19 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 11.05.2011 – Un nou caz Ogica? Poate ne spune DNA cui a dat Loteria marele premiu de 10,3 milioane euro

Scris de: L.J. | pdf | print

11 May 2011 19:50
Vizualizari: 3837

* Desi prea multi romani si-au pus speranta in 6 din 49, marele premiu la Loto a ajuns numai la un roman, aradean de felul lui, si, se pare, bine conectat cu lumea politica, mai exact cu finul intaiului roman, Traian Basescu, Gheorghe Falca, primarul Aradului. Norocosul s-ar numi Vasile Blidaru, nimeni altul decat patronul Astra Vagoane Calatori, la care banii au tras si inainte de marele premiu de la Loterie. Omul a negat ca el ar fi fericitul castigator, insa Loteria a sustinut ca numele castigatorului real nu va fi dat publicitatii, astfel incat ar trebui sa il credem pe cuvant pe domnul Blidar, cand spune ca nu in buzunarul lui au intrat banii. Pana una alta, cazul asta seamana tot mai mult cu un alt caz celebru deja, in care Stelian Ogica a zis ca a castigat, cu acelasi bilet ca un SPP-ist, marele pot. Pana la urma, banii au ramas la SPP-ist, iar Ogica s-a dus putin la puscarie, pentru ca a tipat. Deocamdata, adevarul nu e stiut decat de cativa oameni, putini, dar poate ca ar fi cazul ca DNA sa se mai uite si in curtea Loteriei, sa vada, pe langa contracte de milioane date pe muchie de lege, poate nici castigatorii nu sunt chiar castigatori, si nici perdantii chiar atat de ghinionisti. La 10,3 milioane euro cat a fost marele premiu, multi ar fi in stare de orice!

 

* Se pare ca DNA si DIICOT se calca pe picioare, nu numai cand dau navala la televiziuni si ziare cu stiri care mai de care mai poznase, dar si pe dosarele pe care le lucreaza. Am auzit ca intr-un dosar care cuprinde un personaj celebru, cu un prejudiciu evaluat de DNA ca fiind imens, mai multi inculpati au fost trimisi in judecata si de Directia care lupta impotriva coruptiei, dar si de DIICOT, care lupta impotriva crimei organizate. Faptele din ambele dosare privesc aceleasi fapte, aceleasi personaje si aceleasi acte. Singura diferenta este ca dosarul DIICOT-ului a fost trimis la instanta mai repede decat cel al DNA-ului, si chiar s-a dat o solutie in caz, la toate instantele. Dosarul facut de DNA este inca in faza de judecata la prima instanta, si inculpatii asteapta ca judecatorii sa se prinda, in baza actelor pe care le-au depus, ca dosarul a fost deja judecat. Lumeajustitiei.ro va dezvalui, in curand, intreaga „increngaturadintre DNA si DIICOT in acest caz, cu scheme “logice” pentru procurorii care au lucrat la dublu. Stati pe aproape.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Comentarii

# DOREL date 12 May 2011 10:25 +3

a) Despre fraudarea extragerilor la loterie exista un studiu al Catedrei de cibernetica de la ASE care a spus totul si inca de mutisor. Ca sa nu mai existe nici un dubiu, sa ne amintim ca, in Bulgaria (unde se foloseste acelasi sistem ca la noi), in urma cu 3 ani, au iesit aceleasi numere castigatoare la doua extrageri consecutive (dupa o extragere de "succes" ca aceasta de la noi, din prostia "organizatorilor" si-au luat liber si au uitat sa mai modifice setarile sistemului, s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample: sistemul a functionat corect si a produs "aleatoriu" aceleasi "numere castigatoare"). Studiul elaborat de Catedra de cibernetica explica totul, asa ca renuntati la Loto (si cum nici la Pronosport nu e prea multa corectitudine ...). Parerea mea ! b) Se vede ca si la Loto castigurile sunt la fel de aleatorii ca repartitia dosarelor la unele instante. c) Fenomenul suprapunerii dosarelor nu este o problema intre DNA si DIICOT, este o problema generala, existenta dintotdeauna si este consecinta nefunctionarii sistemului de gestiune electronica a urmaririi penale. Degeaba exista numarul unic (care nici nu e chiar atat de unic) cat timp nu exista (mai exact nu este utilizat) softul care rezolva aceasta problema din 3 tastari si care este f. simplu: dupa ce un rechizitoriu este trimis in instanta, datele principale (dispozitivul) se introduc in baza de date unica la nivel national a Ministerului Public, accesibila din biroul oricarui procuror (sau grefier) care, atunci cand are in proiect o rezolutie de iup, punere in miscare a actiunii penale sau de trimitere in judecata, verifica daca aceiasi persoana nu a mai fost trimisa in judecata si pentru ce. Raspunsul vine "la secunda", asa ca nu mai poate fi loc de nici o eroare. Simplu ca bonjour !

# Nu sunt Procuror dar pun Concluzii date 12 May 2011 16:30 +1

1.mafia din Grecia controleaza atat Loteria Nationala Romana cat si sistemul National de telefonie al Romaniei, Romtelecom ! 2.Sistemele Justitionale Paralele gen DNA,DIICOT,DGA,etc au fost infiintate doar pentru a executa fara drept de apel persoanele incomode si a proteja Marele Jaf National, adica, inclusiv ce am mentionat mai sus la pct.1!!!. 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.07.2024 – Avocat omorat in casa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva