15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ESTE SEFA DNA SANTAJABILA? – Motivarea fulminanta a Inaltei Curti din dosarul ex-procurorului Florin Apostu, condamnat la 5 ani inchisoare pentru ca a promis promovarea unui recurs in interesul legii de catre Laura Kovesi. Apostu a fost condamnat definitiv, dar procurorii DNA au ocolit-o pe Kovesi si pe tatal ei procurorul Ioan Lascu, interceptat cum l-a indemnat pe Apostu sa mearga la fi-sa: „Sa trimita un memoriu si gata!” Culmea, Kovesi a promovat recursul! (Interceptarile si decizia)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

14 October 2013 15:53
Vizualizari: 22664

Ce cauta Laura Kovesi (foto 1 dreapta) in fruntea DNA, dupa ce acest parchet a fost la un pas sa-i deschida, ei si tatalui ei Ioan Lascu, un dosar penal cat casa, atunci cand prietenul ei, fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta, pe motiv ca a primit doua autoturisme Audi spre folosinta de la afaceristul Ilie Carabulea, patronul Atlassib, in scopul intervenirii pe langa Procurorul General al Romaniei?! Adica pe langa Laura Kovesi... De retinut ca la dosar au fost depuse o serie de stenograme ale unor convorbiri telefonice dintre Ioan Lascu, tatal Laurei Kovesi (fost prim-procuror la Parchetul Medias) si prim-procurorul Florin Apostu, in care primul il invata pe cel de-al doilea sa duca un memoriu Procurorului General Laurei Kovesi, pentru promovarea unui recurs in interesul legii in favoarea firmei Atlassib a afaceristului Ilie Carabulea, prieten la toarta cu Apostu. „Sa trimita un memoriu acolo si gata. Sigur ca da, e mai bine asa!” il invata taticul Lascu pe prim-procurorul Apostu cum sa faca pentru promovarea recursului in interesul legii.


Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera ceea ce au retinut judecatorii Inaltei Curti in motivarea deciziei penale nr. 1300 din 25 aprilie 2012 (dosar nr. 1628/36/2010/0, definitive, in care i-au administrat fostului prim-procuror Florin Apostu o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. Din motivarea judecatorilor Mirela Sorina Popescu Georgeta Barbalata si Iulian Dragomir rezulta ca fostul prim-procuror Florin Apostu a primit mita pentru a interveni pe langa Laura Kovesi sa promoveze un recurs in interesul legii pentru afaceristul Ilie Carabulea, prin tatal Procurorului General procurorul Ioan Lascu (foto 2).

Din pacate insa, pentru stabilirea adevarului, judecatorii nu au fost sesizati de DNA si in privinta faptelor Laurei Kovesi si ale tatalui acesteia Ioan Lascu, astfel incat acestia nu s-au putut pronunta daca acestia au comis o fapta penala, in raport de rezultatul infractiunii comise de Apostu. Si anume pe faptul ca, in realitate, recursul in interesul legii a fost promovat de Laura Kovesi, si a fost respins de Sectiile Unite ale Inaltei Curti prin decizia nr. 1 din 21 februarie 2010vezi decizia atasata la finalul articolului. Desi Lumeajustitiei.ro a atins in mai multe randuri acest subiect, Laura Kovesi nu a explicat niciodata public ce implicare a avut ea si tatal ei in aceasta poveste.

De ce procurorii DNA ai lui Daniel Morar s-au oprit cand au ajuns la Laura Kovesi si tatal acesteia Ioan Lascu si nu au cercetat cum a fost posibil ca recursul in interesul legii sa fie promovat?

Iata ce au motivat judecatorii Inaltei Curti in decizia de condamnare a lui Apostu la 5 ani inchisoare (vezi pag. 40; 53-54 ale deciziei):

Rezulta asadar ca inculpatul Carabulea Ilie i-a facilitat inculpatului Apostu Florin Nicusor obtinerea si folosirea, in contra dispozitiilor legale, a doua autoturisme, in scopul mentinerii influentei asupra unei persoane chemate sa infaptuiasca la cel mai inalt nivel pe plan local actul de justitie, actiuni ce au culminat cu demersurile primului inculpat prin care a solicitat sprijinul celui de-al doilea in schimbul achitarii contravalorii unei revizii auto ca pret al influentei inculpatului Apostu Florin Nicusor asupra Procurorului General al Romaniei pentru promovarea unui recurs in interesul legii in favoarea SC Altlassib Leasing IFN SA Sibiu si care intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor de dare de mita, respectiv luare de mita” (...) „Referitor la infractiunea de trafic de influenta constand in primirea de catre recurent (n.n. - Apostu Florin) in luna septembrie 2010 de la inculpatul Carabulea Ilie – pe care l-a lasat sa creada ca are influenta asupra Procurorului General al Romaniei in legatura cu promovarea unui recurs in interesul legii, in interesul cumparatorului de influenta – a contravalorii unei revizii auto in suma de 4000 lei, Inalta Curte constata ca in mod corect a fost retinuta de catre instanta de fond ca fiind comisa de catre recurent (...) raportand cerintele art. 257 Cod penal susmentionate la speta dedusa judecatii, Inalta Curte retine, in acord cu concluzia la care a ajuns instanta de fond ca, in intervalul august – septembrie 2010, la solicitarea inculpatului Carabulea Ilie de a interveni pentru promovarea unui recurs in interesul legii in folosul exclusiv al sau si al intereselor patrimoniale ale firmelor din holdingul Atlassib, recurentul-inculpat, ascunzand realitatea, l-a asigurat pe cumparatorul de influenta ca a purtat discutii telefonice atat cu membrii familiei Procurorului General al Romaniei, cat si cu acesta si ca promblema este REZOLVATA (atitudinea recurentului a fost de natura a-l lasa sa creada pe cumparatorul de influenta ca demersul sau va avea un final favorabil). Ulterior, recurentul l-a contactat telefonic pe inculpatul Carabulea ilie, l-a intrebat daca memoriul ESTE GATA si i-a spus ca-l va duce personal la Bucuresti intrucat avea sa participe la un seminar profesional, asigurandu-l, totodata pe cumparatorul de influenta ca-l va contacta personal pe Procurorul General al Romaniei (in acest sens relevanta este convorbirea telefonica purtata la data de 7 septembrie 2010 de catre cei doi inculpati”.

Iata asadar ca in decizia Inaltei Curti nu se aminteste nimic de faptul ca in realitate recursul in interesul legii a fost promovat si asta pentru ca procurorii DNA s-au limitat doar a-i inculpa pe procurorul Apostu si afaceristul Carabulea, ocolind in cercetarile lor pe Laura Kovesi si pe tatal acesteia Ioan Lascu, desi acesta din urma ii spunea in convorbirile telefonice prim-procurorului Apostu sa se duca la fi-sa sa depuna memoriul pentru promovarea recursului in intereseul legii. La tata Lascu nu era oare complicitate la trafic de influenta? Dar la Codruta Kovesi care a promovat de-a binelea recursul in interesul legii ce a fost? Cumva telepatie?

INTERCEPTARI DIN DOSARUL APOSTU - CARABULEA

Iata stenograma discutiilor dintre prim-procurorul Florin Apostu si procurorul Ioan Lascu - tatal sefei DNA Laura Kovesi, pe atunci Procuror General al Romaniei

Prim-procurorul Florin Apostu il suna, in 2 august 2010 pe Ioan Lascu, tatal Laurei Kovesi:

Apostu Florin Nicusor: Sa traiti domnu’ doctor. Ce bine e’

Lascu Ioan: Ce faci, domnule?

A.F.N.: Masaje, chestii. Da.

L.I.: Ce sa fac, uite am avut ceva probleme cu masina, pe la service si no.

A.F.N.: Foarte bine, dragutule.

L.I.: D’apoi dracu s-o ia.

A.F.N.: Vezi de tine, iti ingrijesti corpul care…

L.I.: No bine.

A.F.N.: … a fost supus.

L.I.: Da.

A.F.N.: Draga.

L.I.: Zi!

A.F.N.: Tovarasu’ ILIE si CARABULEA ma tot bate la cap, ca el ar vrea sa se duca in audienta la Bucuresti. Si zic: nu stiu, frate. Nu stiu daca e-n tara.

L.I.: Nu stiu. Nici eu n-am vorbit de-o saptamana cu ea si nu stiu daca primeste in audienta. Stii tu cum e cu CARABULEA si SIBIU si chestii. Stii si… audienta.

A.F.N.: Am luat-o si eu pe departe. Zic: ba’ nu raspunde.

L.I.: Bai, aia e si una, in al doilea rand a incercat si partea adversa sa ajunga la ea si l-a refuzat. Si-apoi iti dai seama daca ajunge asta, iti dai seama ce… (neinteligibil).

A.F.N.: Da’ cu cine se cearta? Nu se stie.

L.I.: Pai, cu Inalt Preasfintitul asta de la Sibiu.

A.F.N.: Aaa, nu ma, nu. El are alta prostie (neinteligibil).

L.I.: Aoleu

A.F.N.: Cu diurnele si cu prostii.

L.I.: No, lasa acuma, no. Ca nu stiu. Sa vedem, s-o intreb, no.

A.F.N.: Pune-l, ma, pe hartie, ca trimitem!

L.I.: Da, sigur. Sa trimita un memoriu acolo si gata. Sigur ca da, e mai bine asa.

A.F.N.: Pe telefon…

L.I.: Da, pe telefoane… sigur ca da.

A.F.N.: Sa-i explic eu. Zic: crezi ca e asa grea de cap?

L.I.: Ce sa-i explici? Sa faca memoriu si’ poi da la (neinteligibil)

A.F.N.: Avand in vedere ca tu ai atatia angajati, ca diurna se plateste conform Ordonantei (foloseste cuvinte triviale), nu e (neinteligibil).

L.I.: Atunci bine. Da, da, da. Sa ceara asa, oficial, sigur, sa ceara (neinteligibil) practica, sa vada, sa verifice. No, bine.

A.F.N.: Un c… (neinteligibil)

L.I.: Sa puna mana pe hartie atunci, pe hartie.

A.F.N.: Pai, asta-i zic. Pai domnule, zic:…

L.I.: Sa faca memoriu. No, bine.

A.F.N.: No, cum a fost? A fost bine?

L.I.: In regula. Da.

A.F.N.: No, bine.

L.I.: Bine, bine.

A.F.N.: Ciao, pa.

L.I.: Ciao.

Apostu il contacteaza pe Carabulea in aceeasi zi si ii raporteaza ca problema este ca si rezolvata:

Carabulea Ilie.: Da, excelenta.

Apostu Florin Nicusor.: Dragu’ meu.

C.I.: Da.

A.F.N.: M-a sunat si tatal fetei, si romanca. Asta este plecata.

C.I.: Da

A.F.N.: Dar a zis ca fara niciun fel de problema, sa facem un memoriu

C.I.: Da

A.F.N.:… in atentia ei.

C.I.: Da

A.F.N.: Si se uita pe el si ne da raspuns si ii da drumu’ cand vine.

C.I.: Bine, domnu’ director general. Uite, de-aia-mi place mie de dumneata, ca esti om care rezolvi problemele.

A.F.N.: Da, sefu’.

C.I.: Bine

A.F.N.: Catre Inalta Curte de… Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in atentia doamnei procuror general, nu stiu ce.

C.I.: Da

A.F.N.: Cutare, cutare. Avand in vedere: 1, 2, 3, 4 ca…

C.I.: Am inteles.

A.F.N.:… asa si nu stiu ce, adica, no si ne uitam pe el si-i dam drumu’.

C.I.: Am inteles excelenta, am inteles.

A.F.N.: Bine, sefu’.

C.I.: Bine. Multumesc foarte mult.

A.F.N.: Sa traiti

C.I.: Sa ne traiti iubit conducator.

A.F.N.: Sa traiti! Pusi, pa.

C.I.: Sa traiti, servus, ciao, ciao.

O luna mai tarziu, in 7 septembrie 2010, Apostu ii spune lui Carabulea ca o sa plece la Bucuresti sa o intalneasca pe Codruta Kovesi, oferindu-se, totodata, sa ia memoriul omului de afaceri si sa-l transmita personal.

A.F.N: Da

C.I.: Domn’ doctor, buna dimineata.

A.F.N: Sa ne traiti iubit conducator.

CI: Sa ne traiti. Ce faci?

A.F.N: Uite-s la Peugeot…

C.I.: La Peugeot.

A.F.N.: … o figura de Service, chestii

CI: Da.

AFN: Miercuri plec la Bucuresti. E gata Memoriu’?

C.I.: Pai, da.

A.F.N.: Recurs in anulare, cu figura aia.

C.I.: Da, da, da.

A.F.N.: Ca ma-ntalnesc cu fata noastra joi si vineri.

C.I.: No, bine. Pai, perfect, ca eu de-aia am dat telefon, ca eu astazi sunt in Bucuresti. Si atuncia pun sa iti vina documentatia.

A.F.N.: Pai, ba nu ca ma duc eu pe-acolo sau… ca eu-s in concediu.

C.I.: Da?

A.F.N.: Da, m-a invitat la Mariott, extra. Zic: “tu esti nebuna? Sunt in concediu. Hai ca trebuie sa vorbim”. No, bine.

C.I.: He-he-he. No, bravo.

A.F.N.: No. Si atunci n-am avut ce face. Le-am dat confirmarea, mi-a trimis ale pe doua zile. Platesc…

C.I.: Ooooo.

A.F.N.:… la Mariott, casa, masa, transport ca altfel…

C.I.: Ooooo, super atuncea. Sigur ca da.

A.F.N.: Politici, nu stiu cum, combaterea coruptiei, dracu’ sa-i ia.

C.I.: Ha-ha-ha-ha. No, deci sa-ti trimit copie dupa document, dupa documentatie

A.F.N.: Nu stiu cum sa fac. Sa ma duc pe Tractorului sau sa ma duc…

C.I.: Nu, domnu’ doctor. Las’ ca vine un om de-al meu la tine.

A.F.N.: Pai eu-s prin oras. Ce stiu unde ma gaseste, daca n-ajung la birou.

C.I.: Pai cum zici, atuncea. Da.

A.F.N.: Ma duc eu dupa, ca doara eu-l las aicea. Imi da o masina sa ma plimb cu ea pana ii schimba ce trebuie sa-i schimbe p-aicia.

C.I.: Da.

A.F.N.: Filtre si uleiul si dracu’.

C.I.: Ihm, ihm.

A.F.N.: Si atuncia, te mai sun o data. Sau imi zici: bai, du-te pe Tractorului. Sau…

C.I.: Am inteles, am inteles.

A.F.N.: Bine, sefu’.

C.I.: Bine, bine. Ciao, ciao.

A.F.N.: Drum bun.

C.I.: Te resun. Ciao, ciao.

Apostu si Carabulea, interceptati in biroul procurorului in timp ce discuta despre Codruta Kovesi

Procurorii DNA au interceptat si o discutie dintre Florin Apostu si Ilie Carabulea, purtata in biroul fostului prim-procuror. Discutia a avut loc dupa o conversatie telefonica intre Apostu si mama Procurorului General, in care aceasta din urma i-a spus fostului prim-procuror ca sotul sau, adica tatal Laurei Codruta Kovesi “este la masaj” si ca fiica sa este plecata cateva zile.

Iata dialogul dintre Apostu si Carabulea:

Apostu: “Doctoru' e la masaj si a raspuns ma-sa... adica nevasta-sa. E la masaj doctoru'”.

Carabulea: “S-o maritat Codruta? Revine saptamana viitoare?”

Apostu: “Nu stiu tat-su ca (neinteligibil) are la masaj. In ce zile... mai si-a luat un telefon, mai are, nu da' las' ca sun eu mai incolo. Zic: ce faci ma? Mai are un telefon. O fost zilele trecute pana aicea, am mancat impreuna. Trebuia sa isi faca revizia la masina”.

Carabulea: “Da cu ce masina vine?”

Apostu: “Cu un Audi ca al meu”.

Consideram relevante tenogramele de mai sus. Mai amintim ca Florin Apostu si Laura Kovesi s-au intalnit in biroul prim-procurorului Parchetului Judecatoriei Sibiu, fapt mentionat in Rechizitoriul DNA. Discutia a fost ascunsa initial de procurori, termene la rand, atunci cand judecatorii au cerut-o. La cererea instantei, DNA a trimis mai intai niste CD-uri care nu s-au putut deschide. Apoi dupa ce instanta a decis ca procurorul de sedinta nu va pleca din sala pana nu se va aduce inregistrarea, a fost chemat un specialist SRI, care a reusit sa deschida CD-ul. Pe acesta era o filmare dintre Kovesi si Apostu efectuata cu o camera video montata in lampa din tavanul biroului prim-procurorului Apostu. Interceptarea nu a relevat ceva important, dar e foarte posibil ca procurorii DNA sa nu fi pus dinadins la dosar probe incriminante, si sa le fi ascuns. In ce scop?

In aceste conditii, se pune o intrebare cat se poate de legitima: nu cumva aceasta inregistrare contine elemente ce pot fi tinute pentru santajarea Laurei Codruta Kovesi? Straniu, Kovesi a formulat recurs in interesul legii pe baza a patru memorii depuse la PICCJ de Atlassib. In 17 decembrie 2010, Kovesi a formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie un recurs in interesul legii, din oficiu, in care a cerut instantei supreme sa decreteze, printr-o decizie cu efecte erga omnes, ce prevederi se aplica prioritar in ceea ce priveste obligarea angajatorului la plata unor drepturi salariale, prevederile din contractul individual sau colectiv de munca pe unitate, sau prevederile din contractul colectiv de munca la nivel de tara, incheiat pe ramura. Recursul a fost inaintat in baza a patru memorii, depuse chiar la Cabinetul Procurorului General, de Atlasib, inregistrate cu numerele 5397/7677/III-5/2010, 5397/4627/III-7/2010, 7173/5991/III-7/2010, 205/C/999/III-5/2010.

In cele din urma, Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins recursul promovat de Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, ca fiind inadmisibil.

* Cititi aici decizia de condamnare definitiva la inchisoare a fostului prim procuroru de la PJ Sibiu Florin Apostu

* Cititi aici RIL-ul promovat de Kovesi si respins de Inalta Curte, dovada interventiei in favoarea lui Carabulea

Comentarii

# Sandel date 14 October 2013 16:30 +18

Altii au luat ani grei pentru mult mai putin...

# BERCEA MONDIAL ,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI........,, date 14 October 2013 17:34 +5

DOMNULE PROCUROR GENERAL Subsemnatul BERCEA MONDIAL cu datele cunoscute ale IP ca urmare a verificării de către SRI, prin prezenta SOLICIT prim-procuror Florin Apostu a primit mita pentru a interveni pe langa Laura Kovesi sa promoveze un recurs in interesul legii pentru afaceristul Ilie Carabulea, prin tatal Procurorului General procurorul Ioan Lascu (foto 2).

# tamâie și sicriu date 14 October 2013 20:43 +13

O fi bine domnule procuror ȘELARU să vă judecați propriile RECHIZITORII ???, după ce dosarul ,,PIRATULUI,,  a primit soluția de NUP sau ,,dosire,, cu conservant ??

# se sompletează date 14 October 2013 17:52 +12

În comentariul anterior am încercat formularea unui denunț, dar ,, GARDA PIRATULUI,, a intervenit și a ieșit praful din el, motiv pentru care încerc să reformulez un ,,DENUNȚ,, după cum urmează: DOMNULE PROCUROR GENERAL   Subsemnatul BERCEA MONDIAL cu datele cunoscute  ca urmare a verificării IP, de către SRI, în temeiul art. 223 C.P.P., prin prezenta SOLICIT,  Efectuarea de cercetări față de LAURA CODRUȚA KOVESI,  sub aspectul infractiunilor de abuz în serviciu prev/ ped de art. 246 CP - favorizarea infractorului;  art. 264 CP - favorizarea infractorului, art 289 CP- fals intelectual, cu aplicarea art. 25 și 26 C. P.

# lsacul sibiu /cambuza/santina date 14 October 2013 18:01 +12

MARINARULE/PIRATULE,  Laura Kovesi nu a explicat niciodata public ce implicare a avut ea si tatal ei in aceasta poveste. Până când protejezi acești oameni de încredere ??????.   Îi faci un bine dacă ieși pe post și spui;; EU MARINARUL /PIRAT AZI DEPUN DEMISIA MEA,,. Tu stai la Cotroceni, iei salariu, bei și pleci în ținutul secuiesc din impozitul pe pensii , salarii, fonduri europene. Mai gândeștete ??  Sincer spun domnule ,,PIRAT,,  că a venit vremea la ,,MOLA,,.

# Cine se aseamana se aduna date 14 October 2013 20:35 +13

Admirati poza: cum mai colcaie pe langa pirat toate slugile din justitie. toti procurori sau fosti procurori, uniti in cuget si simtiri

# Kovesi = TIGANELLA DOTTORE COLONEL ANALFABET PLAGIATORE date 14 October 2013 16:44 +9

Kovesi = TZIGANELLA DOTTORE COLONEL ANALFABET PLAGIATORE ! Valentin Bolcas: \"Kovesi este de o prostie tulburatoare\" http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/nimic-nu-e-intamplator-laura-kovesi-a-fost-colega-de-facultate-cu-emil-boc-iata-dovada?pdf

# unul din lumea cea mare date 14 October 2013 17:02 +15

aveti indoieli ca/i santajabila!!!!!!! eu nu am!!!!!!doar din chestia cu sotul spion si idila cu spp/istul,restul mai conteaza???

# Agentia Matrimoniala Cotroceni date 14 October 2013 18:42 +17

SPP-ist prezentat de agentia matrimoniala Cotroceni, dupa modelul lui Stalin ! Toti fii si fiicele de procurori depasesc performantele parintilor, in slugarnicie, incompetenta si ilegalitati. 

# emil date 14 October 2013 22:30 +11

Poza de  famiglie: Stanciu, Morar Basescu, Kovesi. Ca sa fie gasca intregita trebuia sa apara in poza Haineala, Zegreanu si Georgescu de la ANI.Cei 7 care au distrus  Romania   

# Cornel date 14 October 2013 22:54 +8

   Nu va ajunge departe nici marinarul, Dosarul Flota se va redeschide.

# Kovesi ,Stanciu,Morar, Basescu sunt eroi ai Romaniei moderne date 15 October 2013 00:59 -19

Degeaba ii muscati voi de kur ! Kovesi ,Stanciu,Morar , Basescu sunt eroi ai statului roman modern .Poporul roman va multumeste ! Glorie voua eroi ai Romaniei moderne !

# POLO.NICU date 15 October 2013 06:46 +14

:D Kovesi noi te iubim că ca tine nu gasim... :P  

# unul din lumea cea mare date 15 October 2013 01:49 +11

pentru Kovesi ,Stanciu,Morar, Basescu sunt eroi ai Romaniei moderne // miar placea sa/ti pupi eroii in......si apoi si pe noi pe poporul roman care nu le multumeste.......sa vedem care/s mai multi pe care trebuie sa/i pupi in......

# livia date 15 October 2013 08:14 +7

Cum ce cauta luluta in fruntea DNA? A pus-o ponta cu binecuvantarea guvernatorului, sau la dorinta acestuia.

# Dora date 15 October 2013 08:25 +9

Basescu a numit vreun procuror nesantajabil??Cum altfel ii putea tine la dispozitia lui?

# un roman date 15 October 2013 16:53 +3

numaratoarea inversa a inceput. Astept ziua Z......frumosilor din poza

# Bojidar date 19 October 2013 22:42 +1

\"Adevarul ne face liberi” spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt. Cel mai periculos grup infracţional organizat si funcţional in Romania este format din „cuplul prezidenţial” Santaj Basescu legat ombilical de gagica lui Nuţy Udrea, Monica Macovei-Alcool, Luluta Kovesi, Daniel Morar, Oana Andrea Schmidt-HĂNDEALĂ - Preş C.S.M., Doina Livia Stanciu - Preş I.C.C.J. , Horia Georgescu (Giumbix) - Preş A.N.I., Handicapat Zegrean - Preş Curtea Constitutionala a Romaniei, sustinuti de băsişti care-l au pe Naşu’ în suflet, partide politice băsiste neanregistrate la Tribunal!!! Totul a fost posibil atata timp cand ghioceii P.D.-Lasii isi arătau pe faţă obedienţa si slugărnicia faţă de “cuplul prezidenţial” Santaj Basescu si gagica lui Nuţy Udrea! Salubrizarea urgenta a acestor Instituţii ale Justiţiei este cruciala intr-o Românie care se caută.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva