18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CECILIA POPA SI ASOCIATII – Avocatii de la Cecilia Popa si Asociatii ofera expertiza judiciara si asistenta extinsa pentru operatiuni si tranzactii, societatea avand o vasta experienta in Dreptul imobiliar, Dreptul civil si Dreptul comercial roman. Echipa de avocati de la Cecilia Popa si Asociatii acopera toate etapele necesare pentru tranzactiile imobiliare, incepand cu negocierile si pana la inregistrarea proprietatii

Scris de: L.J. | pdf | print

17 December 2015 15:27
Vizualizari: 137034

Cecilia Popa si Asociatii reprezinta societatea de avocatura coordonata de avocata Cecilia Popa din Baroul Bucuresti, care activeaza ca furnizor competent in servicii juridice in toate aspectele legate de legislatia romana. Obiectivul principal al Societatii de Avocatura Cecilia Popa si Asociatii il reprezinta oferirea unor servicii juridice dedicate, atat pentru afaceri cat si pentru clienti privati.


Avocatii din cadrul SCP Cecilia Popa si Asociatii sunt specializati in livrarea prompta de solutii personalizate, create in functie de nevoile specifice si interesele legale ale clientilor, cu dorinta de evitare a actiunilor in justitie.

In acest sens, Departamentul de litigii al societatii de avocatura ofera asistenta de specialitate si reprezentare, in cazul in care se doreste sa se apeleze la astfel de servicii.

Angajamentul pentru calitate al SCP Cecilia Popa si Asociatii este certificat conform ISO 9001:2008.

Inca de la infiintare, SCP Cecilia Popa si Asocatii a avut ca arie de expertiza Dreptul Civil si Dreptul Comercial Roman, evoluand in aceste zone de la an la an.

Astfel, Cecilia Popa si Asociatii ofera asistenta extinsa, incepand cu infiintarea de intreprinderi pentru clientii interni si internationali si asigura suport juridic pentru operatiuni, tranzactii si strategii de iesire, in cazul societatilor nedorite.

Echipa de la Cecilia Popa si Asociatii ofera expertiza judiciara necesara pentru achizitiile din Romania, inclusiv efectuarea unor verificari amanuntite cu privire la posibile antecedente si servicii de evaluarea a riscului. Societatea de avocatura coordonata de avocata Cecilia Popa detine o vasta experienta in Dreptul imobiliar, fiind implicat in proiecte majore de achizitii de terenuri, iar in acest sens trebuie subliniat ca expertiza realizata de SCP Cecilia Popa si Asociatii acopera toate etapele necesare pentru tranzactiile imobiliare, incepand cu negocierile si pana la inregistrarea proprietatii.

In prezent, Cecilia Popa si Asocatii este implicata in mai multe proiecte de infrastructura, in care asigura asistenta juridica. In acest sens, trebuie evidentiat ca societatea de avocatura a actionat in calitate de consilier juridic pentru companii in timpul negocierilor cu sindicatele, inclusiv litigiile colective de munca si a procedurilor de concediere colectiva.

Echipa de litigii si de solutionare a litigiilor ofera solutii competente si prompte pentru toate aspectele litigioase ale afacerii clientilor SCP Cecilia Popa si Asociatii, acordand o grija deosebita in a gasi cea mai buna solutie disponibila si eficienta in cadrul procedurilor judiciare, in conformitate cu cele mai bune interese ale clientilor nostri.

Practica Societatii de Avocatura Cecilia Popa si Asociatii include toate aspectele relevante ale dreptului civil si comercial, fiind implicata in diverse proiecte care acopera domenii juridice, precum:

-Corporatii si comercial

-Infrastructura
-Proprietate imobiliara

-Litigii si solutionare de litigiilor

-Resurse energetice si naturale

-Legea muncii

-Achizitii Publice si PPP

-Fuziuni si achizitii

-Banci si Piete de Capital

-Proprietate intelectuala

-Impozitare

Adresa:

"Cecilia Popa & Associates" Law Office

Constantin Daniel Street no. 20, District 1, Bucharest 010632, ROMANIA

Tel.: +40 21 316 10 50 / +40 21 313 69 54

Fax: +40 21 316 10 51

E-mail: office@lawoffice.com.ro/ office@ccpa.ro

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva