16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UN SINGUR JUDECATOR NU SI-A RECUNOSCUT INFRANGEREA – 14 dintre cei 15 judecatori care candideaza la Inspectia Judiciara si au picat la prima proba, cea a interviului, au abandonat concursul. Al cincisprezecelea competitor s-a prezentat la testul-grila si a luat punctaj de trecere, dar nu va fi declarat admis, intrucat a fost respins la interviu. Toti ceilalti noua candidati prezenti la testul-grila au obtinut punctaj de trecere (Tabelul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

18 June 2024 17:07
Vizualizari: 4083

O situatie interesanta a aparut la concursul pentru admiterea la Inspectia Judiciara, condusa de judecatoarea Roxana Petcu (foto). Iar totul s-a aflat luni, 17 iunie 2024, cand Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul.Dupa cum Lumea Justitiei a scris saptamana trecuta, 15 judecatori au fost respinsi la proba interviului din cadrul concursului au primit aceeasi solutie dupa contestatii. Cu aceeasi ocazie, spuneam ca, potrivit art. 27 alin. 1 din regulamentul de concurs, candidatii trebuie sa obtina minimum 18 puncte la interviu si cel putin 42 de puncte la testul-grila, dar punctajul final trebuie sa fie de minimum 70 (click aici pentru a citi).

Ei bine, acum 14 dintre cei 15 candidati respinsi initial au abandonat cursa: 13 au absentat pur si simplu de la a doua proba – cea a interviului –, in timp ce al paisprezecelea a transmis explicit ca se retrage (vezi facsimil). Interesant insa este cazul celui de-al cincisprezecelea candidat respins la interviu (cel avand codul A028): el s-a prezentat la testul-grila si a luat nota de trecere (mai exact, 62 de puncte). Nota de trecere au obtinut si ceilalti noua competitori care au luat parte la testul-grila.

Incheiem, mentionand ca judecatorii nemultumiti de punctajul obtinut la testul-grila pot depune contestatii in zilele de 19 si 20 iunie (cu privire la barem), respectiv 27 si 28 iunie (in legatura cu notele de la testul-grila). CSM este asteptat sa afiseze rezultatele finale in 3 iulie 2024.

 


Comentarii

# Cetateanul date 18 June 2024 17:15 +110

Mult prea mult popor îi deja ferm convins că infecția îi degeaba. Așa că...bine pa :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva