI SI PROCURORI CARE SA CLARIFICE SITUATIA SI SA-I BINECUVANTEZE PE VINOVATI,CU POLITICI...NU STIU CUM,COMBATEREA CORUPTIEI,DRACU SA-I IA ;-) 

# BERCEA MONDIAL: e manevra lu frații miei.......,, date 29 January 2014 17:25 +5

CARABULEA ILIE  - arestarea acestuia este în scopul de a termina toate afacerile cu justiția, adică să fie pus liber după 01.02.2014, urmează SUP, MUP, PUP-ALINA, întrucât a intervenit termenul de prescripție pentru răspundere penală.       E manevra LULUTZEI  -  COLONELE, cine știe câte șprițuri o fi dat și Carabulea.    Asociere in vederea savarsirii de infractiuni, o aberație.     Actul de asociere prevede în mod expres scopul invocat de procurorii DNA, adică în actul constitutiv se prevede acest scop  ????????        AVOCAȚII LUI FLOCEA SUNT NEPREGĂTIȚI SAU JOACĂ DUPĂ PROTOCOALELE  CU MJ, DNA, CSM - PUP ALIN, ETC.       SCOPUL ACESTOR PROTOCOALE ESTE DE A PROTEJA MANEVRELE DIN JUSTIȚIE ȘI NU DE A APĂRA INTERESLE CLIENTULUI.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2024 – Domnul colonel Bodean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva