18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 2.10.2016 – DNA a instalat tehnica ambientala in MAI, in zone de securitate Clasa I

Scris de: L.J. | pdf | print

2 October 2016 11:52
Vizualizari: 8815

* In pofida apararii fatise care i se asigura de catre sefa DNA Laura Kovesi, care nu s-a sfiit sa traga chiulul de la DNA ca sa mearga la CSM sa-si sustina subalterna, procuroarea DNA Florentina Mirica e la un pas sa devina tinta unei cercetari penale pentru incalcarea regimului informatiilor clasificate. Lumeajustitiei.ro are informatii potrivit carora specialistii in informatii din MAI au depistat in Rechizitoriul “Oprea – DIPI” emis la 10 mai 2016 o lunga serie de informatii clasificate secret de stat, dar si operatiuni de filaj si monitorizare ambientala desfasurate in birourile unor sefi de institutii care aveau regim “Zona de securitate Clasa I” in care potrivit legii nu s-ar putea monta tehnica de supraveghere. Se banuieste ca tehnica ambientala pasiva a fost introdusa in biroul secretarului de stat cu complicitatea unor angajati ai DIPI. Deocamdata, procuroarea DNA Florentina Mirica s-a ales doar cu o plangere disciplinara la Inspectia CSM, in urma unei sesizari semnate de fostul ministru al Internelor chestorul Petre Toba si fostul sef al DIPI Rares Vaduva. CSM a amanat termenul de solutionare a cazului Florentina Mirica (venita cu Kovesi de mana intr-un tandem cu miros de presiune) pentru data de 5 octombrie 2016.

Mandatele pentru ascultarile in “Zona de securitate Clasa I” nu sunt mentionate in Rechizitoriul procuroarei Mirica, in schimb pentru unele autorizatii provizorii pe 48 ore emise in dosar de procuroarea Mirica, acestea apar ca fiind incuviintate de judecatorul ICCJ Iulian Dragomir.

* In sfarsit o persoana avizata care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Fostul sef al DNA Daniel Marius Morar, actual judecator la Curtea Constitutionala s-a confesat in legatura cu necontenitul scandal in care e implicat DNA. Daniel Morar a afirmat ca “Laura Kovesi nu are expertiza sa conduca DNA!” Foarte adevarat spunem si noi! E depasita de toate si dupa cele 46 de achitari definitive, pe lipsa de probe, din Dosarul Referendumului, pe care l-a “verificat” si semnat, nu intelegm cu mai are tupeul sa vorbeasca de lege in loc sa-si prezinte scuze publice si sa isi dea demisia. Zilele Lulutei la DNA sunt oricum numarate, nici macar aliatii ei de peste Ocean nu vor mai agrea ca acest parchet sa fie condus de o persoana cu un cult al personalitatii exacerbat, dornica sa apara ca o starleta zilnic in presa, cu efectul decredibilizarii institutiei DNA.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 2 October 2016 14:10 -7

ex de justitiei si de ce ,,TREBUIE SA LI SE MAREASCA SALARIUL,, MAI BINE LI S/AR MARI TEAPA DIN SUFLET!!!!!!DIN SUFLETUL ANTIJUSTITIEI

# DOREL date 2 October 2016 16:00 +12

1. Ce se intampla, MAI trebuia adus de urgenta pe calea cea buna, timpul zboara, alegerile nu trebuie lasate pe maini necorespunzatoare ! 2. Daniel Morar vrea sa ne spuna proverbul ca e mai bine cu un destept la pierdere decat cu un prost la castig, explicatia e ca cu un destept o pierdere nu e pierdere, dar cu un prost chiar si castigul tot pierdere e ! P.S. cacofonii asumate. Parerea mea ...

# Dylan date 2 October 2016 14:40 +14

Doamna kovesi a început redactarea tezei de doctorat pe vremea accidentului lui teo peter, ambasador fiind jack dyer crouch ll, scurt mandat mai 2004-februarie 2005, în 2011 si-a prezentat lucrarea, parcă asa a declarat la radio fm, ca a muncit 7 ani la "doctorat".

# Salvamar date 2 October 2016 21:04 +8

ceva nu e in regula cu declaratiile doamnei kovesi. la un doctorat, confporm legii, poti lucra 4 ani, indrumatorul, adica Viorel Pasca spune ca a lucrat numai trei ani, iar acum vine doamna si declara ca a lucrat 7 ani. Pana la urma cine MINTE?

# Pif date 2 October 2016 23:24 +8

Mda. Ea declara ca a fost inmatriculata la studii universitare de doctorat la 01.10.2004 iar coordonatorul ei afirma ca s-a inscris in 2008. Durata studiilor univ. de doctorat e, de regula, 3 ani si poate fi prelungita, in situatii speciale, cu 1-2 ani. Sustinerea tezei de doctorat se putea face in maxim 3 ani de la terminarea studiilor de doctorat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva