13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Penitenciarul Galati - Nati Meir a incercat sa se spanzure cu baretele de la sacosa de rafie, dar s-a rupt teava celulei!

Scris de: | pdf | print

11 October 2010 13:14
Vizualizari: 10161

Nati Meir, fost deputat si ex-candidat la Presedintia Romaniei, a incercat sa se sinucida in celula inchisorii, in zorii diminetii de sambata, 9 octombrie 2010, incercand sa se spanzure cu baretele de la o sacosa de rafie. In urma cu o luna, Lumeajustitiei.ro avertiza ca detinutul ameninta ca o sa se omoare, prin ingerare de detergent lichid, intrucat se considera victima unor abuzuri judiciare. Iata vorba noastra s-a si intamplat. Doar ca s-a recurs la o alta metoda. Dupa ce a stat o perioada de arest la penitenciarul Rahova, Nati Meir a fost transferat la Penitenciarul Galati, unde este citat de parchet si instanta in anumite cauze penale.

 

 

In 9 octombrie, orele 04,30, colegii de celula au auzit un zgomot ciudat, ca o bufnitura. Imediat, au constatat ca Nati Meir incercase sa se spanzure cu baretele de la o sacosa pe care le legase de o teava. Numai ca teava a cedat si s-a rupt. Detinutii au alertat gardienii care, la randul lor, au solicitat ajutor medical. Medicul a constatat ca nu exitau leziuni, motiv pentru care detinutul a fost readus pe celula. La aceasta ora, lui Nalti Meir i se asigura consiliere psihologica.

La Penitenciarul Galati, pana de curand, conducerea era asigurata de un director care instaurase un regim tip Guantanamo. Magistratul Neculai Burlibasa a fost gasit de catre controlul ANP cu o serie de nereguli si, mai mult, pe perioada in care acesta a fost sef, a fost omorat in bataie, de catre gardieni, un detinut. Lui Burlibasa, deocamdata Consiliul Superior al Magistraturii i-a incetat detasarea. La aceasta ora, Penitenciarul Galati este condus de catre fostul adjunct pe probleme de siguranta detinerii de la Poarta Alba, Viorel Ailincai.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva