16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLANURILE UE PENTRU MINERIT – Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, candidat pentru un nou mandat in Parlamentul European, anunta discutii pentru viitorul mineritului: “Vor fi negocieri la nivel de Bruxelles, de Comisie, pentru a schimba ceea ce inseamna viitorul mineritului”

Scris de: L.J. | pdf | print

6 June 2024 12:36
Vizualizari: 1150

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose (foto), candidat pentru un nou mandat in Parlamentul European, anunta negocieri la Bruxelles, inclusiv la nivelul Comisiei Europene, pentru viitorul mineritului.


 

Prezent miercuri, 5 iunie 2024, la Lupeni, a tinut sa precizeze ca PSD va sustine investitiile in minerit, subliniind ca exista un viitor in acest domeniu. De asemenea, Tudose a dezvaluit ca discutiile care vor avea loc la nivelul institutiilor europene vor viza schimbari in minerit.


Iata declaratia europarlamentarului PSD Mihai Tudose:


“O investitie de un miliard si jumatate de euro intr-un singur obiectiv industrial: centrala de la Mintia. Este un pariu castigat mostenirea domnului Nistor (n.r. - Laurentiu Nistor, presedintele PSD al Consiliului Judetean Hunedoara), mostenirea voastra, a PSD-ului pentru ceea ce a facut PSD-ul pentru acest judet. Asa ca viitorul este. Este viitor si in minerit, cu tot ceea ce inseamna sprijinul guvernamental. Vor fi negocieri la nivel de Bruxelles, de Comisie, pentru a schimba ceea ce inseamna viitorul mineritului”.


Partidul Social Democrat – Alianta PSD-PNL CMF 41240002

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva