21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 9.02.2024 – Piaza rea iar i-a sarit lui Savaliuc in fata (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

9 February 2024 18:26
Vizualizari: 6045

* Statul a pregatit banii pentru fermieri. Cati anume, aflati dand click aici.


* Lumea Infrastructurii are imagini de pe santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Cum arata lucrarile si ce le-a cerut constructorilor secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, vedeti facand click aici.


* Vineri, 9 februarie 2024, la orele pranzului, in timp ce senior editorul Lumea Justitiei, Razvan Savaliuc (foto), iesea din sediul Curtii de Apel Bucuresti indreptandu-se spre masina din parcare, i-a sarit iar piaza rea in fata.N-a fost pisica neagra, ci vestitul si nelipsitul Marian Tivilic Morosanu, zis Ceausescu, care isi face veacul in fata instantelor, de se intreaba toata lumea din ce traieste, daca nu munceste.

Confruntarea a fost de zile mari, iar parerile au fost impartite – in sensul ca lumea nu a inteles prea bine cine pe cine a intervievat. Judecati si dumneavoastra, urmarind savuroasa filmare de mai jos, pe care nu cumva s-o ratati, caci merita!

Speram ca cititiorii sa remarce faptul ca Razvan Savaliuc l-a tras pe Ceausescu de pe strada, ca sa nu-l calce masinile. Nu de alta, dar ne mai trebuie...

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 9 February 2024 21:41 0

da,democratia -"alegerile"- trebuie sustinuta din fonduri publice, nu merge cu "austeritatea" -si asa in mod direct ne gandim la abolirea taxei judiciare,oug80,etc; de fapt sumele incasate(prin/de catre judecatorii transformati in experti fiscali) nu ne sunt cunoscute, ar putea fi mai mici decat credem!

# Io date 9 February 2024 23:51 +95

Se pare ca Marian Tivilic are persoane in interiorul sistemului care ii spun pe cine sa atace, la ce termen sa vina , de ce e acuzat suspectul.E mai bine informat ca media, cateodata. Iar daca are ca tina pe doamna Svonea, cam stim cine nu o place.

# Kluivert date 10 February 2024 06:57 +44

Mi se pare mie sau Ceaușescu era sub influența alcoolului?

# maxtor date 10 February 2024 23:36 -1

evident ca "democratia" se termina in fata Justitiei -care trebuie sustinuta din fonduri publice.

# maxtor date 12 February 2024 14:00 +1

Peste 50 de judecători ai Înaltei Curți au dat azi publicității următoareea scrisoare: ”Subsemnații, judecători ai Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie, dezavuează modalitatea de adoptare a OUG nr. 7/2019, fără justificarea urgenței modificării legilor justiției, fără consultarea corpului de magistrați, în virtutea principiului cooperării interinstituționale loiale și potrivit mecanismelor legale în vigoare, cu desconsiderarea principiilor și valorilor statului de drept și, în special, cu riscul îngrijorător al nesocotirii independenței magistraților.Apelarea, în mod repetat, la adoptarea de ordonanțe de urgență în domenii de importanță majoră pentru societate,...." -despre oug80/2013 "taxe de timbru" au ceva de comentat? Apelarea, în mod repetat, la adoptarea de ordonanțe de urgență în domenii de importanță majoră pentru societate

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva