24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZDREANTA SUB PROTECTORAT – Iata dovada ca sefa DNA Laura Kovesi a intervenit la CSM sa-l apere pe Negulescu: “Afirmatiile mincinoase cu privire la metodele de lucru sau presupuse relatii imorale cu martorii ori denuntatorii din dosare ale procurorului Mircea Negulescu, precum si relatia sa cu seful SRI Prahova sunt de natura sa submineze grav autoritatea judecatoreasca”. Imediat, CSM a decretat ca s-a subminat autoritatea justitiei (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

28 January 2018 12:24
Vizualizari: 20662

Poate va intrebati de ce odiosul procuror DNA Mircea Negulescu, zis “Zdreanta”, zis “Portocala”, este bine mersi pe functie si este protejat de mai bine de un an de la aparitia in intreaga presa a lungului sir de dovezi privind comportamentul sau reprobabil, care a revoltat o tara intreaga!?! Mutat de la DNA din ratiuni de imagine, la un parchet local din Prahova, pentru a i se pierde urma, Negulescu traieste in prezent pe picior mare in Bucuresti. Desi impotriva lui s-au promovat mai multe actiuni disciplinare ca urmare a faptului ca in presa au aparut inregistrari care au oripilat natiunea, Negulescu este protejat in prezent de Sectia de procurori a CSM, care se tot face ca il cerceteaza de aproape un an si tot amana sa se pronunte pe faptele sale de “vitejie”, care au scandalizat Romania. Negulescu este protejat pentru ca lui i s-au dat dosare extrem de importante (Ponta, Ghita, Cosma, Blaga etc) si daca omul va vorbi odata despre cine i-a dat ordine, s-ar putea ca multi sefi din DNA sa se aleaga cu dosare penale.


Lumeajustitiei.ro anunta ca foarte curand va publica dovezi cutremuratoare despre Mircea Negulescu, care vor lamuri intreaga natiune ca acesta a avut protectia unor mari sefi din DNA si daca nu i s-a deschis niciun dosar penal pana in prezent este din cauza ca acesta detine dovezi ca a primit ordine sa instrumenteze dosare unor personalitati publice ale Romaniei. Va veti convinge ca afirmatiile unor prahoveni cum ca in anumite cercuri Negulescu s-a laudat ca are inregistrari cu Laura Kovesi nu sunt vorbe goale.

Pana atunci insa prezentam dovada care atesta ca la sfarsitul lui 2016, inainte ca Inspectia Judiciara, iar apoi apoi CSM sa il spele ca la Nufarul pe Negulescu – pretinzand in mod fals prin comunicate de presa ca i s-a lezat “reputatia” si ca s-ar fi “subminat autoritatea Justitiei” pentru ca i s-au adus acuzatii in public - pentru salvarea imaginii acestuia a sarit insasi sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Sefa DNA a pretins ca Mircea Negulescu e un procuror neprihanit si ca tot ce s-a afirmat impotriva lui de catre senatorul Daniel Savu si o parte a presei reprezinta “afirmatii mincinoase si tendentioase”. Culmea, afirmatiile in discutie s-au dovedit ulterior a fi reale, in presa aparand dovezi de netagaduit, dovedindu-se ca Mircea Negulescu a avut relatii neprincipiale cu denuntatorii, ca a avut un comportament vadit imoral cu martorii si partile din dosare pe care le cerceta, ca a avut relatii cu ofiterii SRI Prahova si cate si mai cate.

Iata dovada ca sefa DNA a intervenit pentru procurorul Zdreanta

Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia Raportului privind apararea independentei sistemului judiciar nr. 6445/IJ/1471/DIP/2016 pe care partenera de dans a procurorului Zdreanta – avocata Claudia Tanase - a facut imprudenta sa-l depuna intr-un dosar de la Tribunalul Bucuresti, pentru a-si rezolva interesele.

Din raport (vezi facsimil) reiese ca la baza lucrarii Inspectiei Judiciare prin care s-a propus “apararea sistemului judiciar” pentru simplul fapt ca procurorul Negulescu a fost reclamat in public pentru ispravile sale, a stat adresa din 20.09.2016 a sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Iata fragmentul cheie din Raport:

La baza sesizarii s-a aflat adresa din data de 20.09.2016, prin care procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie – doamna procuror Laura Codruta Kovesi – a solicitat presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile domnului senator Daniel Savu sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblu sau.

In concret, doamna procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a apreciat ca afirmatiile mincinoase si tendentioase formulate de catre domnul senator Daniel Savu cu privire la metodele de lucru sau presupuse relatii imorale cu martorii ori denuntatorii din dosare ale procurorului Mircea Negulescu, precum si relatia sa cu seful SRI Prahova, sunt de natura sa submineze grav autoritatea judecatoreasca si de a pune in discutie deontologia profesionala a magistratilor. S-a apreciat, de asemenea, ca aceste afirmatii au un impact deosebit asupra opiniei publice, fiind de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar.

Incredibil: pentru procurorul cu comportament de interlop Negulescu, CSM a declarat ca a fost subminata autoritatea sistemului judiciar

Fara sa verifice absolut nimic, Inspectia Judiciara a musamalizat cazul Negulescu pretextand, cu o logica vadit stramba, ca dezvaluirile, chiar daca au vizat un singur procuror - Negulescu “au adus atingere independentei, prestigiului si credibilitatii justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia”:

...analizand opiniile exprimate in spatiul public de catre un senator al Romaniei, din perspectiva compatibilitatii cu libertatea de exprimare, aceasta nu poate fi disociata de particularitatile specifice ale acestei libertati... se remarca faptul ca anumite aspecte cuprinse in postarile la care ne-am referit anterior (respectiv cele privitoare la metodele de lucru, relatiile imorale cu martorii sau denuntatorii si relatia cu seful SRI Prahova ale procurorului Mircea Negulescu), chiar daca aparent vizeaza un singur procuror si chiar in conditiile in care acesta nu a formulat cerere de aparare a reputatiei profesionale, prin oferirea caracterului de generalitate unor fapte nedovedite, au impact major asupra perceptiei publicului larg in legatura cu modalitatea de instrumentare a dosarelor de urmarire penala de catre procurori...

Bineinteles ca Inspectia Judiciara nu a cerut nicio proba senatorului, tot materialul s-a facut pe coltul mesei, iar CSM si-a insusit ca la ordin materialul Inspectiei, dand comunicat de presa in noiembrie 2016 ca senatorul Savu a “subminat” autoritatea Justitiei.

Bineinteles ca Inspectia Judiciara s-a facut de rasul lumii ulterior, cand la scurt timp in presa au aparut inregistrari si probe zdrobitoare care relevau:

-ca procurorul Negulescu facea numai nenorociri in dosare, fiind acuzat de santaj, amenintare, falsificare de probe, abuzuri etc;

-ca hartuia femeile pe care le ancheta cu SMS-uri si amenintari si avea legaturi neprincipiale cu partile din dosarele pe care le cerceta;

-ca avea legaturi cu SRI Prahova cat cuprinde (Lumeajustitiei.ro a publicat in acest sens si declaratia data la ICCJ de fostul sef al SRI Prahova col. Marin Constantin);

-ca in anumite discutii inregistrate afisa un comportament de interlop, profund ilegal si imoral, ca se lauda ca a distrus oameni doar pentru ca in urma cu zeci de ani l-au injurat de mama, ca ii “paradea” etc;

-ca injura ca un birjar si isi batjocorea sefii, numindu-i “zdrente”;

Iar tot ce a aparut despre Mircea Negulescu pana acum e nimic pe langa ce va mai aparea. Aveti putintica rabdare...

Acesta este procurorul – inca in functie si nesanctionat pentru ca este puternic protejat – pentru care sefa DNA a intervenit in 2016 sa-l apere la CSM, desi acesta nu a cerut sa i se apere reputatia, iar CSM l-a spalat ca la Nufarul in modul cel mai mizer cu putinta, acuzand un senator al Romaniei care a semnalat public ce pericol este procurorul DNA, ca “a subminat autoritatea Justitiei”. Ca si cum Zdreanta ar fi fost Justitia!!!

* Cititi aici declaratia fostului sef al SRI Prahova col. Marin Constantin despre procurorul Mircea Negulescu

Comentarii

# bulă date 28 January 2018 11:51 +19

Ce face 1/4dokta LCK nu se mai poate desface! Să ne fie clar că nu-și permite să abandoneze așa slugă!

# DODI date 28 January 2018 14:57 +6

Este evident faptul că asistăm la niște mânării (termen uzual pentru procurori, pentru deplina înțelegere) ale DNA pentru a salva nu atât pe gunoiul de portocală, ci onoarea deontoloagei plagiatoare legale. Asta era adevărata bătălie. Iar cei de la CSM care s-au conformat aveau cel puțin unul din următoarele motive: 1= erau ai sistemului și s-au conformat ordinului la zi pe unitate, 2= erau pupincuriști profesioniști și trebuiau să lustruiască clanțele celor ce i-au propulsat pe funcției nemeritate. Cel puțin din 2004 nu mai poate fi credibil rezultatul nici unui vot, de când bețivul de hăhăilă i-a instruit pe cei de la SRI, STS și alții cum trebuie batjocorit votul românilor. Rezultatele se simt abia acum și nu știm de ce se rupe căruța în drum. Nu știm cine e adevăratul vinovat: birjarul beat sau caii... flămânzi.

# Reforma unde este? date 28 January 2018 19:47 +3

Cea mai mare mafie si ilegalitati se afla in DIICOT SRI SIE care controleaza toata tara si tot poporul, DNA controleaza doar politicienii si vipurile . Ce reforma face pacaliciul asta de Tudorel? Face parte din mafie si asta?! Ca nu prea face absolut dar absolut nimic, in afara de timpu trece,leafa merge.

# sanchi date 28 January 2018 11:55 +3

Sinceritatea sa - „Am devenit o mașină de ucis destine” i-a lăsat mască pe CSM-iști pentru un cincinal...

# cozma ioan date 29 January 2018 17:11 0

dupa ce i-a lasat masca, au baut impreuna cateva cafele si probabil ceva wischi si csm , care se ocupa in principal de legiferare a decis ca portocala este curat ca lacrima si ca justitia a fost ofuscata ! iar porcul de zimerman si junker urla ca se pun bete in roate justitiei ! vedeti ticalosie mai mare ?
Citeza pe sanchi
Sinceritatea sa - „Am devenit o mașină de ucis destine” i-a lăsat mască pe CSM-iști pentru un cincinal...

# Jeni date 28 January 2018 12:58 +6

Oare cand vor fi dati jos mafiotii astia in frunte cu sefa lor??

# Bogdanel Garcea Tarcea date 28 January 2018 14:32 +5

Problema nu e ce cere un procuror si pt ce face trafic de influență. Problema o reprezinta cei 4 judecători din csm care încalcă legea si prin votul lor girează astfel de monstruozități. Dragi judecători de la judecătorii curți de apel si iccj pt asta i-ati votat?Sa încalce legea?va veni si vremea in care o vor face si in privinta voastră Pentru ca nu ii opreste nimeni

# dinu date 28 January 2018 17:50 +4

Corb la corb nu-si scoate ochii , va asteptati , la cate secrete despre DNA detine individul , sa fie lasat de izbeliste ?, pai si daca s-ar fi intamplat asa si ar fi inceput sa dea din el , cam ce ziceti ca s-ar fi intamplat ???

# Goargăș date 28 January 2018 20:14 +8

Niște jigodii! Dacă în cel mai scurt timp Zdreanță Interlopu' nu dispare din sistemul judiciar, înseamnă că suntem o țară de rahat, cu bărbați impotenți și femei lașe, care se lasă con duși/dirijați de o maimuță cu creier mic, dresată cu banane toxice de unchiul Sam (sau doar lasă de ințeles această ipostază). Deșteptareaaaaaaaa.....băăă....că începe să-mi fie rușine că sunt român....Cum să mai avem noi încredere într-o justiție ajunsă de râsul curcilor, care suportă în rândurile sale un rebut uman, de cea mai joasă speță...voi sunteți sănătoși la cap?

# santinela date 29 January 2018 07:59 +2

Nu credeam ca este posibil ca CSM-ul sa fie "po******t" de astfel de "specimene". Slugi,slugi dar macar putina demnitate sa existe.Cind colo NIMIC,NIMIC !!

# livia date 29 January 2018 08:31 +1

Ce a facut zdreanta, nu afecteaza justitia, ci afirmatiile mincinoase. Mai sa fie! Pai este clar ca trebuiau sa se dea peste cap sa-l salveze; daca incepe sa vorbeasca, "pe multi ii va popi".

# Pintea date 29 January 2018 19:19 0

Tot o da cu subminarea „autoritatii judecatoresti”, ca altceva nu stie, dar a ”autoritatii procuraresti ” de sub conducerea ei, este intacta? Aparandu-l pe Negulescu cu atata ardoare, nu isi da seama cate deservicii isi face singura! Ce sistem mizerabil, patroneaza, ca ea asa se comporta, ca patronii aia care nu respecta legea, clientii, angajatii, nimic! O patroana, plina de ifose, care nu stie decat sa tipe ca justitia este in pericol daca ea pleaca! Un sistem jegos, care va erupe intr-o zi din cauza acumularilor din interiorul sau.

# cornelia date 31 January 2018 10:10 0

Evident ca il protejeaza. Pentru ca asa slugarnic...omul,uns cu toate alifiile,...si a creat back up pt propriile interese.. Si intr un final se adau loviti ca este un atentat la ideea de dreptate si stat de drept. Iar facebook ul, alaturi de alte instrumente mass media slugarnice, intaresc ideea si manipuleaza intr un mod grosier tot ce le stau in cale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva