12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.05.2024 – Ziua decisiva pentru Udrea la Inalta Curte

Scris de: L.J. | pdf | print

12 May 2024 20:01
Vizualizari: 3818

* Luni, 13 mai 2024, ar putea fi ziua decisiva pentru Elena Udrea (foto). Asta intrucat in aceasta zi Inalta Curte ar putea desfiinta decizia de condamnare de 6 ani inchisoare cu executare primita de Udrea in dosarul “Gala Bute”.


Ne referim la faptul ca ICCJ ar putea da verdictul in cererea de revizuire formulata de Elena Udrea, dupa aparitia unor inscrisuri care ar dezvalui situatii ce nu au fost cunoscute de instantele care au pronuntat condamnarea, inscrisuri care ar dovedi ca Udrea nu a comis faptele de luare de mita si abuz in serviciu (click aici pentru a citi). La fond, cererea de revizuire a fost respinsa de un Complet de 3 judecatori de la ICCJ. Oricum, indiferent de decizia finala a Inaltei Curti, un lucru nu il poate schimba nimeni: Elena Udrea se afla in penitenciar nelegal, dupa ce a fost condamnata de ICCJ cu incalcarea deciziilor CCR privind specializarea Completelor de 3 judecatori in materia coruptiei si privind compunerea Completelor de 5 judecatori ICCJ, dar si dupa ce a fost condamnata de o judecatoare aflata nelegal in functie, intrucat nu a avea juramantul obligatoriu de judecator, in speta judecatoarea Florentina Dragomir, aflata azi la pensie.


 

* Se ingroasa gluma pentru presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar si cu interdictie de a-si exercita functia, ca urmare a dosarului in care este acuzat de DNA de o mita de cateva milioane de euro. Auzim ca DNA s-ar fi sesizat dupa scandalul de vineri, 10 mai 2024, cand Iulian Dumitrescu a participat la o intrunire electorala organizata la sediul Consiliului Judetean, ocazie cu care, au scris jurnalistii de la Gandul, s-ar fi intalnit cu persoane cu care nu are voie sa ia legatura, asa cum i s-a impus prin control judiciar. Cica DNA va verifica informatiile aparute in presa, mai exact daca intr-adevar Dumitrescu a intrat in contact cu cei cu care nu avea voie sa o faca, iar daca asa au stat lucrurile atunci se va face solicitare in instanta de emitere a unui mandat de arestare preventive pentru incalcarea conditiilor din controlul judiciar. Nasol…

Altfel, ca fapt divers, lumea zice ca in aceeasi zi de vineri, 10 mai 2024, acelasi Iulian Dumitrescu, zis “baronul Lamborghini”, si-ar fi parcat bolidul de lux la cateva strazi distanta de Consiliul Judetean (foto), dupa care a venit pe jos, vezi Doamne, ca un om normal.

 


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 13 May 2024 02:59 +2

-inscrisuri care ar dovedi ca Udrea a comis faptele de luare de mita si abuz in serviciu dar in alta forma.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva