23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 18.01.2024 – Razgandacul magistraturii loveste din nou

Scris de: L.J. | pdf | print

18 January 2024 18:34
Vizualizari: 5325

* ASF a elaborat un plan menit sa-i linisteasca pe transportatorii care protesteaza in strada. In ce consta acest plan, aflati dand click aici.


* Guvernul a facut un gest pentru timisoreni. Nu unul mare, dar macar este un inceput. Insa mai multe puteti citi facand click aici.


* Razgandacul magistraturii romane loveste din nou. Pentru a nenumarata oara, judecatorul Voicu Puscasu (foto) de la Tribunalul Hunedoara isi retrage cererea de demisie.Dumneavoastra ce credeti: Puscasu pur si simplu se plictiseste si si-a gasit o distractie in a-i enerva pe CSM-isti sau la mijloc este altceva?

In fine – iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM de joi, 18 ianuarie 2024:

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renuntarea domnului PUSCASU VOICU-IONEL, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Hunedoara, la cererea de eliberarea din functie, prin demisie. (unanimitate)”.


* Tot joi, Sectia pentru judecatori a CSM i-a prelungit judecatoarei Andreea Ciuca – sefa Asociatiei Magistratilor din Romania – delegarea ca vicepresedinta a Curtii de Apel Targu Mures, pe care a condus-o in perioada 2017-2023. In acelasi timp, judecatoarea Maria-Virginia Barascu a primit cea dintai delegare la conducerea Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti. In caz ca va suna cunoscut numele, amintim ca Barascu a fost una dintre cele patru judecatoare care au promovat efectiv cu nota maxima in octombrie 2023 (click aici pentru a citi).

Redam toate delegarile si prelungirile de delegari dispuse joi de judecatorii CSM:

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate, cu exceptia pct. 10 si 14: 7 Da, 1 Nu)

1. Delegarea doamnei judecator NECHIFOR MIRELA in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Suceava, incepand cu data de 01.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

2. Delegarea doamnei judecator VOINEA OANA-MARIA in functia de presedinte al Judecatoriei Costesti, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub rezerva prelungirii delegarii sale in functie de executie la Judecatoria Costesti.

3. Delegarea domnului judecator CRINGUS IONUT-DRAGOS in functia de presedinte al Sectiei civile a Tribunalului Arges, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

4. Delegarea doamnei judecator MIRLOGEANU MARIANA in functia de vicepresedinte al Tribunalului Giurgiu, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

5. Delegarea doamnei judecator GHITA RALUCA ELENA in functia de presedinte al Sectiei a II-a civila a Curtii de Apel Craiova, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

6. Delegarea doamnei judecator SANDOR CAMELIA in functia de presedinte al Judecatoriei Zalau, incepand cu data de 19.01.2024, pana la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.

7.1. Delegarea domnului judecator JURCA BOGDAN-RADU in functia de vicepresedinte al Tribunalului Harghita, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

7.2. Incetarea delegarii domnului judecator JURCA BOGDAN-RADU in functia de presedinte al Sectiei civile a Tribunalului Harghita, incepand cu data delegarii sale in functia de vicepresedinte al Tribunalului Harghita.

8. Delegarea doamnei judecator CIOBANU ANDREE LORENA in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Cluj-Napoca, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

9. Delegarea domnului judecator cu grad profesional de curte de apel CHIRIAC DRAGOS SEBASTIAN in functia de presedinte al Sectiei a II-a civila, de contencios administrativ, fiscal si de insolventa a Tribunalului Alba, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

10. Incetarea delegarii domnului judecator cu grad profesional de curte de apel MANOLOIU LUCIAN-COSMIN in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Slatina, incepand cu data de 19.01.2024, ca urmare a retragerii acordului.

11. Delegarea doamnei judecator bin functia de presedinte al Judecatoriei Tarnaveni, incepand cu data de 02.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

12. Delegarea doamnei judecator SARCANE-ROTARESCU ANA-IRINA in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Campulung, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

13. Delegarea domnului judecator JUCA PETRU in functia de presedinte al Tribunalului Caras-Severin, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

14. Delegarea doamnei judecator MARIA-VIRGINIA BARASCU in functia de presedinte al Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti, incepand cu data de 19.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

15. Delegarea doamnei judecator NECULA MARIANA in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Focsani, incepand cu data de 19.01.2024, pana la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.

16. Delegarea domnului maior DUMBRAVA EDGAR LAURENTIU, judecator la Curtea Militara de Apel Bucuresti, in functia de presedinte al Tribunalului Militar Bucuresti, incepand cu data publicarii decretului de eliberare din functie, prin pensionare, a domnului judecator colonel VRABIE CRISTIAN, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub rezerva prelungirii delegarii sale in functie de executie la Tribunalul Militar

Bucuresti”.


Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate, cu exceptia pct. 4,5,6,7,13)

1. Prelungirea delegarii doamnei judecator RUSAN CHRISTIANA MICHAELA FRAGA in functia de presedinte al Sectiei a II-a civila a Curtii de Apel Ploiesti, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

2. Prelungirea delegarii domnului judecator cu grad profesional de curte de apel VITOS RAZVAN ARCADIU in functia de presedinte al Tribunalului Tulcea, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

3. Prelungirea delegarii domnului judecator MUSAT LAZAR DORU in functia de presedinte al Judecatoriei Patarlagele, incepand cu data de 26.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

4. Prelungirea delegarii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel FLOREA ECATERINA in functia de presedinte al Sectiei a IV-a civile a Tribunalului Bucuresti, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

5. Prelungirea delegarii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel BURICEA CRINA-LILIANA in functia de presedinte al Sectiei a V-a civile a Tribunalului Bucuresti, incepand cu data de 10.02.2024, pana la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.

6. Prelungirea delegarii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel MURARIU DENISA in functia de presedinte al Sectiei a VI-a civile a Tribunalului Bucuresti, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

7. Prelungirea delegarii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel PANAITE-JITIANU ELENA, presedinte al Sectiei a V-a civile a Tribunalului Bucuresti, in functia de vicepresedinte al acestei instante, incepand cu data de 30.01.2024, pana la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.

8. Prelungirea delegarii doamnei judecator CIUCA ANDREEA in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Targu Mures, incepand cu data de 23.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

9. Prelungirea delegarii domnului judecator DASCALESCU CRISTIAN VASILE in functia de presedinte al Judecatoriei Brezoi, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

10. Prelungirea delegarii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel FOTACHE NINA in functia de presedinte al Judecatoriei Tecuci, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

11. Prelungirea delegarii domnului judecator cu grad profesional de curte de apel CRISTEA HORIA DORIN in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Alba Iulia, incepand cu data de 02.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

12. Prelungirea delegarii doamnei judecator MARINCAS MINODORA in functia de presedinte al Judecatoriei Jibou, incepand cu data de 10.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

13. Prelungirea delegarii doamnei judecator PRINOSE ELENA-GEORGIANA in functia de presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, incepand cu data de 20.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

14. Prelungirea delegarii domnului judecator cu grad profesional de curte de apel NEMES REMUS VASILE in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Satu Mare, incepand cu data de 23.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

15. Prelungirea delegarii domnului judecator VASILE AENOAEI in functia de presedinte al Judecatoriei Sighisoara, incepand cu data de 02.02.2024, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

16. Prelungirea delegarii doamnei judecator DEHELEAN LAURA MARIA in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

17. Prelungirea delegarii domnului judecator GHERMAN LUCIAN IOAN in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, incepand cu data de 30.01.2024, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

 

sursa foto: Drept. UVT.ro

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva