15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IALOMITA, EXEMPLU DE BUNA PRACTICA IN ADMINISTRATIA LOCALA – Marian Pavel, candidatul PSD – Filiala Ialomita la functia de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita, a facut ce a promis in urma cu 4 ani: "Dovada stau alocarile bugetare nepartinitoare si finantarile tuturor localitatilor prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara lalomita... Nu a existat localitate prin care sa nu fi trecut macar o data pe an, dezvoltand parteneriate administrative, indiferent de formatiunea politica"

Scris de: L.J. | pdf | print

6 June 2024 15:40
Vizualizari: 618

Marian Pavel, candidatul PSD – Filiala Ialomita la functia de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita la alegerile locale care vor avea loc in data de 9 iunie 2024, este un exemplu de buna practica in ce priveste administratia locala. Aceasta intrucat, in cei patru ani de mandat in functia de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita a reusit ca, an de an, sa viziteze fizic si sa incheie parteneriate administrative pentru dezvoltarea comunitatii, indiferent de culoarea politica a edilului localitatii pe care a vizitat-o.


 

Dovada ca ceea ce i-a asigurat pe cetatenii judetului Ialomita ca va implementa in cei patru ani de mandat s-a si realizat stau "alocarile bugetare nepartinitoare si finantarile tuturor localitatilor prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) lalomita".


Acesta este un punct forte pe care presedintele CJ Ialomita, Marian Pavel (foto), il are pentru a castiga un nou mandat in fruntea judetului Ialomita, candidand pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie 2024, si invitand astfel comunitatea sa ii acorde din nou votul de incredere pentru a duce la "bun sfarsit investitiile aflate in desfasurare, precum si toate proiectele pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea judetului lalomita!"


Redam in continuare mesajul lui Marian Pavel, candidat al PSD – Filiala Ialomita pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita:


"Stimati cetateni,

Se implinesc in curand patru ani de cand am jurat cu buna-credinta sa fac tot ce sta in puterea si priceperea mea pentru binele locuitorilor judetului lalomita.

Vin acum in fata dumneavoastra si va multumesc pentru toata increderea acordata!

Au fost ani plini de provocari, cu multe proiecte implementate si cu bugete considerabile investite in judetul nostru, indiferent ca vorbim de infrastructura rutiera, de sanatate, educatie, cultura, sport, tineret sau culte.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fara echipa de oameni profesionisti pe care am avut-o alaturi la Consiliul Judetean, coordonata atat de eficient si creativ de Alexandru Potor, administratorul public al judetului, reusind astfel sa absorbim peste 98% din finantarile europene in cadrul acestui mandat!

Principalele prioritati declarate in anul 2020 au fost drumurile judetene si infrastructura de sanatate. Putem afirma dupa acesti patru ani ca nu exista drum judetean pe care sa nu se fi intervenit, prin modernizare, reabilitare sau intretinere. In ceea ce priveste sanatatea, amploarea investitiilor in cele patru proiecte din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia depaseste 220.840.000 lei, suma vorbind de la sine despre eforturile depuse pentru asigurarea unor servicii de sanatate la standarde europene.

Aceste prioritati, precum si alte investitii, pe care le regasiti prezentate in cele ce urmeaza, au fost duse la indeplinire cu sprijinul echipei de consilieri judeteni, prilej cu care le multumesc!

Va spuneam pe-atunci ca mi-ar fi placut sa pot trece pe la fiecare in parte. Acum, la sfarsit de mandat, stiti bine ca nu a existat localitate prin care sa nu fi trecut macar o data pe an, dezvoltand parteneriate administrative cu fiecare doamna sau domn primar, indiferent de formatiunea politica a edilului, astfel incat sa facem cat mai multe pentru dumneavoastra, locuitorii judetului nostru. Dovada stau alocarile bugetare nepartinitoare si finantarile tuturor localitatilor prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) lalomita.

Va propun sa continuam impreuna si urmatorii patru ani! Sa ducem la bun sfarsit investitiile aflate in desfasurare, precum si toate proiectele pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea judetului lalomita!

Va asigur de intreaga mea consideratie si deplina disponibilitate pentru propunerile dumneavoastra!

Cu cele mai bune ganduri si cu recunostinta pentru sprijinul acordat,

Marian Pavel"Comandat de PSD – Filiala Ialomita

CUI Mandatar Financiar 21240002

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva