22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VOICULESCU FACUT DE DAESCU – Contestatia in anulare formulata de Dan Voiculescu a fost respinsa. Balanta a fost inclinata de judecatoarea Corina Daescu de la CAB, intrata in completul de divergenta, dupa ce Dan Lupascu si Isabelle Tocan nu au reusit sa se puna de acord in privinta unei decizii. Avocatul Gheorghita Mateut a refacut filmul executiei si a acuzat lipsa de impartialitate a judecatorilor Bogdan si Mihalcea: “Comportamentul poate fi caracterizat printr-o pornire constant subiectiva”

Scris de: George TARATA | pdf | print

6 January 2015 18:43
Vizualizari: 7667

A fost zi decisiva pentru Dan Voiculescu. Contestatia in anulareformulata dupa condamnarea la 10 ani inchisoare in "Dosarul Telepatia" a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti. La CAB s-a judecat, marti 6 ianuarie 2015, contestatia in anulare formulata de Voiculescu, in urma condamnarii de 10 ani de inchisoare din “Dosarul Telepatia”. De fapt, a fost vorba despre un nou termen in acest dosar si despre un complet de divergenta. Asta dupa ce la termenul din 9 decembrie 2014, judecatorii Dan Lupascu si Isabelle Tocan nu au reusit sa se puna de acord in privinta unei decizii, unul opinand pentru admiterea contestatiei in anulare, celalalt pentru respingerea ei. In aceste conditii, in complet a intrat un al treilea judecator. Este vorba despre Corina Daescu, aceasta urmand sa incline balanta si sa decida practic daca se va admite sau nu contestatia in anulare formulata de Dan Voiculescu.


Sedinta de judecata a durat aproximativ o ora, decizia venind dupa aproape trei ore. Aparatorul lui Dan Voiculescu (foto 1), avocatul Gheorghita Mateut (foto 2), a invocat in sustinerea contestatiei in anulare declarata admisibila in temeiul art. 426 lit. d) Cod de procedura penala – "Impotriva hotararilor penale definitive se poate face contestatie in anulare (...) cand instanta nu a fost compusa potrivit legii ori a existat un caz de incompatibilitate" – pe de o parte, maniera de compunere a completului de judecata care a pronuntat decizia definitiva in "Dosarul Telepatia", format din judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, iar pe de alta parte, incompatibilitatea celor doi magistrati.

In debutul sedintei, avocatul Gheorghita Mateut a solicitat sa i se admita depunerea unui memoriu, ca raspuns la sustinerile procurorului de sedinta consemnate la termenul anterior, precum si transcrierea sedintei de judecata din “Dosarul Teleptaia”, din 1 iulie 2014, primul termen la care au intrat judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea. In cele din urma, instanta a incuviintat doar depunerea memoriului, explicand ca modul in care s-a desfasurat sedinta din 1 iulie 2014 este consemnat pe larg in cuprinsul incheierii de la acea data.

Gheorghita Mateut: “Au fost incalcate dispozitiile referitoare la continuitate si repartizarea aleatorie”

Ulterior, avocatul Gheorghita Mateut s-a referit la primul caz invocat in sustinerea contestatiei in anulare, cel privind nerespectarea principiului repartizarii aleatorii a dosarului si a principiului continuitatii. In acest sens, Mateut a explicat faptul ca notiunea de compunere a instantei nu se refera doar la judecatori, ci priveste si caracterul functional al completului, dar si faptul ca din doctrina de specialitate rezulta obligatia respectarii principiului repartizarii aleatorie si a principiului continuitatii:

Principiul continuitatii nu trebuie analizat in raport de numarul completului, ci in raport de membrii completului. Cand nu se poate realiza continuitatea, trebuie repartizare aleatorie. In acest caz, au fost incalcate dispozitiile referitoare la continuitate si la repartizarea aleatorie”.

Gheorghita Mateut a amintit modul in care judecatorii Camelia Bogdan si Alexnadru Mihai Mihalcea au ajuns in completul din “Dosarul Telepatia”. Avocatul lui Dan Voiculescu s-a referit la faptul ca, asa cum se stie, cei doi judecatori au fost inclusi in respectivul complet pe vremea in care nici macar nu isi incepusera activitatea la Curtea de Apel Bucuresti, fiind magistrati la Tribunalul Bucuresti:

Cei doi judecatori, la data numirii, nu functionau la Curtea de Apel Bucuresti, ci la Tribunalul Bucuresti. Numirea in complet s-a realizat inainte ca judecatorii sa isi inceapa activitatea la Curtea de Apel. Judecatorii au fost promovati abia la 1 iulie 2014. Cand ambii membri ai completului si-au incetat activitatea (n.r. - Stan Mustata, suspendat din functia ca urmare a arestarii, si Florica Duta, care formulase cerere de pensionare si care s-a pensionat la 1 iulie 2014), urma ca pana la termenul urmator sa se procedeze la o repartizare aleatorie, intrucat nu mai putea fi indeplinita continuitatea. Aceasta neregularitate, care e sanctionata de Codul de procedura penala, afecteaza atat legalitatea constituirii instantei, cat si independenta instantei. Judecatorii, in mod obiectiv, nu au avut timpul necesar pentru studierea cauzei, aflandu-se la Tribunalul Bucuresti pana in 30 iunie 2014”.

Mateut a refacut filmul executiei: “Am cerut dosarul pentru a vedea modul de desemnare a membrilor completului. Intrucat actul de numire nu exista, am solicitat amanarea, mi s-a respins, pe motiv ca pot consulta actul de la presa”

A urmat apoi o trecere in revista a modului in care s-a derulat procesul din “Dosarul Telepatia” la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a se arata starea de incompatibilitate a judecatorilor Bogdan si Mihalcea. In primul rand, avocatul Gheorghita Mateut a amintit atitudinea magistratilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, precum si modul in care acestia s-au comportat in raport cu inculpatii si aparatorii acestora:

Este relevant comportamentul membrilor completului, care poate fi caracterizat printr-o pornire constant subiectiva, printr-o atitudine de lipsa de impartialitate. Nu a fost creata aparenta unei impartialitati.

Este relevanta imprejurarea ca am cerut dosarul pentru a vedea modul de desemnare a membrilor completului. Intrucat actul de numire nu exista, am solicitat amanarea, mi s-a respins, pe motiv ca pot consulta actul de la presa.

Am invocat nelegalitatea compunerii instantei, dar completul a refuzat inaintarea catre completul competent si a solutionat incidentul procedural”.

Gheorghita Mateut a amintit si despre cererile de recuzare a judecatorilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, care au fost respinse chiar de catre acestia:

Cererea de recuzare a fost solutionata de acelasi complet, care a refuzat inaintarea cererii catre completul urmator. S-a respins ca inadmisibila, desi nu exista niciun motiv de indamisibilitate”.

De asemenea, Mateut s-a referit si la instituirea masurii sechestrului asigurator in vederea extinderii confiscarii speciale, masura despre care a precizat ca a fost dispusa anterior sedintei de judecata din 1 iulie 2014: “Masura nu putea fi dispusa fara a fi pusa in discutie. Devoaleaza o atitudine vadit partinitoare. Au fost formulate contestatii impotriva masurilor care au fost respinse de acelasi complet, desi judecatorul care a dispus masurile este incompatibil sa judece contestatiile impotriva masurilor”.

Gheorghita Mateut a vorbit si despre sesizarea din oficiu a judecatorilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, privind schimbarea incadrarii juridice:

La termenul din 7 iulie 2014, din oficiu, instanta pune in discutie schimbarea incadrarii juridice, retinand o fapta noua. In realitate, a fost vorba despre o extindere a acuzatiilor si nu de o schimbare a incadrarii. La termenul urmator, din 4 august, instanta nu a mai pus in discutie aceasta schimbare si a respins absolut toate cererile de probe. A fost formulata o noua cerere de recuzare, care a fost solutionata de acelasi complet. Dupa care s-au formulat exceptii, care au fost si ele respinse. A treia cerere de recuzare a fost, la fel, respinsa.

La termenul din 5 august, intrucat procurorul de sedinta a solicitat in mod expres schimbarea incadrarii juridice, am solicitat amanarea cauzei pentru a putea pune concluzii si am solicitat ca procurorul sa-si motiveze cererea. Si aceasta cerere a fost respinsa. In aceste conditii, am formulat o noua cerere de recuzare, respinsa pe motiv ca nu au fost formulate motive noi, desi existau motive noi.

Am solicitat sa mi se acorde cuvantul in legatur cu motivele de apel ale procurorului, dar completul mi-a respins cererea pentru ca am posibilitatea de a depune concluzii scrise. O atitudine vadit ostila”.

Gheorghita Mateut: “Veti constata graba neobisnuita cu care acest complet a judecat”

Nu in ultimul rand, Gheorghita Mateut a ridicat si problema rapiditatii cu care a fost solutionat “Dosarul Telepatia” de catre Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea. Mateut a aratat ca cei doi nu aveau timpul fizic necesar sa studieze dosarul si ca aceasta cauza a fost judecata in timpul vacantei judecatoresti, chiar daca nu era vorba despre o cauza urgenta:

Veti constata graba neobisnuita cu care acest complet a judecat. Instanta avea obligatia sa-si acorde timpul necesar studierii dosarului. Intreaga judecata s-a realizat pe perioada vacantei, cand se judeca doar cauze urgente”.

DNA si-a trimis artileria grea: Elena Matiesescu

De partea cealalta, Directia Nationala Anticoruptie a fost reprezentata de Elena Matiesescu. Aceasta l-a inlocuit pe procurorul de sedinta care participase pana acum la judecarea contestatiei in anulare, semn ca probabil la DNA au fost ceva emotii. Elena Matiesescu este de altfel chiar procuroarea de sedinta din “Dosarul Telepatia”. Daca atunci nu a vorbit foarte mult, avand in vedere modul in care Camelia Bogdan a condus sedinta, acum Matiesescu a trebuit sa contracareze argumentele lui Gheorghita Mateut.

Totusi, prestatia Elenei Matiesescu nu a parut a fi la fel de sigura, precum in alte dosare in care aceasta este procuror de sedinta. Matiesescu a explicat ca promovarea judecatorilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea la CAB a fost corecta, la fel cum ar fi fost si numirea acestora in completul din “Dosarul Telepatia”. De asemenea, reprezentanta DNA a precizat ca au fost respectate toate conditiile legale si ca Inspectia Judiciara a CSM a constatat ca au fost respectate dispozitiile procedurale in materie.

Procuroarea Matiesescu le-a explicat judecatorilor Dan Lupascu, Isabelle Tocan si Corina Daescu faptul ca sustinerile lui Gheorghita Mateut pot face obiectul unui recurs in casatie, iar in final s-a folosit de o declaratie a lui Dan Voiculescu incercand sa sustina ca judecatorii Bogdan si Mihalcea au studiat dosarul si au fost pregatiti:

In interviurile date, Dan Voiculescu a declarat ca membrii completului au studiat dosarul si sunt bine pregatiti”.

UPDATE - 7 ianuarie 2015: Solutia pe scurt: "D.p.10/A/6.01.2015 - In opinie majoritara: Respinge ca neintemeiata contestatia in anulare formulata de contestatorul Voiculescu Dan. Obliga contestatorul la 1200 de lei cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 06.01.2015. Opinie separata: Admite contestatia in anulare formulata de contestatorul Voiculescu Dan. Desfiinteaza in parte decizia penala nr. 888/08.08.2014 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a II-a Penala in ceea ce priveste contestatorul si dispune rejudecarea apelului. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 06.01.2015".

Comentarii

# Waler date 6 January 2015 19:09 +5

Greseala imensa este ca avocatul a iesit sa comenteze la TV inaintea pronuntarii sentintei...Halal avocat !!!

# BERCEA MONDIAL : e manevra lu fratii miei..............,, date 7 January 2015 07:00 -4

In cauza este vorba de cazul de nulitate prev. de art. 281 (1) lit. f CPP, intrucat CAB nu a respectat dreptul la aparare al inculpatului condamnat de a fi asistat de un avocat. Instanta avea obligatia sa solicite Ministerului Justitiei sa depuna la dosar ORDINUL de constituire al colegiului de avocati (baroului) din care face parte avocatul inculpatului,condamnat. Conform art.5 din Decretul nr. 281/1954, competenta revine MJ., denumire schimbata în ,,COMISIA PERMANENTA,, prin art. 12 din Decretul lege nr. 90/1990. Potrivit art. 281 alin. 4 lit. b CPP, incalcarea dispoz alin. 1 lit. f poate fi invocata in orice stare a procesului.

# dank date 6 January 2015 19:15 +9

Bravo domnilor magistrati....ne vedem in 2024.. :roll:

# TITULESCU date 6 January 2015 19:24 +8

VA ASTEPTATI LA ALTCEVA? SISTEMUL SE APARA PESTE VIETILE OAMENILOR ,EU DACA AVEAM UN TRUST DE PRESA DE DIMINEATA PANA SEARA SI DE SEARA PANA DIMINEATA ARATAM CINE SUNT JUDECATORII DIN ROMANIA SI II LUAM DE LA JUDECATORIA PATARLOAGELE SI PANA LA INALTA CURTE SI AS FI AVUT CE ARATA: PE DISTINSA JUDECATOARE CARE INTRA BAUTA CRITA in sedinta SI C.S.M-UL ZICE CA NU AVEA ALCOOLEMIA MARE ,de parca era la volan,PE ALA CARE ISI DADEA CHILOTII JOS SI-SI ARATA POSTERIORUL LA VECINI ,pe multele CASATORITE CU INTERLOPI, ETC. Si acum la modul cel mai corect vorbind stiti cine sunt judecatori romani SUCCESORII IN PROFESIE AI CELOR CARE L-AU TRIMIS LA INCHISOARE PE ARSENIE BOCA SI LA INCHISOARE SI LA MOARTE ELITELE ROMANIEI. In CONCLUZIE nimeni nu opreste sistemul ,UNA E JUSTITA SI ALTUL ESTE ABUZUL ? FARA LINGUSEALA LA JUDECATORI!

# GUY FAWKES date 6 January 2015 19:27 +3

Brava domn Profesor ai mai castigat un dosar! FOAIE VERDE DE PIPER TE MAI PASTE UN TRANSFER!...In acest an domnul Bota are o mica surprizica! Succes El Prezidente

# Ovidiu date 6 January 2015 19:37 +4

    L-a pus cineva să recuze completul de atâtea ori? O tâmpenie. 

# TITULESCU date 6 January 2015 23:37 +5

NU E O GRESEALA SA RECUZI COMPLETUL DACA AI CONVINGEREA CA NU E CORECT IN CAUZA TA ,ORICUM DACA SUNT MANJITI SAU EXECUTA UN ORDIN ISI FAC DE CAP , PROBLEMA GRAVA E CA SI COMPLETUL CARE JUDECA recuzarea face HAITA CU COMPLETUL RECUZAT. E EXTRAORDINAR DE GRAVA SITUATIA DIN JUSTITIE IN ACEST MOMENT SI MCV-UL TREBUIE SA RAMANA SI SA NU MAI SPUNA CA JUSTITIA A EVOLUAT FIINDCA NU-I ADEVARAT ,SA INLATURE NERUSINAREA,ABUZUL,MEDIOCRITATEA SI PE EI CARE RASPUND LA COMENZI SI ASTA INSEAMNA SISTEM SCHIMBAT DIN TEMELI SI PANA LA VARF si fara sa ascunda realitatea CUMPLITA din justitie in acest moment si daca vreti va trimit un sac de acte de la oameni necajiti ,batjocoriti , UMILITI in JUSTITIA ASTA .ASA CA RECUZAREA ERA NECESARA .

# Dan date 6 January 2015 19:54 +1

"Procuroarea Matiesescu le-a explicat judecatorilor Dan Lupascu, Isabelle Tocan si Corina Daescu faptul ca sustinerile lui Gheorghita Mateut pot face obiectul unui recurs in casatie." Şi totuşi...http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/07_11_2013__63663_ro.PDF. Mateuţ, Mateuţ! Corb la corb nu-şi scoate ochii... Păi vezi...http://lege5.ro/Gratuit/gm3tqmbtgm/decretul-nr-911-2013-privind-eliberarea-din-functie-a-unui-procuror-si-numirea-sa-in-functia-de-judecator.

# ion date 6 January 2015 20:01 -3

SA MENTIONAM JUDECATOAREA CORINA DAESCU SI ISABELL TOCAN IN RANDUL EROILOR JUSTITIEI ROMANE !

# Marius date 6 January 2015 20:10 +12

justitia din Romania, o mare gluma, o rusine in cea mai mare parte

# franc date 6 January 2015 22:49 +4

Aveti perfecta dreptate. Este o mare mizerie ce s-a intamplat, indiferent de persoana care sufera. Putea fi oricine din tara asta. Dar la ce sa te astepti de la o justitie care are in fruntea ei un zegrean care declara public ca maretia legii consta in faptul ca poate fi interpretata la libera vointa a celor care o aplica. Dupa ei formula "in spiritul si litera legii" este doar "o fraza de dansii inventata".

# GLORIE EROILOR ROMANIEI MODERNE date 6 January 2015 20:31 -1

Cand vom face o statuie pentru EROII JUSTITIEI ROMANE ? Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu , Monica Macovei ,Daniel Morar, Oana Haineala, Horia Georgescu, Ionut Matei ,Ghica, Danilet,Tulusi, Papici,Mariana Alexandru, medicul legist Mihai Onciu, etc si ultimul pe lista cu voia dumneavoastra TRAIAN BASESCU , fara de care Romania probabil ca ajungea in Uniunea Euroasiatica . CINSTE VOUA EROI AI NATIUNII ROMANE, SALVATORI AI NEAMULUI ROMANESC! Voi sunteti mandria noastra ! Datorita voua statul roman a rezistat, datorita voua suntem inca in Uniunea Europeana si nu in Euroasiatica! Va MULTUMIM CA EXISTATI ! VA MULTUMIM CA ne dati speranta CA SE MAI POATE TRAI IN ACEASTA TARA !ROMANIA ASTEAPTA zile grele , PROCESE GRELE ! EROII SUNT CEI CARE SE REMARCA IN ZILE GRELE ! In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie ! CINE URMEAZA PE LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC

# Ati innebunit ? date 6 January 2015 22:00 +6

Ati inebunit total ? Nu stiti ca suntem in plina criza ? De ce sa le facem statui, nu este mai bine si mai ieftin ca sa-i impaiem ?

# Un justitiabil date 8 January 2015 13:05 +1


Citeza pe Ati innebunit ?
Ati inebunit total ? Nu stiti ca suntem in plina criza ? De ce sa le facem statui, nu este mai bine si mai ieftin ca sa-i impaiem ?
Daca se aproba propunerea de impaiere a celor numiti anterior "eroi ai justitiei romane" propunem o modalitate rapida Statului de a face rost de bani: afisarea unei etichete pe fiecare impaiat cu inscriptia "taxa de pozat = 1 euro". Fac pariu ca vor strange 7,4 milioane de euro in mai putin de 1 saptamana, plusez chiar pe faptul ca multi vor sta si de 2-3 ori la coada, indiferent de vreme  8)

# ana date 6 January 2015 21:09 +3

rusine din nou Justitiei romane!!!! base e inca prezent.

# Salvamar date 7 January 2015 06:41 +7

doamna Daescu este judecator de cateva luni. este fost procuror pe la Arad, sotie a unui sef SRI. Se stia sentinta din clipa in care a fost desemnata in complet. A fost o sentinta la ordin. Hai sa fim seriosi....Asta este JUSTITIE?

# golanel date 10 January 2015 13:37 0

A facut cineva o statistica sa vada cati dinte magistrati sunt casatoriti sau maritate cu un ofiter SRI?Va spun tot eu...MAJORITATEA...

# golanel date 10 January 2015 13:39 0

Faceti o statistica si o sa vedeti cati magistrati sunt casatoriti cu un ofiter SRI si o sa va dati raspunsul.Va spun eu MAJORITATEA.

# santinela date 7 January 2015 08:09 +4

Interesant de prezentat CV-ul si activitatea de pina acum a judecatoarei Corina Daescu si veti vedea foarte clar "independen ta" justitiei !

# DAN date 7 January 2015 09:08 +1

la brutariee, LA BRUTARIEEEE! :lol:

# hai sictir date 7 January 2015 10:05 +2

Ha ha ha. Imi pare rau ca s-a pierdut timp pretios cu demersul judiciar al domnului profesor. Se putea folosi acel timp intr-un alt mod - de exemplu, stateau naibii si judecatorii aia si condamnau un alt corupt.

# Vasile V. Vasile date 7 January 2015 10:13 -1

Mai fratilor,de ce va indepartati de subiect?Marile talharii,escrocherii,spalari de bani,fraude financiare facute toate de catre Voiculescu au fost dovedite.Asta e real,iar el incearca,cu aceeasi viclenie,sa scape de puscarie doare pe niste chestii inventate de Mateut.E avocat,bun de altfel,a luat o caruta de bani,si-a facut datoria,dar era clar pentru oricine ca Varanu' ramane la pastrare.El ce vrea?Nu-mi [plac judecatorii ca se uita urat,ca abia au fost numiti,etc.Nu mai luati partea celor care au furat pe rupte si au adus Romania in faliment.

# Laurentiu 2 date 7 January 2015 14:31 +5

De acord cu tine, dar una e sa-l bagi la puscarie respectând legile, si alta e sa o faci la comanda si prin abuzuri. Daca se aplica varianta a doua, eu nu ma simt in siguranta in tara mea. Ma gândesc ca intr-o buna zi pot sa fiu chiar eu saltat de pe strada si bagat la puscarie pe niste chestii inventate. Îmi doresc sa vad ca primii care respecta legea CU SFINTENIE sunt judecatorii si procurorii. Cât timp vad ca D-na Livia Stanciu îsi motiveaza sentintele cu multe luni întârziere (si este doar un exemplu), eu nu pot sa cred in aceasta justitie.

# Radu date 7 January 2015 15:07 +1

Te gandesti ca poti fi saltat de pe strada pe niste chestii inventate ??!! Ma lasi....Despre SOV se stia ca a nenorocit 300 de mii de naivi - de altfel, a si recunoscut acest lucru, in mod direct si neechivoc - , dar nu a putut fi " saltat". De ce ? Din cauza legilor, poate. Asa si cu Alina : crede cineva ca este neprihanita ? Cat despre Felix, sa fim seriosi....Este adevarat ca nu stiu daca chiar merita 10 ani de carcera - de altfel, nici nu face 10, vreo 6 in cel mai rau caz, la un calcul sumar...Nasol ar fi daca DNA-ul s-ar opri aici si acum.Si cred ca - parafrazand - oamenii politici, sustinuti de cei cu putere financiara ar trebui sa se gandeasca serios la viitorul lor si sa faca investitii pe termen lung : in penitenciare.

# Laurentiu 2 date 7 January 2015 16:29 +4

Din pacate, "hotul neprins e negustor cinstit". Însa nu mi se pare corect sa-l bage la zdup pe unul pe motiv ca "lasa ca stiu ca a facut multe chestii naspa". Sa-i aduca niste acuzatii probate si sa-l judece corect, respectând toate legile si procedurile legale! Asta mi se pare mie normalitate.

# TITULESCU date 8 January 2015 11:14 -1

INAINTE DE PENAL EXISTA CIVIL SI COMERCIAL SI DACA UN OM ISI FACE AVERE RESPECTAND TOATE LEGILE CIVILE ,NU POTI legal VORBIND SA-L CONDAMNI PENAL doar ca asa vrei tu sa fie penal,ca vrei tu justitie, procurori si judecatori ,sa fie penla o situatie DE DREPT CIVIL si daca tot vorbim de lege si de respectarea ei INSTANTA ARE VOIE SA INCALCE LEGILE ? De exemplu CAND DISPUI CONFISCAREA UNOR IMOBILE BUNURI COMUNE, ESTI JUDECATOR CARE ARE DREPTUL SA CONDAMNE OAMENI ,CAND AI TERMINAT O BATJOCORA DE FACULTATE UNDE TE-AI DUS CA NU AI STIUT GRAMATICA LIMBII ROMANE SA IEI EXAMENUL LA STAT LA LOCURI FARA TAXA SAU AI FOST UN MEDIOCRU LA STAT , PAI ASTA E JUSTITIE ? Pe fabulatii SE CONDAMNA ,ne intoarcem la primitivismul din anii'50 si cam asta e realitatea. ROG PRESA SA FACA DEMERSURI PENTRU SCHIMBAREA ACESTEI JUSTITII A LUI PATRSCANU.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva