24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 3.01.2024 – Aparitie-surpriza la Inalta Curte (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

3 January 2024 17:22
Vizualizari: 8678

* In timp ce romanii suporta impozite din ce in ce mai mari, Guvernul le acorda privilegii strainilor. Despre ce este vorba, aflati dand click aici.


* Presedinta ICCJ Corina Corbu (foto 1 dreapta) a efectuat miercuri, 3 ianuarie 2024, tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru anul 2024, dar intreaga operatiune a fost supravegheata cu atentie, si intr-un mod discret.


In timp ce Corbu invartea si scotea bilele din bol, in public se aflau cele doua vicepresedinte ale ICCJ: judecatoarele Rodica Cosma (foto 2 in primul rand, cu sacou rosu) si Mariana Constantinescu (foto 2 langa Cosma). In spatele lor putea fi vazut judecatorul Marian Buda (foto 2), fost sef al Consiliului Superior al Magistraturii, in prezent presedinte cu delegare al Sectiei a II-a civile a ICCJ. Si mai in spate, pe ultimul rand, se afla un personaj a carui prezenta la eveniment chiar ca a fost o surpriza. Nimeni altul decat avocatul Victor Alistar (foto 2 stanga sus), fost coleg cu Buda in CSM, ca reprezentant al societatii civile. In final, nimeni nu a avut nimic de obiectat, din moment ce sedinta a fost publica. Operatiunea in urma careia au fost alesi viitorii judecatori ai Completelor de 5 a mers ca unsa (click aici pentru a citi).

 

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 3 January 2024 17:53 +1

Operatiunea a mers strună..(in engleza "string",cica e dovada vie ca Traian a injectat Latina peste tot)

# Liviu date 3 January 2024 18:12 0

Cine i doamna blondă din fața lui Victor Alistar ?

# Cetateanul date 3 January 2024 20:09 +173

Guvernul nu are bani pentru pensiilor și salariile magistraților dar are de dat 750 lei lunar pentru cei peste 85.000 de ucrainieni ce își plimbă beamveurile și merțanele pe cocioc (adicătălea vreo 13 milioane de euro lunar sau un total de peste 260 milioane euro până acum) . PS Alocația pentru copiii "șerpași" este de 292 lei lunar!

# Alion date 4 January 2024 04:04 -6

Alistar aparitie surpriza?! Este noua achizitie a Curtii Supreme! Onor, inca una bucata consilier personal :)) Ca altii, maine-poimaine o lege speciala pentru el si-l vedem, ca si in alte cazuri, din avocat semidoct, direct judecator, minim de Curte de Apel, cu putin ,,noroc” poate chiar mai sus !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva